- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
tazo mc #2216 üzenetére
Ne is törődj vele.
Eleinte engem is le-le fosztottak. Írtam egyből levelet, hogy THX.
Azóta nem jön. Másrészt, megnéztem a környékemen melyik szövetségből vannak a legsűrübben, és beléptem hozzájuk. Harmadrészt pedig sok-sok katonát csináltam, és most már én fosztogatok. Nem csak inaktívakat, hanem olyanokat is, akiknek nulla a tábornoki pontszámuk. Esszmélettlen mennyiség jön anyagba. Legalábbis, a speed szerveren (mégiscsak 4x gyorsabb). Ott már az 5. városra gyűjtök anyagot.
A Teszt szerón meg stagnálok, de úgy néz ki, eljött ott is az én időm. Volt 3 városom. De, pont a márványos nem fejlődött, és természetessen a környék márványos szigetei szinte fullossak. Néha-néha volt üresedés, de olyan szigeten, ahova szintén nem volt érdemes beköltözni. De most rám mosolygott a szerencse! Mondjuk, előre készültem rá. Lebontottam a márványos szigetemet, a többi ezért csak vegetál (boros-kénes). Kinéztem egy nagyon jó szigetet, magassan a legjobb, és volt rajra 2 inaktív, ami mostanra már 4-re bővült. 3 napja várok arra, hogy megüresedjen egy hely, és lecsaphassak rá. MOST végre megnyílt elöttem a lehetőség, már elindítottam a költözős hajót. -
Allien
veterán
válasz
tazo mc #2196 üzenetére
Ami előny, az hátrány IS (tud lenni)! Egy röpke példa. Mikor tudod megvédeni a raktáros városodat legjobban? HA full online vagy. Viszont, elég ha egyszer nem lépsz be hoszabb időre, és PONT akkor támadnak meg. Miért is gáz ez? Ugyanis, ebben az esetben csak egyettlen sereget kell szétfarigcsálni. Elég, ha pár szövetséges összefog, és egyszerre ront neked, a seregedet hazavágják fél nap alatt, és jöhet a fosztás. Mire belépsz mi marad? A csont üres városháza?
Talán jobb, ha szétfarigcsálod az anyagkészletet, pontosabban, mindenütt legyen mindenből, de ne kiemelkedően sok, és egybe esettleg több. Ezen felül, esettleg megfontolndó taktikai húzás lehet, hogy szinte semmi szárazföldi sereget se tartani, kifejezetten csak hajók, mert elvileg ugye a fosztás szállitás vizen történik. Kérdés, hogy az új verzióban lehet,e azonos szigetről szárazföldön át fosztani. -
Marszupilami
csendes tag
válasz
tazo mc #2178 üzenetére
Mekkora mennyiségtől nem működik az egyvárosba koncentrálás? Szerintem ez a legjobb ötlet. Én nem fogok eladásra termelni, csak amit felhasználok és venni is annyit veszek. Több anyagot kell bányászni a fejlesztéshez, de az emberek is többet bányásznak (1:1). Nem vagyok háborúzós, én örülök, hogy biztonságban lesz az aranyam! Ha meg fent vagyok, amíg a seregem feltartja a támadót, elküldöm másik városba a nyersanyagot. Így nem visz el semmit. Márha nagyobb sereg jön ellenem.
-
-
Allien
veterán
válasz
tazo mc #2145 üzenetére
De, erőssen külön KELL választani a teszt szervert (a speed-t is), meg azt, hogy ide be fogják vezetni. Teljessen lényegtelen nekem, hogy most pl a tesztszerón inditom a 3. várost, természetessen ezt kénesre, és már most eszmélettlen erős ez a kénes. A luxus oldalak 2-3 szintüek, a fa 3-4 a márványosokon is, itt meg a kén már 6-s szintű!
Viszont, amikor ide bevezetik, képzeld el, mi várható. A lakosság jelentős része elmegy majd. Már relative jelentős része, de mindegy, hiszen az elégedettség csökkenni fog a fogadó miatt. Itt két út marad. Vagy hagyod, hogy elmenjenek, vagy katonákat képzel.Itt is bejön a képbe, hogy akár parittyásokat is, mert az csak fa kérdés. Illetve, az is fontos, hogy ha hírtelen elindítasz 300 parittyás képzést, az mennyi napig foglalja le a barakkot.
Tehát, igenis komoly dolgok várhatóak itt.
-
Allien
veterán
válasz
tazo mc #2143 üzenetére
Nem értek egyet!
Szerintem az árak közül a kén jelentőssen meg fog ugrani, mert pl a helytartókhoz is az kell, kristály helyett.
Hírtelen hiány fog fellépni, arra tippelek, legalábbis, eddigi kénes szigetek mind-mind hulladékok voltak, nagy részük kong az ürességtől, a bányák alig-alig fejlettek- Talán a legnagyobb kénes, amire emlékszem olyan 12-s lehetett, ami oltári kicsi. Itt is lesznek változások (már szerintem). Ugyanis, éppen a fa ára miatt abból is megugrik a kereslet, mert a kénes szigeteket hírtelen, és gyorsan kell fejleszteni.
-
Allien
veterán
válasz
tazo mc #2139 üzenetére
Valami NEM stimmel! Eddig egyettlen petákon NEM sikerült fosztanom!!! Esettleg, nem kell valamit kifejleszteni ehez?
netkoo, ha 2.8, akkor valamit NAGYON benéztél, me olyan nincsen.Van 0.2.8, a mostani, és van a teszt+speed szerver, ami pl.: v.0.3.0 11572, és v.0.3.0!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest