- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A Motorolának is a Bose hangol
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Vettem egy iNew v3-at, 1.0.8-as, rootolva kértem, mert még nem csináltam ilyeneket, azaz nem értek hozzá.
Aztán valamelyik programban matattam a beállításokban, csak már nem tudom, hogy melyikben, itt hirtelen ötlettől fogva az USB beállításokban kiválasztottam a „Windows XP mód”- ot. Ezt nem kellet volna tennem, mert azóta Pc-re dugva nem látja a belső 16Gb-os memóriát Win7 alatt. De már zsongott a fejem, mert egész nap nyomogattam a programokat, így abszolúte nem emlékszem, melyik programmal kapcsoltam át az USB működést. Az SD-kártyát látja.
Aztán jött az újabb ötlet, a telót visszaállítottam gyári beállításokra (logikus, nem?
) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.
Kérdéseim: Melyik programmal tudom az USB-t beállítani, hogy ne WinXP módban működjön? Hogy tudom elővarázsolni a Fejlesztői menüpontot?
Valaki segítsen, mert leteszem a hajamat!
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 10
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- EAFC 26
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.