Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1011
aktív tag
válasz
Vyndree #19814 üzenetére
Van egy iGO Primom ami a telefonra (Onepus two) simán felment és még használni is lehetett. Azt próbáltam , meg nagyon sok másik verziót kipróbáltam már de egyikkel sem indul el. A beállításoknál pedig engedélyezve van az ismeretlen források . Nem tudom mi a hiba. Kellene hozzá esetleg mem.kártya is?? A telefonhoz nem kellett. Mi lehet a megoldás???
-
mcll
senior tag
válasz
Vyndree #18992 üzenetére
ZTE V967S. Tudom nem mai darab, de csak emiatt nem fogok telót cserélni, főleg hogy teljesen meg vagyok vele még most is elégedve.
De amúgy ahogy írtam más dolgok sem jöttek be nekem a Waze-n. Visszaállva Primora megkönnyebbülést éreztem még ha nincs közlekedési infó akkor is. -
-
tom-toiboy
csendes tag
válasz
Vyndree #18882 üzenetére
Üdv,
Az IGO Isr. Free. 9.6.29.603974 sys_not. changedDe próbáltam többet is. A szülinapi verzió nem igazán tetszett, volt már más NextGen verzió is. Pontatlan volt mindegyik, nehezen állt fel elindulás előtt.
Egy Samsung Galaxy Expresst használtam eddig, azon tökéletesen futott. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest