- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Átnéztem az egész google levelezésem, nem találtam ilyen címet benne. Legutóbb nov.6-án küldtem be galériás super-ops portált, a szokásos sablon szöveg jött rá vissza:
"Thank you for submitting your Portal suggestion to Ingress. We will review this candidate to verify XM concentration and ensure it meets our Portal submission guidelines. After additional processing, we will send you a follow-up message about your submission. This may take a few weeks."
Régebben még lehet hogy mailben küldte? Én csak most május végén kezdtem, a super ops küldés mindig az ingress-t nyitotta meg és nem kaptam vissza ilyesmi levelet, csak a "thank you..."-t. Ugyanazt adja be mint ami a normál portál beküldésnél a fényképezés után van, úgy néz ki hogy azóta átdolgozták játékon belüli küldésre. Meg az előző hsz-ben linkeltem a doksit a beküldésről, ott is egyenrangúként említi a galériást. Próbáltad mostanában, mondjuk május vége óta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest