- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Hello mindenki!!
Február 4. én rendeltem egy iNew V3-at a pandawill.com ról. Először azt mondták hogy feb 20. án feladják mert akkor érkezik készlet, de végül Március 6. lett belőle. Türelmesen kivártam ám tartottam attól hogy nehogy összerakjanak nekem a sufniban valami szemetet csak azért hogy letudják a rendelésem. Végig olvastam kb. az összes lehetséges forumot a V3-akról és azt látom hogy van három fajta, a V3-E, V3-C, és a sima V3.
Valószínűleg rosszul, de én úgy értelmeztem hogy a február 20. utáni/körüli rendelők nagy része már V3-C készüléket kapott. Én nagyon laikusnak számítok és nem tudom mi az a ROM vagy FRIMEWARE vagy KERNEL. És azt sem hogy mit jelent pontosan a V3-C. De ez az ami az újabb, "olcsóbb és összedobált" verzió? Vagy ne aggódjak mert ha így is lenne akkor ezen egy rootolással lehet változtatni? Holnap (Hétfőn) várom a telefon érkezését, és nem szeretnék szart kapni a pénzemért.És hát jó lenne ha valaki eltudná nekem magyarázni hogymi a különbség vagy akár megnyugtatna ha a bűvös C verziót kapom. ( már ha arról beszéltetek hogy az az új és a """""gyengébb""""".)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest