- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Sehogy! Az új szoftveren 9.18.27.736653 nem jó. Bugos.
Írtam is nekik 1 éveTisztelt NNG! Új szoftver 9.18.27.736653 Újabb hiba, nincs semmilyen figyelmeztetési hang. Se a sebbégmérő kamerára, se pl gyorsabban mész a megengedettnél. Se vasúti átjárónál. Mutatni mutatja, de hang mellé nincs. Beállításokba hanggal és vizuálisan van választva. Hangoknál minden felvéve. Navi hang van, valamint a gombok hangja is késik.
Régi vagyis új IGO töröl
[link]
Previous versions innen letöltöd ezt
V9.18.27.705829
12.2 MB APK
iGO Navigation
2018-06-22Elindítod telepíti, persze jogtiszta lesz ugyanúgy minden.
Aztán térképek és láss csodát lesz kamera és egyéb figyelmeztetési hang is.APK csak egy indító, hozzátud csatlakozni az Igo-hoz és full régebbi jogtiszta Igot leszedni.
Ez az oldal olyan mint a Google play áruház, csak itt több minden van.
Régebbiek is.Szóval hiába próbálja leszedni akinek nincs megvásárolva, csak 7 napos lesz.
-
MaciG
addikt
üdv.
Androidos Igo pal-nál azt be lehet állítani hogy a fix trafik előtt adjon valami figyelmeztető hangjelzést?
(úgy értem hogy némán menjen és csak ezeknél legyen hang) -
válasz
cukisapkas #21493 üzenetére
Egy Redmi 5 Plus telefonon nekem ment a Nextgen, tehát van olyan Xiaomi, amin megy. Próbálj meg a telefonod topikjában keresni olyan illetőt, akinek megy és kérj tőle tanácsot.
-
DM43
Topikgazda
válasz
cukisapkas #21493 üzenetére
Ebben az esetben ezen a fórumon a témának itt a vége. A Playes verzión kívül minden más warez, az pedig itt tiltott.
-
cukisapkas
újonc
válasz
Donki Hóte #21492 üzenetére
Igen,sajnos az nem megy el a telefonon a playos verzió
-
válasz
cukisapkas #21491 üzenetére
Pedig a Playen a Nextgen verzió van fönt...
Tegyél egy próbát, 7 napig ingyen kipróbálhatod a Playről ezt a verziót. Ha az működik, akkor nem a program a hibás
-
DM43
Topikgazda
válasz
cukisapkas #21489 üzenetére
Olvastad az előző hozzászólást?
-
cukisapkas
újonc
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,hogy adott egy xiaomi telefon,rendesen ment rajt az igo navigáció,majd a telefon kapott egy frissítést,ami álltal csak egy fekete képernyő volt már az igo navigációból.Sikerült egy új igo nextgen navigációt feltenni,ami működik is,de navigálás közben nem mondja az utat,csak mutassa.Csak annyit mond,hogy újratervezés,de hogy merre forduljak azt nem mondja ez mitől lehet?Próbáltam többféle hanggal de semmi ugyanez a szitu mindig.
-
titetoyz
tag
Sziasztok,
iGO Primo 9.6.29.625822 , Android 4.2.x, Wayteq X995
elindul a navigálás, majd fekete kép/leáll a gép.
Nincs leterhelve, SD-n van, mert nincs annyi hely belső memóriánBármi ötlet esetleg? SOS kéne, mindjárt indul vissza a faszi kintre, és gyors megkéne csinálnom neki.
Köszi!! -
norrberth
addikt
Köszi ezeket jó tudni.
Akkor a jogtiszta csak nem jó a WayteQ en?
"kicsik a betűk"
Lehet csak telefonra vannak ezek jobban optimalizálva.
7" kíváncsi lennék milyenAkkor lehet nem erőltetem én ezt a Play áruházas Igot GPS-re
Jobban járnék ezzel? [link]
Sebességmérő kamera adatbázis is van azt írja. -
VGYke
addikt
válasz
norrberth #21482 üzenetére
Nekem, vásárolva a 9.18.27.736653 (Jun 19 2018) van.
WayteQ -en ugyanazon Google fiókba belépve mint a telefonon, kiválóan megy a fenti IGO.
Izéé... Nekem WayteQ x995 Android GPS + Sygic 3D EU van. Kiválóan megy rajta, csak a 5” 800x480 képernyőn valami iszonyatosan szarul skálázódik, navigáció közben olyan aprók a betűk és ikonok hogy én képtelen vagyok látni / olvasni őket. Ok, nekem olvasásra szemüveg kell, vezetéshez meg nem, tehát lehet hogy a kis betűk csak engem zavarnak.
Azt nem tudom milyen lenne a megjelenítése WayteQ x995 MAX 7” 1024x600 kijelzőn. Az ára 7 eFt-al több, de ha én most vennék, és WayteQ mellett döntenék, ilyet vennék. Van rajta "menetrögzítő" kamera is, bár más fórumokon azt mondják, sz@rt nem ér.WayteQ- vásárolt IGO kapcsolatról még annyit, hogy nekem nem sikerült megoldani hogy a külső SD kártyára települjön, bár lehet ebben én vagyok a hibás és jobban bele kellene mélyedni az Android 4.4.2 KitKat világába.
Én Sygic 3D EU szoftverrel vásároltam. Érdekes, hogy a rajta lévő Sygic 3D EU belső menüjében ki lehet választani, hogy másolja át magát az SD kártyára. (WayteQ+Sygic + 4eFt.)
Egy WayteQ alaphelyzetbe állítás után gondom támadt az IGO ismételt telepítésével, de NNG levelezés után sikerült megoldani, írtam is erről valahol fentebb (már nem emlékszem a "titokra", de egyszerű volt a megoldás). -
Laci45
újonc
Udv srácok, voice HUN fájlokat tudna valaki linkelni? ( vajda, jákso és egyéb vicces hangok érdekelnek, a tobbi megvan)
Koszi -
norrberth
addikt
-
VGYke
addikt
Aki Androidra megvásárolta ezt, azoknak szólok, hogy alkalmazáson belül letölthető a 2018Q2 térkép.
Nagy eredmény, 2018.Q4 időszámításban
Gondolom, 2 évig ismét csend lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest