Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz wwenigma #2577 üzenetére

Nem azért, de szerintem az nem egy nagy bevétel. A pGO-t csak videóban láttam (ajánlom mindenkinek, akit érdekel hogy csinál az ingyenes játék pénzt, és milyen okos módon feledtetik veled, mennyi valódi pénzt is költesz rá[2 lépcsős fizetési rendszer]) szóval nekem ebből az jött le, hogy ott szinte mindent ki lehet váltani pénzel, míg ingressnél kb hasztalan dolgokat lehet csak venni.

ne most nem azt mondom hogy jó lenne ha kilóra árulnák az xmp-t, de mivel már rengeteg oldal van ahol pont ezt csinálják, talán nem lenne rossz ötlet, ha saját magának termelne belőle hasznot a játék.

Én rengeteg további újítást el tudnék képzelni, pl új badgek, ami semmibe sem kerülne, vagy/és új portálok ellenőrzése 1,5 éve beküldött portáljaim is vannak minden infó nélkül... ez lenne talán a legérdekesebb, mert új lehetőségeket nyitna minden városban.

Viszont talán annyi jó is van az új játékban, hogy ha ugyan az a csapat fejleszti, akkor mivel az most nagyon pörög, remélhetőleg kiegyenlíti az ingress szegényesebb bevételeit.

Új hozzászólás Aktív témák