- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Marszupilami #2294 üzenetére
Köszi.
Nagyon kíváncsi leszek, mikor vezetik be a magyarszkíj szerókon.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Marszupilami #2267 üzenetére
Hát ez így nem lesz jó...
-
edeleny
őstag
válasz
Marszupilami #2243 üzenetére
Én is próbálom a tesztszervert,ennyit tudok én is,de kiváncsi lennék egy 18-as boros sziget termelésére,és a következö szint árára.
OFF.
Tudjátok a jó öreg Prohardware fórum semmit sem változorr évekkel ezelött is az volt,hogy ha valakinek volt némi problémája mondjuk a Windowsal,(vagy bármi mással),és történetesen nem full eredeti volt a program,nem a megoldást mondták el,hanem hogy miért nem veszi meg eredetiben.
Pedig az az ö magán ügye. -
Allien
veterán
válasz
Marszupilami #2214 üzenetére
Ja, ezt el is felejtettem.
Minden nyersinek megvan a saját termelés befolyásoloja, és más szigeten nem épithető.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
Marszupilami #2210 üzenetére
Amíg béke van, addig fosztás, ill. kereskedés szempontjából jobb, ha nagyobb területet tudsz lefedni.
(Az sem mindegy hol találsz megfelelő szintű bányákat.)
Katonai konfliktus esetén viszont igen-igen nagy előny, ha közel vannak egymáshoz a városaid.
El kell dönteni, melyik fontosabb szempont.
A mostani helyzetben már közelebb telepítenék. -
Pantera!
csendes tag
válasz
Marszupilami #2207 üzenetére
A 0.3.0-ban teljesen mindegy, van-e kikötőd, ill. milyen szintű, a fosztásnál az számít, hány ker. hajóval jön a „vendég”-ed, meg persze, hogy mennyi nyersanyagot véd a raktárad.
Nyilván kb. 3.-nál magasabb szintű városban már annyi nyersanyagot kell tárolni, hogy nem tudsz akkora raktárt építeni, ami ezt megvédi.
Ha a szigetedről támad, akkor az is lényegtelen, hogy vannak-e hadihajóid.
Ezt az első napokban tapasztaltam meg a Test-en.
Mondanom sem kell, én voltam a vendéglátó. -
tazo mc
csendes tag
válasz
Marszupilami #2200 üzenetére
Szárazföldi támadásnál jelenleg aranyat tudnak hajó nélkül vinni. Az újban semmit, csak a sereget verhetik szét! Ki van próbálva.
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek! -
Allien
veterán
válasz
Marszupilami #2200 üzenetére
Ezek szerint, talicskával hordták el a cuccost?
-
tazo mc
csendes tag
válasz
Marszupilami #2193 üzenetére
Az egy raktárban való tároláshoz: Csak annyiban előnyös, hogy egy várost könnyebb korrekten védeni, mint négyet-ötöt! Én nem a biztonsági részre gondoltam anno!
-
Allien
veterán
válasz
Marszupilami #2186 üzenetére
Teszten 31:36.
Speed-en 69:55, de ott távolabb kerültek városaim, sajnos. Ott már 4 városom van, de, alig találni márványoson üres helyet.
Kokuszbill, az bizti, hogy "Karácsony környékén" vezetik be. Mennyi nap van addig?Persze, lehet, csúsznak. Az tuti, hogy a Magyar szerverekre késve érkezik, akár pár napos késés is beleférhet! Amúgy, asszem Epszilon szerver GO-ja szövitagom a deltán.
Az minden esettre biztos, hogy mind a két Magyar szerveren veszem a ként, ahogy tudom. -
Allien
veterán
válasz
Marszupilami #2183 üzenetére
Nem ér szinte semmit se a magas raktár. Pontosabban, csak azt, hogy marad egy kevés borod, hogy ne menjenek el a lakosok. Gondold végig, számolj utánna. EGy raktár szint emelés 80 (azaz NYOLCVAN) egységet ment meg plusszba az előzőhöz képest. Na, ezen kellett volna emelni, és megérné, de így, sajna bukta. Pont ma hajnalba szüretelték le egyik speed szerveres városomat. Igaz, enyhén gyanus körülmények közt, de ez mindegy. A lényeg, legalább 10E anyagot vittek el.
Kénytelen voltam belépni egy kis szövibe, mert ezek legalább a közelemben vannak, míg más szövetségek igaz, nagyobbak, de sokkal meszebb is vannak.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
Marszupilami #2180 üzenetére
Nem tudsz akkora raktárat építeni, amiben biztonsággal tárolhatnád a javaidat.
Ez a módszer csak 3. szintű városig működik. -
tazo mc
csendes tag
válasz
Marszupilami #2180 üzenetére
Addig amíg nem termelsz többet, mint amit el tudsz vinni!
Én mindíg rögtönzök, hogy mi a legjobb nekem!
Néha jól elszúrom, néha meg jól jön ki a dolog. Fosztásbiztos város pedig nincs!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest