Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem azért, de szerintem az nem egy nagy bevétel. A pGO-t csak videóban láttam (ajánlom mindenkinek, akit érdekel hogy csinál az ingyenes játék pénzt, és milyen okos módon feledtetik veled, mennyi valódi pénzt is költesz rá[2 lépcsős fizetési rendszer]) szóval nekem ebből az jött le, hogy ott szinte mindent ki lehet váltani pénzel, míg ingressnél kb hasztalan dolgokat lehet csak venni.
ne most nem azt mondom hogy jó lenne ha kilóra árulnák az xmp-t, de mivel már rengeteg oldal van ahol pont ezt csinálják, talán nem lenne rossz ötlet, ha saját magának termelne belőle hasznot a játék.
Én rengeteg további újítást el tudnék képzelni, pl új badgek, ami semmibe sem kerülne, vagy/és új portálok ellenőrzése 1,5 éve beküldött portáljaim is vannak minden infó nélkül... ez lenne talán a legérdekesebb, mert új lehetőségeket nyitna minden városban.
Viszont talán annyi jó is van az új játékban, hogy ha ugyan az a csapat fejleszti, akkor mivel az most nagyon pörög, remélhetőleg kiegyenlíti az ingress szegényesebb bevételeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest