Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Na jó a programozói diplomám nem írtam ide,meg azt sem,hogy az NMHH-nál zavarvizsgló technikus is voltam,mert nem hiszem,hogy jelen esetben köze van a támához. :-)
Nos 230/5V-os tápot lehet csinálni transzformátor nélkül is,csak éppen rázni fog. Hidd el,ha nem a leválasztás lenne a fő szempont,akkor üzleti okokból nem lenne benne trafó,hiszen jóval olcsóbb lenne.(lásd olcsó kínai ledes fényforrások) Persze,hogy ha már tesz bele,akkor a transzformálás egy fontosabb feladat szerintünk,műszaki emberek szerint,neki nagy költség :-) .Az,hogy egy hiba esetén átüt-e a trafó vagy sem az egy más téma.Láttam jópárat szétégni,de általában a meghajtó fet hamarabb robban szét és így megszakad,minthogy a trafónak baja legyen. Szerintem teljesen meddő vitát folytatunk olyan dologról,amit mind a 2-en ugyanúgy tudunk és gondolunk,csak ez egy sör mellett fél perc lett volna. :-)
Egyébként is nagyon elkanyarodtunk a V3 autóstöltőtől és az általa,vagy esetlegesen a készüléken belül keletkező zavaroktól,amikkel meg nem sokmit lehet kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- újszerű iPhone 13 Mini 128GB starlight csillagfény független Apple ajándék tok és fólia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest