- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
zsiga68 #20231 üzenetére
Próbálgatás szintjén vagyok egyenlőre. Elsőre az iGo NextGen 9.18-as volt fent, ott volt olyan lehetőség hogy "Kamion", de annak adatait nem tudtam állítgatni (ezért is írtam ide, hogy a programmal van a baj, vagy a Primo való erre). Feltettem a Primo-t (9.6.29), ott tudtam állítgatni a kamion tömegét, hosszát, meg minden fontos dolgot
(WayteQ X995 - Android) -
Francia91
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Primo-ban van lehetőség kamionos navira, és a kamion adatainak részletes beállításaira? -
wihar123
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #20223 üzenetére
Nagyon leragadtál annál a sys.txt átírásnál..., nem ez a lényeg, mert a program ezt megoldja (vagy nem).
Sokkal egyszerűbb lehetne a segítség, ha tudnánk a készülék típusát és az iGO verzióját. Tételezzük fel, hogy WayteQ x995 a típus, ebben az esetben, van hozzá komplett okosság, de más típus esetében is hasonló a helyzet...
-
wihar123
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #20218 üzenetére
Sziasztok!
Ez sok mindentől függhet, de mint párszor már leírták itt a fórumon is, és bejött, neked is azt javaslom, hogy azt az apk fájlt, amivel felinstalláltad az igot, nyisd meg, pl.7z progival és a *..apk\res\raw\ -ban találod a sys.txt fájlt, abból kellene egy másolatot berakni a meglévő helyére, amit természetesen először kimentesz. Elvileg az újraindítást követően fog helyreállni. Próbáld ki, nem veszítesz semmit, sőt akár még öröm is lehet a vége, ha figyelmesen cselekszel. -
Sys.txt-be mit kell beírni, ha 1024×600 felbontásban szeretném futtatni az igo-t ?
-
Lacika 1
csendes tag
válasz
dragon1993 #20210 üzenetére
Köszönet,neked is,és a P.Lajos úrnak is!!
-
keytrapp
újonc
sziasztok! segítséget szeretnék..
adott egy waytech 995 max. telepítettem fel rá igot..
viszont vízszintes tájolásnál az utca nevet pontosan középre rakja ki és nem látni a körforgalmat amin épp áthaladok... vagy a kanyart.stb.tudna esetleg valaki valami ötletet?
megköszönném...
-
válasz
dragon1993 #20210 üzenetére
Létezik Ausztria Németország is ?
-
törölt tag
Hogy én mindig lekések az új speedcam adatbázisról.
-
Véleményetek szerint milyen android-os 7"-os készüléket éri meg venni? Wayteq X955 Max-on gondolkodtam, nem tudom az igo-val (melyik verzió) működik stabilan esetleg? Vagy valami mást lenne jobb választani?
-
wihar123
aktív tag
válasz
Busmanuska #20201 üzenetére
Sziasztok!
A készüléken, melyik Android verzió fut? A helyzet az, hogy a 4.4.2 (KitKat)-tól kezdve már nem engedi a külső kártyára írást, ha neked oda van telepítve a program, akkor ezért rosszalkodik. A megoldás, hogy belsőre kell telepíteni és a szükségeseket (addons/conten cuccot) kipakolni kártyára. -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hoztak egy készüléket, hogy kezdjek vele valamit, mert alagútban mindig kikapcsol, ha elveszti a gps jelet. Nem találok semmi erre vonatkozó beállítást. Van valakinek ötlete, merre nézelődjek....? (Próbáltam elvesztetni vele a GPS jelet, akkor is kikapcsolt: Tulajdonképpen kiírta, hogy az IGO leállt, és kikapcsolt a gép...) A készülék egy Navon520DVR, a rajta levő program igo israel (9.18.27.658108).
-
Busmanuska
csendes tag
Sziasztok! A 9.6.7.235654 Igo primot használom,melynek nagy előnye hogy az igo8 -ból lementett poikat,és a ebben elmentett kedvenceket is kezeli egyszerre. Valami oknál fogva,minden indításnál a nyelv kiválasztást kéri (érdekes az összes többi beállítást megjegyezte.A másik gond nem mindig akarja megtalálni a helyzetét(érdekes a net kapcsolat az segít),valamint ha elmentek egy kedvencet akkor látszatra minden rendben,de kikapcsolás után nem találom benne. Mi lehet a gond?
Valamennyi segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest