- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2371 üzenetére
No kinek mi.
Ez taktika IS. Egyrészt, van a mobilváros technika (amit spec én még nem alkalmaztam, de rajtam már igen), másrészt, háborúban is, de békében is, a lakosság a nyerő taktika (lehet). Jelenleg a városházához nagggyon sok anyag kell. A lakossághoz is (bor). Ezért gazdaságosabb lehet egyrészt egy új város, másrészt taktikára is jobban ad lehetőséget, mert mégis csak 8 felé kellene támadnia egy szövinek, tehát főleg ilyen téren lenne előnye esettleg. Vagy, akár azért is, mert nem nagyon van még senkinek se 8 városa.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2347 üzenetére
Hiába fejleszted a borozót, ha esettleg a termelésed nem teszi lehetővé, hogy tudj is osztani amennyit kellene.
Én inkább fejlesztek mást, és meghúzom a helytartókat. Legalább a sok-sok nyersanyag nem lesz csábító. Aztán meglátom. Nagyon kellenének a kereskedelmi hajók. Erőssen gondolkodok rajta, hogy ahogyan kész a présház kifejlesztése, leállok szinte mindennel, és a pénzre megyek.
Ugyanis, most már 160 hajót lehet tartani, és ennyi elégséges lenne a mostani 93 eléggé kevéske.
Ráadásul, a pénz sokkal jobban számít, mint eddig, mert az foszthatattlan. Tehát, ha egy hónapig semmit se termelek, csak az önfentartásra megyek rá, meg egy kis seregtöbblet, megérheti késöbb a nagyobb fosztások miatt.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2344 üzenetére
Természetesen, márványos!!!
Két jó boros sziget tuti ellát még másik 4-t, bár, ez függ, mekkora a lakosság (városháza). De, én pl most nem is a lakosság emelését tűztem ki célul, hanem a helytartó emelését. Ha meglesz mindenütt, akkor persze még felhúzom, amit még kell (pl rejtekhely 20-ról 24-25-re), esetleg fogadót is, és majd meglátom, hogy alakulnak a dolgok. Az is lehet, hogy csak a boros szigeteken emelem a lakosság szintjét a jelenlegi kb 2100-ról fentebb, és megnézem, tudnám-e a többi szigeten is ezt tartani hosszu-hosszu távon, mert mi van, ha háború lesz, és elfogy a bor a nem boros szigeten, ugyebár! Akkor kéremszépen gebasz lesz, lefokozódnak a katonák, az meg naggyon nem jó.
-
littlemole
őstag
válasz
fpeter07 #2328 üzenetére
Ha bejön a 3.0 három helyen fejlesztem kell a helytartókat. Meg a palotát is, mert kell ha akarok még egy kénes szigetet is. Utána meg megint a helytartók.
A kénhez nem árt ha gyorsan betelepülök, mert a körzetemben ez az egyetlen normális kénes sziget. 10 en meg már vannak rajta. Nem lenne jó ha elhappolnák a helyet előlem.
Egy másik része kell ugye a seregre. A többi meg tartalék egyenlőre. Meglátjuk hogyan alakulnak a kénárak.
-
littlemole
őstag
válasz
fpeter07 #2326 üzenetére
Most számoltam össze. 675000 ként kereskedtem össze. Ez már majdcsak elég lesz addig amíg lesz egy kénes szigetem.
Keményen fegyverkezem én is ha bejön az új verzió.
A bányák fejlesztése most az olcsóbb vagy az új verzióban lesz. Rámszóltak hogy tegyek be még a váltás előtt, de úgy emlékszem itt azt mondtátok a 3.0 ban olcsóbb lesz a fejlesztés.
-
liarworld
csendes tag
válasz
fpeter07 #2264 üzenetére
Üdv.
Igen zúzásnak számít, és nem acsatajelentés számit, mert ha csatáztál és a támadó több hullámban érkezett, de a csata több körön keresztül is tartott, akkor csak egy csatajelentés lesz.
Viszont a Városok emberke megmutatja, támadásonként, hogy mennyi anyagot vittek el.
Az zúzás szabály:
egy játékos egy városát maximum 6 szor lehet megtámadni 24 óra alatt, ebbe beletartoznak a kikötőblokádolások és a csata közben visszahívott csapatok.
De nem számít bele az elvesztett csaták.
Tehát ha a tag 24 órán belül 12 csatát nyert egy ugyanazon városod ellen akkor az zúzás.
Ha van 5 városod akkor mindegyiket 6 alkalommal támadhat és foszthat ki.
Dióhélyban ennyi.
Ha egy városodat érte a támadás akkor jelensd.[B]Kitiltások:[/B]
Kedves játékosok!
Ezek a GameForge által meghatározott tiltásidők!
Központilag alkalmazzák tehát nem áll módunkban rajtuk változtatni!Pushing:
1. 3 nap vakáció móddal
2. 7 nap vakáció móddal
3. 1 év vakáció móddalZúzás:
1. 3 nap vakáció móddal
2. 7 nap vakáció móddal
3. 1 év vakáció móddalFelhasználói Fiók Őrzése szabályok megszegése:
1. 7 nap vakáció móddal
2. 1 év vakáció móddalSúlyos Sértés:
1. 1 nap vakáció mód nélkül
2. 3 nap vakáció mód nélkül
3. 7 nap vakáció mód nélkül
4. 1 év vakáció móddalEnyhe Sértés:
1. 2 nap vakáció móddal
2. 4 nap vakáció móddal
3. 7 nap vakáció móddal
4. 1 év vakáció móddalNem magyar nyelvű üzenet: 1. 2 nap vakáció móddal
2. 4 nap vakáció móddal
3. 7 nap vakáció móddal
4. 1 év vakáció móddalÜzenet jelentés lehetőségének nem megfelelő használata:
1. 2 nap vakáció móddal
2. 4 nap vakáció móddal
3. 7 nap vakáció móddal
4. 1 év vakáció móddalSpam:
1. 2 nap vakáció móddal
2. 4 nap vakáció móddal
3. 7 nap vakáció móddal
4. 1 év vakáció móddalAzonnali tiltás egy évre vakáció móddal:
Multi-Accounting (összes account / ha a felhasználó meg tudja magyarázni, a leggyengébb account kaphat feloldást, ha ez volt az első ilyen eset)
IP / Flotta kapcsolat
Account Megosztás
Hiba kihasználás
Valós fenyegetés ("megkereslek, leöllek" és társai)
Script használat
Nem megfelelő nevek (nick, Szövetség, város - tiltás feloldható ha átnevezés történik az első alkalommal)
Vezetőség fenyegetése
Account LopásÜdv
liarworld -
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2271 üzenetére
Erre nem lehet egyértelműen válaszolni.
A termelés fokozók előnye, hogy a nyersanyagot át tudod vinni másik szigetre.
De nézzük meg pl a Carpentry-t (ez a fa csökkentő). Több részből áll, pontosan 3, ezek az épületek, egységek (már katonai), és hajók részek. Mindnek van egy basic része, ami ugye a 100%-ot jelenti, és vannak a csökkentett részei. Nem mind értem, mert nem tudok angolul, de az épületeknél az első ilyen "csík" a kutatás, és az az első szintnél is már komolyabb, 86%-ra csökkentést jelent, és ebből jönnek le a további, szintenkénti csökkentések, ami ezen esetekben nem -2%-ot jelent, hanem kevesebbet. Ergo, az első szint a jelentősebb, utána érdemes esetleg vagy így hagyni, vagy komolyabban felnyomni. Legnagyobb szintem eddig 10-s, itt az épületeknél 77,78%-ot kell "kifizetni", de ugye egységeknél 90.44% (katonai-hajók). Ergo, csatáknál az adott nyersanyagodból elvileg 10%-l többet tudnál építeni.
Architect`s Office, ami a márvány csökkentésért "felel" másképp müxik, csak egy dologban segít, és első szint itt is 86%-ra csökken, és minden szint emelés csökkenti a márvány felhasználást, de nem minden szinttel -2%, hanem jóval kevesebb mértékben.
Wine Cellars, a bor csökkentő, ennél szintén 3 szint befolyásoló van, mert kihat az egységekre is. De ennek pl a fogadóra is van csökkentő hatása!Csak, itt alap 100%-ból "vonódik" ki a csökkenés, jelenleg 3-s szintem van, és itt 97%-ra csökkent a bor felhasználás, ami szerintem smafu. Viszont, az épületek bor szükségletét is csökkenti.
De, csak egyetlenhez kell bor, ez pedig a helytartó.
Optician, ez egy érdekes épület, természetesen, kristályos szigetre raktam, de hatása ugye szintén más szigeten felhúzva, bizonyos esetekben segíthet. Ennek már 5 befolyásoló tényezője van. Természetesen, első az épületek nyersanyag csökkentése, amihez kell kristály (azaz szintén helytartó). Csökkenti az egységekhez szükséges mennyiséget (de ez szintén 100%-ról indul lefele), és ugyan ilyen szinten csökkenti a kutatás, és újításhoz szükséges kristály mennyiséget. Jelenleg több ilyen épületem nincsen, de van hasonló pl kénes dolgokra is.
A termelés fokozók leírása sokkal egyszerűbb.
Forester`s House, ami a fa termelést fokozza, ennél csak annyi, hogy minden szint emeléssel +2%-ot kapsz. Építése nem túl borsos egy darabig, kb a 8-10-s szintig húztam fel a speed szerveren (16-20% plusz). Ilyen épület még a Alchemist`s Tower (kén), Winery (bor) termelés fokozók.
Stonemason (márvány), és ilyen még a Glassblower (kristályos) épületek, mert itt van még egy plussz, "Miracle bonus", ami alapból +10%-ot ad, ez állandó, azaz minden szint emelésnél +10%, és ehhez jön amennyivel te emeled, mondjuk 10-s szintnél ez 20%, és ezek össze adódnak, azaz végül 30% plusz termelés.
Na, akkor most mindenki döntse el, mely épületeket érdemes megemelni.Annyi segítség talán, hogy nem mindegy, hogy egy már meglévő, aránylag fullos városról beszélünk, vagy, egy most építendő kolóniáról tárgyalunk. Most kezdtem egy új várost, az első épület a fa csökkentős volt, hiszen minden épület első szintjeihez csakis fára van szükség. Ezt egyből 2-s szintre emeltem (Carpentry), és ennek a 7. szintjéig csak fa kell, 108, 401, 771, 1236, 1821, stb... (ennyibe kerül egy szint lépés). A második szint után kezdtem el egyáltalán a sziget többi épületét (raktár, helytartó stb...). Mivel, a termelést csak a helytartó 3. szintjénél kezdtem el, mindent ide kell hozzak, de ez nem baj.
Most itt van fám bőven, a teszt szerveren valszeg rossz szigeteken vagyok, ott fa hiányom van, de nagyon.
Ami még kérdéses, az a háborús eseményeknél melyik új épület mennyiben segítség ténylegesen. Valszeg, itt megérheti a nyersanyag csökkentő épületek (főleg fa, és kén), de, a szükséges időt nem hiszem, hogy csökkenti valami. Itt jön képbe a bor felszolgálás csökkentő, mert a fogadót ez tudja segíteni, azaz, gyorsabban jöhet vissza a lakosság. Ha ez valakinek segítség, és tényleg jól írtam le mindent, akkor yo.
Sorry a hosszuságért. -
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2162 üzenetére
Szerintem most nem éri meg nagyon fejleszteni a bányákat. Majd, ahogyan behozzák az új rendszert, ott bizony lesz termelés. Igaz, meg is kell védeni, ez még érdekes lesz, mert ugye a lakosság is csökkenni fog, ergo, normál esetben nem fog tudni az ember sokkal-sokkal több katonát tartani, mint most. Kivéve, ha piacozik, és eladja a zsákmány jórészét.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2133 üzenetére
Kén.
A kristály helyett már mindenhova az kell majd, és sokunknak NINCSEN kénes városa.Azaz, akár tök ráfizetéssel, mondjuk 30 felett is felvásárolni! Aztán, amikor jön a váltás, minnél gyorsabban megoldani a helytartókat, s elkezdeni a következő várost (ami nálam már gázos lesz, mert a 7. lenne). Természetessen, kénes szigeten, csak nehéz aránylag jó kénest találni. Talán a 14-s volt eddig, amit láttam, legnagyobb, ami azért alig-alig termel. De, ez meg fog változni a 0.3-ban.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2108 üzenetére
Erre is van naggyon jó ötletem.
NEM termelsz semmit! Csak pénzt.
Ha kell anyag, akkor veszel. Illetve, utaztatod a borocskát, me az ugye fogyó eszköz, de annyit hagysz a városokban, amennyit a raktár "megőriz", azaz foszthatattlan! Az most más kérdés, mennyire elég az a bor, ezzel kell játszani, hogy küldesz bort, de csak annyit, amennyi fedezi a szükségleteket. Vagy, bevállalod, hogy több van a városban, mert úgy se lehet teljessen kiüríteni, csak ennek a taktikának az a lényege, hogy az adott időközönként MINDENKÉPPEN be KELL lépni. Ilyen volt anno a hóditóban is, ott se volt gond.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2072 üzenetére
Jaja, kérdés, mennyire esik le a létszám egy full belakott 24-s városházából!
Szerintem, érdemesebb abban a pillanatban, ahogy behozzák a 0.3-t seregeket csinálni, mert lakosság így is- úgy is elmegy. Akár még parittyást is, mert ahoz csak fa kell.
Aztán majd rájövünk, hogyan lehet kijátszani a rendszert.
Remélem viszont, hogy a helytartó kisebb anyagszükséglete miatt hamarabb össze szedhetem a 7. városra a cumót.
Akkor sajna mindenképpen kénes szigetre kell, hogy menjek, olyanom még nincsen.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #2020 üzenetére
Me mázlid van!
(sárga irigység búra
) Most a deltán találtam egy hasonló márványost, elképzelhető, hogy egy márványos városom lebombázok. Csak, sok-sok idő, míg felhúzom újra. Most a 6. városba készül az utcsó helytartóhoz az anyagbehordás. A gammán gyorsabban megy, me nem kicsit több kerhajóm van.
De, eddig ugyan úgy néz ki mind a két szerveren a 6. sziget, erre figyeltem. Viszont, a helytartónál elképzelhető, hogy a deltát hamarabb indítom.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1988 üzenetére
Adjak "kölcsön" pár százezer piszkafát?
Sajna, én hiába ugatok.
Van egy inaktív, a szigetemen 2 várossal. Össze hordta az egyikbe a cuccost, meg sereget is. Csakhogy, szöviben van, a diplomatájukkal elég sokat levelezek, de, szerintem nem fogják lefosztani a nyomik.
Pedig, 200E fa felett van, és 87E márvány van benne.
Abból a szöviből 3-n vannak ezen a szigeten 4 várossal, de együttvéve kb annyit raktak bele, mint én egyedül. Írtam is, hogy ennek egy részét nekem köszönhetik. De, nem baj, így jártam.
Ha rajtam múlna, már rég nem így álna ez a sziget, igaz, így is a környék legfejletteb szigete, 17/22-vel, és a 18-hoz kb 450E fa kellene. Ebből nekem ezen a szigeten van 300E fa. Csak így nem fogom bele pakolni, inkább elviszem más szigetre, amely fejlődik is, csak most költöztem oda. -
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1862 üzenetére
De, miért érdekes, hogy milyen fiatal a város?
Amikor leraktam az alappillért, szinte az első lépés volt a hadikikötő, és a barakk egyessre húzása, majd egy megfelelő sereg berakása, ami aránylag nagyobb, nagyobb mint mondjuk egy átlagos városomba, mert ugye itt még városfalam sincsen (az mellékes, hogy képezni még szinte semmit se tudnak), de taktiailag lehet úgy is épitkezni, hogy nincsen városfal, és olyan egységeket tartani, melyek amúgy se kapnának falbónuszt. Hiszen, ha Te nem kapsz, akkor az ellenfél se!
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1846 üzenetére
Na ja. Igaziból, indithatnám nemsokára a 6. várost, bár még az utcsó helytartó nincsen kész. De, valszeg, rászállok kicsit a kereskedésre, hogy meglegyen olyan 90 hajó körül. De, a következő is már 1.358.243 (Hermes temploma miatt, külömben 1.509.159 lenne) lesz. Sajnálom eladni a kristályt, a fa az jobban jön, igaz, kisebb haszon is van rajta. Majd meglátom. Az tuti, hogy kettőt még veszek, azzal meglesz a 80.
Csak, nagyon ki kell okoskodnom, hova is költözzek. Márványos lesz, az tuti, de olyan sziget nem nagyon van, mint a jelenlegi.(17/22)
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1828 üzenetére
Én lerobbantam a 78.-nál.
Valahogy, nem jön annyi pénz, hogy tudjak venni. Valszeg, túl nagy a katonaságom.
Lehet, mielött neki kezdek a 6. városnak, nekiállok eladni cuccokat, és veszek hajókat. Most is, kevés volt, amikor kellett mozgattnom 88E kristályt, meg 150E fát, sok márványt, és kevés bort, és még fosztogatni is kellene.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1830 üzenetére
Elhibázott döntés, szerintem. Nekem már csak 5 fejleszteni valóm lenne. Egy darabig hanyagoltam. Most nekiláttam az ágyu fejlesztésének, de, megnéztem az utcsó dolgokat, nem is olyan rosszak. 2% olcsóság a hajók fentartásából.
Ha most bele ölsz ennyi kristályt, akkor se nagyon van érteme. Akkor inkább egy újabb város, vagy add el a kristályt, és vegyél kereskedelmi hajót az árából!
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1789 üzenetére
Csakhogy, most a legfontosabb, a korrupció minnél hamarabbi megszünése (tehát, nem a lakosság, amúgy is van már ott 200 parittyás, ha kellene lefokoznám). Azaz, a raktárat kell húznom, és most már ott tart, hogy 12 óra egy szint. Most 11-s a szint, és el kell érni először a 16-st, majd a 17-st, hogy minden jó legyen, és a követkető várost indíthassam.
Most ez a legfontosabb (nekem). Utánna jöhetnek a sallangok, mint a lakosság emelése, meg ami ehez kell. Bár, a múzeumot még a 3-s szintig megemelem, arra megvan már a kultúr.
A többit ráérek, ha meglesz a helytartó 5-s szintje.
-
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1660 üzenetére
Én meg örülök minden tapasztalatnak. NE akkor érjen ilyen, ha mondjuk éppen valami nagy klánháborúba pl megtámadok egy inaktívat, me kell az anyag és/vagy nyersi. Gondold el, ha ez akkor jön össze! De így, ha arra kerülne sor, már figyelni fogok.
Más. A delta-n úgy néz ki, megszűnt a klánunk, de az tuti, hogy szét esett.Igaz, kaptam azóta 2 ajánlatot.
De, majd meg kell néznem, melyik klánból vannak a legtöbben a közelembe, még ha az esettleg nem is top 10-s, akkor is jobban megéri, mert ha kell segítség, csak a közeli tagokkal érek valamit is.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1644 üzenetére
Bizonyos szempontok alapján, nekem is van ilyen 2-3 város, de ha szigorúan nézem, még elvileg lehettne a múzeumot 9-sre rakni, raktárat 18-ra, városháza is "csak" 23-s.
De, sok értelme most nincsen itt, ezekben tovább lépnem. Készül a 4. helytartó, az 5. meg nem fog elkészülni, elköltözök a 2. kristályos szigetemről, elég csak egy kristály. Így egyszerre két várost kell majd felhúznom.
Bár lehet, nem bontom le egyből a kristályost, hanem nem érdekel, hogy egy helytartó hiányzik, egy darabig termeljen, aztán ha kész a másik, akkor tényleg lebontom. Elvileg, kristályra még lenne szükség, ha nagyon akarom, jópár dolog nincsen fullra fejlesztve, pl gyrokopter, amit most nem használok, de ki tudja, mi lesz késöbb.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1588 üzenetére
Ha hihetően számolnak a szövik, a gyrokopi nem nagyon éri meg sehogy se. Bár, ettől függetlenül, én is vetettem már be, és nem rossz az, csak ugye, a számolgatások mindig a legnagyobb védekező erőket számolgatják, és itt erőssen bejátszhat a kitartás. Az egyik nem szövi kollegám pl tart katapultot is, mert hamarabb lerendezheti az ellenfelet vele, a nagyobb támadó erejével. Ezért nehéz 100%-ost mondani, mert erőssen függ az ellenféltől, mivel támad. Elvileg, az ideális ugye az lenne, hogy több dolgot is fullra fejleszteni, még ha jelenleg nem tekinthető erősnek, de ki tudja, mi lesz késöbb.
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #1549 üzenetére
100-tól felfelé már gyorsan fogsz haladni
Én ma elértem a 167k pontot, és karcolom a top 200-at
De ma még szerintem veszek még egy hajót (86-ik), innen már több mint 5k pontot ér
Mondjuk az ára is 2 milla. Egyszer ki fogom számolni, mennyit költöttem eddig összesen hajókra... -
Hun'reeth
őstag
válasz
fpeter07 #1513 üzenetére
Annyira már nem érdekel.
Még van 46 szóval egyelőre nincs baj csak ha kevesebb lesz mint múzeum akkor qrva sok bor kell és ahhoz meg sok odafigyelés kell. Már alig játszom. Csak azzal "szórakozom" már egy ideje, hogy felfejlesszem a szigeteket. Már 2 szigeten 20-asra húztam a fát (nemsokára 21) meg a többin is 2-3 szintet nyomtam bele. Meg a márványosokat is fejlesztem. Már minden szart gyártottam bombázókat is. Esetleg megtámadok valaki nagyon erős klánt a poén kedvéért.Még pár nap és mindent kifejlesztettem a jövőkön kívül.
(#1514) netkoo nincs korrupció
mindenhol 4-es a helytartó +9-es múzeum + 16-17-es a kocsma.
-
Shad0w
senior tag
válasz
fpeter07 #1428 üzenetére
Nem kell ahhoz nagy sereg, hogy az üresen maradt városát lefosszam két kardossal.
Inkább csak attól tartok, hogy amikor majd jönnek vissza az egységeim a fosztásról, de ő még blokád alatt fogja tartani a kikötőmet akkor szépen visszafogja szerezni amit fosztottam. Bár a 4-es kikötőjéből úgysem fogok túl sok mindent elhozni, inkább csak meg akarom szopatni az idiótát...
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1419 üzenetére
Gratt! Én még csak most fejlesztem, van még kb 6 nap. De, a 69. vok.
Most készítem elő két városomat a 23. szintre (muzeum 8, fogadó 17-re). Ugyanis, bor gyüjtése lassan megy, ezért közbe fejlesztek inkább. Majd ha megvan a szükséges kristály mennyiség, lebontom az egyik kristályos szigetet, és borosra megyek. Igaz, visszaesek pontlistába, de hosszutávon mindenképpen megéri, és kb egy hónap, ismét ott lehetek ezen a helyen, főleg, ha közbe el tudom kezdeni a következő várost.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
fpeter07 #1409 üzenetére
Azt hiszem, én is besokalltam most.
tocsek18- nak próbáltam segíteni az aktivációs kóddal, próbaképp regeltem a Zétán, most próbaképp játszom a Zétán,este építem a Palotám, holnap megalapítom a tizenegyedik városomat (három szerveren lesz összesen ennyi)
.
Aztán meg próbaképp le kell állnom egy kicsit, mert úgy érzem, ez már kezd az agyamra menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest