- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Az miért van, hogy több fajta verziójú igo primo-t próbáltam, de mindnél out of memory hibával elszáll az egész indítás után?
-
Doky1988
senior tag
Udv, az app megvasarlasan gondolkodom iOSre!
Erdemes? Nagyon sok negativot olvasok appstoreba.. -
Doky1988
senior tag
Udv, az app megvasarlasan gondolkodom iOSre!
Erdemes? Nagyon sok negativot olvasok appstoreba.. -
V.Stryker
nagyúr
Térképeknél az fbl és fsp fájlok is kellenek?
-
kovybaby
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Wayteq 980BT készülékem van, és újra raktam az egészet, mert jó párszor lefagyott. Ha már hozzá nyúltam, frissítettem rajta a térképet is.
Azóta nem tudom a menüből elindítani az IGO-t, csak ha belépek a WIN CE-be, és ott kikeresem. A menüben a többi dolog működik.
Valakinek valami ötlet?
Köszi! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Két kérdésem lenne felétek. Az egyik, hogy milyen lehetőség van arra, hogy pc-n megtervezett útvonaltervet betöltsek igo-ba, hogy mondjuk egy 30 köztes ponttal megtervezett utat, ne azon kelljen bepötyögjek?
A másik, hogy melyik szoftver verziót javasoljátok motoros felhasználásra, ahol fontos, hogy ne maradjon le, ne akadjon? Viszont nem kell se épület, se domborzatos csicsamicsa se…A készülék egy wayteq xrider ( 4,3″ 480*272, Dual-core 800Mhz proci és 256MB ram, Win CE6.0)
-
RBJ
addikt
Nagy viharban vagyok. Eddig jó volt az igo. Most reggel nézegettem terveztem az utat és most out of memory val elszáll. Gond csak annyi, hogy délben prágából kell kitaláljak.
Azóta csinálja mikor betettem egy kedvencnek egy pontot hol akarok megállni.
Indításkor meg azt a pontot hozna a kisablakba a térkép. Direktbe hol törölhető a kedvenc? -
K.I.
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy offba tartozik, de nem találtam megfelelőbb topicot.
A kérdésem az lenne, hogy (primohoz) szeretnék google-ről kinézett koordinátákból POI adatbázist csinálni. Több koordinátáról lenne szó, és nem szeretném mindet manuálisan/egyenként bevinni. A kérdés az lenne, hogy létezik e olyan program amely segítségével POI adatbázist tudok létrehozni, és azt tudom kezelni, számítógépen.
Kerestem a témában, de nem találtam friss infókat. Ha valaki tud segíteni privátban is tökéletes!
Üdv:
István -
BullZeye
veterán
válasz
Kingfisher1 #18524 üzenetére
Az új primo automata izlésficam korrekcióval van ellátva, ezért rögtön blokkol minden hülyeséget.
-
Baara
újonc
válasz
JokerMaffia #18522 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszotokat
a kettő készülék közt nincs is nagy ár különbség!
A sygic programot nem ismerem!akkor gondolom ahol más programmal van hirdetve ott akkor
térkép nélküli gépre töltöttek le plrimot igaz?
amúgy primoból melyik a legújabb verzió? -
Kingfisher1
tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy navigációs készüléket Igo Primóval és az első tuning amit kapott, a Jáksó László hangja. A problémám, hogy nem akar megszólalni. Látszik a hangok között (magyar zászlós Jáksó ikon), kiválasztom és néma.
-
JokerMaffia
tag
Szia,
Magát a Wayteq-et ajánlom, nekem bevált igaz egy korábbi cikktípusú termékről van szó. Tökéletesen működik, használhatósága egyszerű. így valószínű a WayteQ x985BT-ről is elmondható ugyanez. Térképpel biztosan drágább a megvétele mint anélkül, ezt neked kell eldöntened. Úgy tudom, árusítása térkép nélkül történik. Ha felhívod a Wayteq értékesítési osztályát, biztosan tudnak segíteni. ---> [link]
J.M.
-
Baara
újonc
Üdv mindenkinek
!
Kis segítségre és véleményre lenne szükségem!
Egy WayteQ x985BT GPS-t néztem ki magamnak!
Használ valaki ilyen készüléket?ez most a legújabb ami a piacon van?
térképpel vagy nélküle érdemes megvenni? -
Mawerik
tag
Tiszteletem mindenkinek!
Abban kérek segítséget, hogy a UrbanPilot Q550T2 készülék Mireo Don't Panic szoftverrel milyen típusú (kiterjesztésű) térképeket használ.
A választ előre is köszönöm!
Mawerik
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy ez nem IGo8 topik, de máshol nem jártam szerencsével, talán tud valaki segíteni.
Egy rokonom CNS Globe HD eszközén lévő MAP8 (IGo8) programhoz keresek 800x480 felbontású branding.zip-et, ami tud színes POI ikonokat. Nem tudom hogy data.zip is kell-e hozzá?
Egy másik kérdés ehhez az eszközhöz: van olyan állományunk (txt), ami tartalmazza a vasúti átjárókat, fent van az eszközön, meg is jeleníti, de sebességmérő kameraként. Mi kellene ahhoz, hogy a vasúti átjáró ikonja látszódjon?
Köszönöm
-
kuksa90
őstag
válasz
csabcsa777 #18513 üzenetére
Ha ; jel van előtte, az annyit tesz, hogy nem aktív. Talán töröld előle...
-
bl4ze
veterán
válasz
csabcsa777 #18513 üzenetére
ez itt warez!
googlizz rá erre : dirtywindows , ott tudnak segíteni !
-
DM43
Topikgazda
válasz
csabcsa777 #18510 üzenetére
Az index fórumán már megkaptad a választ. Annyi a kiegészítés, hogy a [2d] szekcióba tedd be.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok skint keresnék lg f6-ra 540x960 kijelző 4.1.2 android
P.lajos féle igo israel 9.6.29 583618 van fent -
Jabby
őstag
Erre valaki tudja a választ?
Valamint: Hogyan lehet megoldani, hogy a manőver után szóban is mondja, hogy mekkora távolság után következik a következő manőver (TTS-t használok)? Pl. "Menj tovább X km-t"...
-
Vyndree
őstag
válasz
LantosBerry8 #18504 üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
A három verzió közül melyiket és miért ajánlanátok akár hosszútávú navigációra is? /android/
- [Android] iGO Primo v9.6.29.601732
- [Android] iGO Primo NextGen v9.19.1.484935-UPDATE
- [Android] iGO Primo Başarsoft v9.6.29.603974
-
Henker2
addikt
Üdv!
Tudtok segiteni navigációs hangban?
Honnan tudnék olyat hanghoz hozzájutni, ami utcaneveket is mond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest