- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hoztak egy készüléket, hogy kezdjek vele valamit, mert alagútban mindig kikapcsol, ha elveszti a gps jelet. Nem találok semmi erre vonatkozó beállítást. Van valakinek ötlete, merre nézelődjek....? (Próbáltam elvesztetni vele a GPS jelet, akkor is kikapcsolt: Tulajdonképpen kiírta, hogy az IGO leállt, és kikapcsolt a gép...) A készülék egy Navon520DVR, a rajta levő program igo israel (9.18.27.658108).
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudom mennyire helytálló itt a kérdés, de egy Lenovo Tab 3-ra keresem a lehető leghasználhatóbb programot nemzetközi fuvarozáshoz. (Anglia is beleértve) IGO? Syygic? Letöltöttem az Igo-t, hogy megnézzem az árakat, de csak az ingyenest látom, mivel minden "trial" verziót kínál fel. (Egy Európa térkép mennyibe kerül pl?) Illetve a 2016os kiadás azt jelenti, hogy azóta nem frissültek ezek a térképek? Ez nem túl biztató, főleg úgy, hogy virágboltban szétnézve 2018 q1 -nél járnak... De szeretnék egy rendesen működőt, csak nem tudom merre induljak.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Donki Hóte #20801 üzenetére
Jöhet fizetős tipp is, csak melyik?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Donki Hóte #20803 üzenetére
És, ha készüléket nem akarok cserélni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Donki Hóte #20806 üzenetére
Értem és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest