- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Egyetlen jótanács van. Kereskedni, kereskedni és kereskedni. Haszonból fejlődni. Ennyi a lényeg.
Irány a bajnoki cím.
(#1091) littlemole Vidd le 0-ra fogadd el aztán újra próbáld maxra. Először csak az alap maxig ugrik után húzhatod tovább ha azt már leokéztad. Hátha rosszul csinálod.
-
LightSide
tag
Akit érdekel felveszünk embereket Gamam szerveren a knight of zeus nevű klánba (KoZ) Aki akar jöjjön!
-
aqpa
csendes tag
ha valakit érdekel ikariam a delta szerveren van egy 4 falus csapat szivesen átadnám ha igéri hogy becsülettel viszi tovább
-
littlemole
őstag
Valaki mondja már el miért nem tudom a bányámat (márvány) túltölteni?
Már ezer éve ki van fejlesztve. Használtam is, de a legutóbbi patch óta nem megy a luxuscikkeknél. Fánál működik.
Tapasztalt ilyet valaki? Ember is van. Korrupció nincs.
Egyszerűen nem értem. -
fpeter07
veterán
Fellendült a kristályos szigetem, eddig addig adakoztak, most meg a 19-es fa épül
-
netkoo
senior tag
Na még jó hogy felmentem .Mert piros szinü volta hadügyi jelentés.Kiirta 10egység támadja az egyik városom.ÉN gyorsan megnéztem ki az és küldtem a szomszéd szigetröl a megtámadot ra 15hajót.
A távolabbirol pedig 20aht blokádolni a városát.még be sefejeztem de már vissza is vonta a támadástlegalább is egyelöre?
Mert kikémleltem 17es szintü és 3as a palotája 9es szintü kémközpontja van. de nem találtammeg a többi szigetét mert gondoltam köszönve az itteni játékos társak tánácsát egyszere támadom meg mind egyik városát h amegtalálom .Velem ne szorakozon -
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1084 üzenetére
Annyira nem gáz. Igaz, nuku termelés, de ez most mindegy. Húzom az épületeket, és csá. Igaz, erőteljessen kell koncentrálni a raktárra, hogy majd amikor elindítom a helytratót (pontosabban, mire szeretném inditani), megfelelő szinten legyen.
Természetessen, mivel a márványos szigetem messze van, előre gondolkodván a szomszédos városokat kezdtem el tölteni márvánnyal. -
wudan
csendes tag
Vazze már 2. fosztogat a gyerek b+ idegesít de honnan tom blokádolták a kikötőm?
Mert lehet blokolja a kecsege -
Allien
veterán
Elkezdődött a pakolás, kb 20 perc, indul a flotta, és kolonizálok egy kristályos szigeten. Késöbb eldönthetem még, hogy melyik kristályost számolom fel, ha ez szükséges lenne. Jelengel borból jól állok, a déli szigetemen (2 város egy márványos szigeten) úgy néz ki, elég jól ellátják magukat fosztogatásból.
Lassan egy hete alig-alig küldtem át borocskát.
-
-
Shad0w
senior tag
Nem érted. Maradjunk a példánál. 40 lakos egy óra alatt 75%-os korrupcióval 10 fát termel. Viszont ha nem dolgoznak akkor 118 aranytallért. Mivel fát simán lehet venni 10 aranykáért (ha vki ügyes akkor 5-ér is) ezért 118 aranykából 11 fát lehet venni óránként. Elvileg. Teccik érteni?
-
Allien
veterán
Természetessen, nincsen jelentőssége, miért ne dolgozhatnának? Az, hogy mondjuk -1000 pénzel müxik a város, az önmagában nem baj. Ha a többi kitermeli valahogyan, nem okozhat gondot. Nem is beszélve arról, hogy a lakosságot kell "csak" növelni, minnél gyorsabban. Közben meg lehet csinálni 1-2 helytartó szintemelést, és máris kisebb a korrupció.
-
Shad0w
senior tag
Márványból azért fér el csak 500, mert gondolom 300-at el akarsz adni. Ilyenkor azt a maximális férőhelyből vonja le. Azt hogy mértnem tudol nyersanyagot küldeni nem tudom, hogy mért van, menj a kereskedő posztba és kereskedj.
Csinálhatnál screenshotot a hibáról aztán belehetne írni a fórumba. -
-
netkoo
senior tag
válasz
Boci_83 #1062 üzenetére
foszad ki őket és amit elszedsz fát be abányákba
Másik még mindig nem tudok kereskedni a Delta servren.Van hajom de hiába megyek rá egy városra csak diplomáciát enged miért?
Mert fogyoban vana borom .És nem tudok venni hiába árlnak mert nem jelenik meg a nyersanyag szállítás! -
Hun'reeth
őstag
Én 475. vagyok a Beta szerveren.
Tábornok meg voltam 50. annó mikor még háborúztam. -
wudan
csendes tag
Áhh valaki segítsen támadnak Zeta szerón mert írt pm hogy kereskedne de nekem még nem jött az aktivációs mail és nem tudtam neki üzenni és betámad ahhh
-
netkoo
senior tag
a deltán kezdtem uj ra egybölmárványos aszigetre kerültem
Viszont nem tudok hajokat küldeni más szigetre
3as szintü vagyok
Valakinek tipje? -
Boci_83
őstag
Heheeheee! Beta szerveren bent vagyok a top 1000-ben!
-
Boci_83
őstag
Neketek nem lett lassabb a játék betöltése mióta javítottak? Néha hihetetlenül belassul a letöltésem, és nem hinném hogy net hiba, mert minden más rendben jön.
Illetve neketek minden anyagmozgásról jön jelentés?? Mert nekem olykor-olykor kimarad..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest