Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Az a nagy igazság,hogy ezek a BT GPS-ek autós navigációra vannak kitalálva.Régen nagyon sokat foglalkoztam vele és mivel régen volt így elnézést ha a technika nevére tévesen emlékszem,de ezek statikus? módban mennek,ami azt jelenti,hogy ha a jármű ~3km óra alatt megy és nem haladt el talán 200m,ami azt jelenti,hogy áll,akkor tartja az utolsó pozíciót fixen,nem mocorog,ha 3km/h felé emelkedik a sebesség vagy elmozdul 200? m-t,akkor ad újabb adatot. Ez arra jó,hogy a gps pontatlanságból adódóan a pozíció állandóan változik és mivel itt még a pozíciók alapján az irányt is meg kellene határozni ezért a szoftver forgatná egy lámpánál állva a térképet,de a statikus mód miatt nem teszi.Ellenben ezekkel a gps-ekkel meg nem nagyon kell menni geocachingelni,meg túrázni is 3km/h felett érdemes. :-) Nekem is van egy royaltek-em,jóval régebbi,az nem statikus módban ment,de nagyon érzéketlen volt,ellenben van agy MSI sirfstar III-asom is,azon meg az istennek nem tudtam kikapcsolni a statikus módot,pedig jól széjjel konfigoltam. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Lightyear - befektetési app
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest