- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Bluetooth-headsetekről általában
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Próbáld ki úgy is,mert az egyszerűbb verzió mint az enyém,csak nekem vannak kételyeim,hogy nem fog működni.
Ahogy én csináltam,megpróbálom egyszerűen leírni.
Telepítesz egy 1.0.6-ot. Kimented belőle a /system/etc/firmware könyvtárat az sd-re.
Ezen felül kimented a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_DATA könyvtárat.
Feltelepítesz amit akarsz 1.1.1 ... 1.1.5 és elindítod.
Ezután a /system/etc/firmware könyvtárba bemásolod (felülírod) az 1.0.6 mentésből a 2db modem*.img és a 2db mt6572_82_patch_*.bin fájlt és beállítod a jogokat.Ezután nyomsz egy factory resetet és így már 900MHZ-esként indul újra a telefon,de nem lesz telenor hanghívás,ahogy eddig sem.
Újraindulás után a /data/nvram/md/NVRAM/NVD_DATA könyvtárat felülírod a mentésedből származóval és egy reboot után menni fog.Ha van CWM-ed,vagy TWRP-d és csinálsz egy mentést így a még üres rendszeredről,akkor egy factory reset után,ha visszaállítod a data-t akkor így már lesz telenorod factory reset után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest