- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Az a nagy igazság,hogy ezek a BT GPS-ek autós navigációra vannak kitalálva.Régen nagyon sokat foglalkoztam vele és mivel régen volt így elnézést ha a technika nevére tévesen emlékszem,de ezek statikus? módban mennek,ami azt jelenti,hogy ha a jármű ~3km óra alatt megy és nem haladt el talán 200m,ami azt jelenti,hogy áll,akkor tartja az utolsó pozíciót fixen,nem mocorog,ha 3km/h felé emelkedik a sebesség vagy elmozdul 200? m-t,akkor ad újabb adatot. Ez arra jó,hogy a gps pontatlanságból adódóan a pozíció állandóan változik és mivel itt még a pozíciók alapján az irányt is meg kellene határozni ezért a szoftver forgatná egy lámpánál állva a térképet,de a statikus mód miatt nem teszi.Ellenben ezekkel a gps-ekkel meg nem nagyon kell menni geocachingelni,meg túrázni is 3km/h felett érdemes. :-) Nekem is van egy royaltek-em,jóval régebbi,az nem statikus módban ment,de nagyon érzéketlen volt,ellenben van agy MSI sirfstar III-asom is,azon meg az istennek nem tudtam kikapcsolni a statikus módot,pedig jól széjjel konfigoltam. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest