- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
sry a kérdésért.
Ahogy húzom feljebb a procit, egyre jobban vissza kell osztani a ramokat. ez normális?
a másik. ha normális, akkor mi értelme van a több mhz-es ramnak? -
Zájec
veterán
válasz
Bagira01 #16166 üzenetére
"Amúgy nem értem én sem, hogy lett ilyen magas a cpu pont 3,9Ghz alatt
"
nekem is adott majdnem 6000 pötyit, pedig csak 3780 mhz-n ment a 3Dmark alatt... és semmi extra, csak léghütés...
-
keIdor
titán
válasz
szacsee #16187 üzenetére
Lesz itt valami...
Dejó, hogy nem kapkodtam a Q9450 C1 után! -
szacsee
nagyúr
válasz
keIdor #16186 üzenetére
Erre csak azt tom mondani, hogy amikor kijöttek a Quadok, akkor mindenki elájult, ha 3,3-3,4-re teszteléskor fel tudta húzni...mai lapokkal 3,6 körül lenne. Mára viszont 3,6, jó procival 3,8 is mehet 7/24-ben (G0). Szerintem lesz stepingváltás, akkor reménykedhetünk.
.a magas szorzót meg kell fizetni, de csak annyit tudjon mint a mostani Q6600-ak, akkor már jól jártunk..ergo:
3600-2400=1200Mhz
9550-nél 2850+1200= 4Ghz
Majd meglátjuk, reménykedni lehet..addig mobo, VGA csere-bere, ha meg olcsó lesz, akkor proci. -
szacsee
nagyúr
Gyááá!
Nekem is 1,5V 3,8Ghz-nél 75°C-os volt 2 mag, a másik 2 pedig 70°C.
Nektek only CPU hűtésetek van nem? (bim, Macka, Wizard)
Nálam minden vízbe úszik kivéve PSU és Ram.
Asszem kell mégegy radi. -
WiZARD
addikt
milyen blokk van a procin?
vízhőfokot tudsz?nekem is nagyon soknak tűnik ez.
nálam dtek fuzion + quad nozzle, 29 fokos vízzel 65 fok körül megfogja a procit prime alatt is 1.5V mellett.
pedig polír sincs, és elég szar a kupakja, mert a blokkon látszik hogy a 4 sarok ér hozzá -
Bagira01
veterán
Dede
(csak kíváncsi voltam, hogy megismered-e a saját eredményed
) Egyenlőre én még nem tartok ilyen magasságokban
(majd 2-3 hét múlva) Amúgy nem értem én sem, hogy lett ilyen magas a cpu pont 3,9Ghz alatt
Ja és sorry, hogy nem írtam oda a neved eme becses műremek mellé -
-
bim
veterán
egy apró eredmény az uj tápommal.
corsair TX650
3,8ghz P95 FFT
az eredményhez hozzátartozi hogy egyszerűen képtelen vagyok kordában tartani a hőfokokat!
aki igazán átérzi ezt az shkizo .ugyanez az FPO. megy mint a disznó az ő procija is de nem tudja lehűteni.
és ez vízhűtés !!!
a procira dobtam egy polirt mert 77 fok felett insatbil lesz a proc és 80 felett pedig halál
akinek P95 alatt 60 fok alatti a procija az tegye össze gyorsan a kezét. és nem a folyamatos terhelés alatt melegszik el ennyire a proci hanem amint elinditom a prájmot azonnal ugrik 20 fokot a maghőmérsékletem.
a lapon a procitekercseket hűteni kell mint állat és ezen teszt alatt a sorba kötött nexos extrem dual radira is dobtam egy ventit ami tűzforró levegőt szívott le a radirol még a teszt megállitása után 5 percel is... -
Benhill
senior tag
Prime error, tudja valaki miféle hiba lehet? játszottam közbe, egyszer csak megállt
[Sun May 25 22:28:30 2008]
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
FATAL ERROR: Rounding was 0.49609375, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
FATAL ERROR: Rounding was 0.4671630859, expected less than 0.4
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.mod.:semmiféle stress.txt fájlt nem csinált a könyvtárba, ez a results-ba van
-
Bagira01
veterán
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
ha a tápom is úgy akarja, hát megnézem mit megy a quadom
-
Laraxior
titán
quad tuning és rendszer összerakás...végeredmény,még mielőtt összeraktuk volna a gépet:A
Tt ventim leégett
nah de sebaj.
Érdekesség:
400x10 (QX6850)
ugyanolyan beállítások mint Nálam P35ben,X38 alatt fel sem áll a win. -
Bagira01
veterán
Itt egy kis 8x400 prime. Szerintem nem vészes.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Bagira01 #16121 üzenetére
Az L728B-t is ajánlom, bár nemtom mennyire jó tuning a 3800@1,5V-al, de XS-en láttam "Q6600 L728B@3736 1.45volt (D-TEK FUSION) nozzled" aláírást is.
Amikor beszereztem Overt megkérdeztem pü-ben és azt mondta, hogy ritka ez az FPO (mármint akkor elég új volt), de senki nem panaszkodott.
Validra 4,1Ghz körül megy, de nagyon nem pöcsöltem a PLL-el és társaival.
Neked, mivel ha jól tom 6 fázisú lapod van minél kisebb VID-est kéne szerezned.Wizardnak amúgy elég jó procija van kérdezd meg mi az FPO-ja..na az dúrva darab.
-
VinoRosso
veterán
válasz
KTTech #16125 üzenetére
az, mert nálam is pl CPUTIN-re adott 1°C-ot, bár a többi érték helyes volt. De mért másikal is(korábbi verzió), ami nálam nem kukás, vagyis jót mért mindig, pedig én azértnem keveset használom, és ezt mérte azzal is. Itt is van egy 2Vos max, pedig ez a verzió tuti hogy jó. Eseteleg még az IC produkálhat valami miatt fals eredményt, vagy lehet hogy tényleg ennyit kap maxra egy tüskében.
-
VinoRosso
veterán
válasz
DeadMeat #16120 üzenetére
Elég régóta. Bár tényleg megízhatóbb ezen a szinten a multiméteres, de nekem ne mond, hogy pl a CPU-z vcore mérés hülyeség, mert kismillióan használják, akik nem akarnak folyton multit dugdosni a gépbe. Azon kívül van amit nem is lehet máshogy, pl a cpu diódáit mással nem fogod elérni, csak SWel. Persze én is HW monitor bugra gyanakszom, mert nálam ilyet korábbi verzióval nem csinál.
-
Bagira01
veterán
Ezek közül szerintetek melyik lehet esélyes?
L737B713
L803A124
L738A847
L745A193
L808A497
Láttam jó L737B-t de pld taxi-nak is az és 1,325v nem kevés
-
VinoRosso
veterán
hali!
lajosx kolléga képe default bios beállításokkal. A HW monitor értékeit kell nézni, elég furcsák. Először azt hittem, hogy elkúródott a lapja, mert ilyen képet csinált alapfeszen. Látható hogy a fesz ingadozás HW monitor szerint 2V
a többi érték rendben van. Viszont amit default beállíátsokkal csinált, az még szarabb ennél is(Pl CPUTIN 1°C-75°C), nem tom, hogy a HW monitor lehet bugos, vagy esetleg a winbondic ment tönkre, vagy a lappal ne stimmt valami. Megnézte a procit 350x9-en, de itt is hibázgat újraindulgat neki, 1,3V-tal egy quadnak úgy gondolom mennie kéne ennyit. Mondtam neki, hogy hagyja addig a tesztet, amig nem lehet eldönteni, hogy HW monitor bugról van e szó, vagy lehetséges e 2Vos túllengés valós fesszel.
-
Bagira01
veterán
Szerintetek kipróbáljam még a p5k-ba is a procit vagy nem érdemes
-
Laraxior
titán
nah elindulok... összedobjuk az X38-DS5 & QX6850 combot
este eredmények... -
VinoRosso
veterán
válasz
KTTech #16099 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a sima 120-as talpa milyen, de az tuti, hogy az enyémben még mindig van némi domborulat, pedig már annyit csiszoltam, hogy elmehetnék polírmesternek. Szal tényeleg szar az alja, de azt gondoltam, hogy a másiknak is az, mert kb u.a lehet az alja, csak a TRUE-en jóval több a hőcső. Viszont ha tudják, hogy szar, akkor odabökhették volna hogy ez kicsit csalóka, mert ez így nem tükrözi a két hűtő képességeit.
-
Benhill
senior tag
Tiszteletem!
hátha itt reagál valakiaz lenne a "problémám" hogy a procim 2.8ghz-en alapfesszel nem indul, viszont ha leveszem mondjuk 1.16-ra biosba, akkor tegnap 22től mostanáig a prime meg a crysis gond nélkül ment együtt
Hülye kérdés de olyan előfordulhat, hogy az alaplap nem birja a feszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest