Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Egy kis közérdekű közlemény: ha valakinek még sikerül eltörni a gyári LCD-t, akkor NE vigyétek a szervizbe, mert NEM tudják megjavítani, csak ront a helyzeten. Kell hozzá egy új kijelző és szétszedés NÉLKÜL a teló és én szívesen segítek megcsinálni, vagy megcsinálom én, de NE bízzátok a szervizekre, mert NEM tudják megcsinálni ezen a kijelzőcserét.
Amit a fórumtársunk kapott vissza:
Egy szétszedett készülék, amiből a GSM antennát nem kellett volna kivenni a hátlapon, mert nincs alatta semmi.
Egy félig működő bekapcsoló gomb, amit olyan ocsmány módon forrasztottak vissza, hogy hasonlót legutóbb akkor láttam, mikor a gyakornokok elsőre fogtak forrasztót a kezükbe a melóhelyen...
Egy egyáltalán nem felforrasztott hangerőgomb, ennek szerencsére nem álltak neki, a másikat levették, feleslegesen, mert nem tudták hogy ki lehet emelni a házból. Egy nem működő LCD, amire ráfogták, hogy hibás és a készüléket nem lehet megmenteni.... Mindezt ömlesztve nylon zacskóba, ami még csak nem is ESD-s...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Hp 445 G7 Ryzen3 4300 8Gb ram, 128Gb NVMe, számla, garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest