Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

nagyúr

gomb világításra én is a Soft Button light-ot ajánlom vagy a gravitybox-ot.

rootolásra a V3 root eddig nekem jól működött (érdekes, hogy most kínaiul beszél, pár rommal ezelőtt még angolul karattyolt)

GPS: teszteltem most már többet és azt kell mondjam, teljesen kielégítő lett a GPS-es navigáció, mind google, mind waze navikkal. kb 1 percen belül mindig van első fix és 2-3 percen belül stabilizálódik is. Menet közben semmi gondja nincsen, útvonal letéréskor is gyorsan vált. Egyedül álló helyzetben hajlamos szédülni egy kicsit, forog körbe és emiatt néha arréb is ugrik kicsit, de nem vészes, ha elindulok beáll a helyére és ez se túl gyakori. Szerintem a kompasz lett túl érzékeny és azonnal reagál minden mágneses változásra. Teszteltem BP belvárosban is, ott is jól működött.

szoftveres GPS tweak amiket alkalmaztam: gpsconf a régi ZTE-mből, ahol time servernek magyar cím van megadva, gravity sebesség fix (szerintem ez javítja a buildprop-os dalvik beírást, modem fájl csere (101-es modem fájl 108-as ROMon) CDSinfo.apk csere, ril csere.
    hardveres tweak: alufólia rásegítés az antennára (sok kísérlet alapján a jó térerejű holdakon 3-5 SNR javulást hoz, illetve több holdat tart fogásban és kevésbé ugrál.

Persze lehet ezek mind placebo tweak-ek, de mivel most jól működik ezek maradnak:)

Új hozzászólás Aktív témák