Új hozzászólás Aktív témák
-
-
junkpod
veterán
válasz
janek69 #3645 üzenetére
Egyébként a doksi főcíme: software release notes, tehát nem hw dolgokról írkálnak.
inkább az az érdekes, hogy az 108-as változatból van kétféle is!
ha beírod a tárcsázóba: * 789 * 1 # akkor kiírja a build verziót és ott az utolsó szám: B08 vagy B09, holott mindkettő 1.0.8 verzió!!! Az én official ROM-om B09-es. Kíváncsi lennék egy CZ GPSFixesre.(vicces mire megjön az 114 addigra sikerül mindent megtudni és kijavítani majd?
)
-
I.papi
tag
válasz
janek69 #3634 üzenetére
Na ezt értettem..
ÁFÁ-t kellene fizetnem,kedves kolléga akitől vettem utólag közölte,ezért nem megy vissza kicsi kínaiaknak..
Ja,50k-ért sikerült belenyúlnom..ez már az ingerküszöböm...
Ezt már le is ....
Köszi a felvilágosítást..
Megveheted ha érdekel
Amúgy sehogyan sem tölti fel,próbáltam más töltővel is,csak merül és merül..
Ja,kikapcsolt állapotban sem tölti az akksit,csak jelzi,majd ha elfogyott a szufla,kikapcs..
20k-ért is adom,csak ne lássam többet.. de az az allja.. -
RVR400
veterán
válasz
janek69 #3577 üzenetére
Nincs semmi különbség hardveresen a két telefon között. Nem kell ezen gondolkozni. A 850-esre felmegy a 900-as szoftvere, és ugyanúgy működik. 160-ért még szerintem lett volna geeken, ráadásul nagyon akciós DHL-es szállításuk is van, ráadásul ez így majdnem 50K lesz, annyiért találtál volna rögtön eladó példányt.
-
RVR400
veterán
válasz
janek69 #3467 üzenetére
Igen, ez az a probléma, ami tényleg érthetetlen, mivel pl a Vodánál segít a 900-as dolgon, ha az 1.0.8-ason cserélem a baseband fájljait, mert pl Boldván csak 900-as 3G van. Ott eddig nem ment nekem csak 2G-n a teló, de most már simán jelzi a 3G-t (H+), amikor ott haladok el, és megy is a net, meg a telefonálás is (telefonálással eddig sem volt gond). De elvileg ez a megoldás viszont nem jó a Telenor problémájára továbbra sem.
-
Laza...
addikt
válasz
janek69 #3442 üzenetére
Ha a kamera a fontos, Hongminál nem találsz jobbat (igaz, abban Samsung kamera van). Az iNEW v3 ha nem Telenoros vagy, akkor is tökéletes. Én viszont Hongmi "hívő" vagyok, bár abban meg a videó hang ami nem tökéletes, de kinek mi a fontos. Nekem ami fontos, azt mind tudja a Hongmi, a gyengeségei (nekem) egy legyintéssel elintézhető (nem jó hang a videó alatt - bár ez már megoldva,) gombok nem világítanak, az akksija egy jó komprumisszum.
Az iNEW egy igazi öszvér: semmiben nem kiemelkedő, de mindenben átlag, vagy afölötti teljesítmény (kivéve akksi). Remélhetőleg a bugjai is megszűnnek, támogatás/frissítés folyamatosnak mondható - foglalkoznak vele.
-
Laza...
addikt
válasz
janek69 #3440 üzenetére
Ezt Neked kell eldönteni. De ilyen összegnél 10 dolcsin filózni... kinek mi, mit ér meg. Nekem inkább legyen 10$ több, de tudom hog yha baj van, van hova visszaküldeni, majd ezután ismét visszakapom készüléket. Tuti biztonság nincs, de az ali nekem az érzetet sem biztosítja - ennyi.
-
Laza...
addikt
válasz
janek69 #3438 üzenetére
Onnan rendelsz ahonnan akarsz
A jó kereskedő nem az aki olcsó, és hamar szállít (nálam). De kinek mi a fontos. Nekem ezer forinton, és nem is kettőn múlik ez
Jellemző általában ez. Firss, ropogós, minden szava igaz. Én kerülöm az alit, az biztos
-
Laza...
addikt
-
Mecy_Lacee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged