Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Jajj Nemár,nem felvilágosítás akart lenni,hanem azért írtam így,mert én is nagyon belefutottam,már megírtam az ismerősnek a levelet,hogy rendelnék neki a Németországi lakhelyére és hozza már el,full boldog voltam az emailt elküldtem,amikor rábukkantam,hogy mi van.120 eur nagyon jó lett volna.Nem tudok németül,a google fordítóval bogarásztam.
-
janek69
senior tag
Ha egy kicsit figyelmesebben elolvasod és görgted lefele a képekig,akkor rájössz,hogy a 119 eurós kínából jön és a képek felett van egy [link],hogy from germany és ott már mindjárt 169.99 euro.
Én is belefutottam ezért tudom.RVR400 Én még csak olvasgatok,így nem tudom megnézni. Tök logikus,hogy ha nem 4:3-on van akkor nem tud 13MPx lenni,ez az N8-nál is így volt,hisz a cmos 4:3-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged