- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Kettő ilyen készülék van a családban: bátyámnak és nekem. Kérdés, hogy mire kell a teló, de ha a barátnődé/feleségedé lesz, akkor gondolom nem csúcsfelhasználó.
És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).
Szubjektív véleményem, hogy nagyon szép a telefon, a kijelző is jól teljesít, kamerák (előlapi, hátlapi) is rendben vannak, tesztképeket találsz bőven, de ha kell, akkor küldök szívesen, csak szólj. Üzemidő nálam durván 1-1,5 nap (inkább 1), két simmel, napi 6-8 óra mobilnettel, 1-2 óra wifivel, 10-15 perc telefonálással. A játékok persze merítik és melegítik erősen a készüléket. A GPS nem túl acélos, a legelső fix kb. 20 percig tartott, de az is úgy, hogy a fastergps app-pa módosítottam a gps.conf file-t. Azóta 10-20 mp alatt talál jelet szabadban, viszont az úttartással problémák vannak, ugrál a pozíció. Egyedül a Sygic az, ami 90%-ban jól navigál. (Pl. feleségem Cubot X6-ja ebben nagyon veri.) NFC van, de nem nagyon használom. A noti led egyszer villant zölden, azóta csak pirosan elmulasztott eseménynél, töltéskor pirosan ég. A töltés kijelzés néha megbolondul kb. 10-ből kétszer 10-20 perc után teljes töltöttséget jelez, aztán lehúzva a töltőről meg persze merül, mint a tégla a vízben.
Ahogy mondtam minidealtől rendeltem DHL-lel, rendeléstől számított 3. napon adták postára, 5 munkanap alatt itt volt, csöngetett a futár az ÁFA összegét odaadtam és kész vagyunk.
Összességében nem bántam meg a vételt, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).