Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BemAnyó

senior tag

Tapasztalt már valaki olyat hogy ha a biosban a cpu host kontrollt enabled -re rakom már akkor is újra indul mentés újraindítás után és vissza állítja magát ? Semmilyen módosítást nem enged kivéve a feszkó állítást, a procinak nem igen lehet baja mert 1.2 őn is vígan bootol ha alapon hagyok minden mást értéket és műkszik a win, hosszabb tesztet még nem csináltam (15 perc everest stress-test) ezen a vid en de nem is érdekes a lényeg hogy az jó. Eddig vígan ment a 10*333 as beállítással 5-5-5-18 1000 en a ramokkal, és 1,35 ös alap viddel +1 az mhc nak (fsb nem kért), aztán visszavettem mert minek kínozzam szegényt ha nem kell, most megint szerettem volna nek adni egy picit mert kéne a számolási teljesítmény, de nem akarja az igazat, ami azóta változott hogy lecseréltem a vga mat 4850 toxic ról egy 4890 oc re, lehet a tápom kezdi feladni ? az kb 5 éves lehet lassacskán (500w FSP bl2), minden adatom az adatlapomon, nem igazán tudom mire gondoljak, mindig kíméltem a cuccot soha nem húztam hobbiból vagy poénból csak ha kellett, és ez a beállítás mindig ok volt, persze az energiatakarékos cuccok is vannak kikapcsolva, alapon (2660mhz) 39 fokos a proci és 100% terhelésen (stability test) 52, húzva is csak alulról érintgette a 60-at (gyárival alapon 74-76 volt). És az északi hídon is egy komolyabb hűtés van már vagy 2éve (thermaltake) ami éppen langyos, mivel a proci ventije azt is hűti valamelyest.

Szóval kéne tipp hogy mi lehet a gond, kezdjek el aggódni :F

Új hozzászólás Aktív témák