- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
halisa
tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem olyan problémám van , ha a térképen nézelődök (odébb húzom) akkor kifagy hibával leáll.Fatal error occurred in main thread.
Address:0x00059ba0
Exception: 0xc0000005Mi lehet a probléma? Alapértelmezett skinnel nem csinálja a fagyást.
Primo 2.0 Zozo v2.0.11 skin van fent. -
irpapa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a Primo "Global cfg not found" hibaüzenetet ír.
Milyen változtatásokat kéne csinálnom, hogy működjön a progi és hol?
CNS Globe HD navim van.
Előre is köszi a segítséget. -
DM43
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #11645 üzenetére
természetesen
-
Hegyirabló
veterán
Tiszteletem!
Talán nem jó helyen kérdem, de biztosan tudja valaki a választ.
Androidos iGO megy internetkapcsolat nélkül is, csak a satelliteket használva? Nem szeretnék nagy telcsi számlát.
Köszönöm!
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Van nekem egy binatone f430 as navim, angliábol kaptam, és szeretnék rátenni igo primot. Valaki tud nekem ebben segíteni? A gép windows CE alapokon nyugszik. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy primo 2.0-ál nálam nincs scheme mappa.
Így igazából 2 db színsémám van,de ez nem tetszik.
Csináltam egy scheme mappát,és tettem bele 1.2-es színsémákat,de azzal meg nem kompatibilis,így töröltem is.
Kérdésem az lenne,hogy 2.0-ra nappali,és éjszakai színeket honnan tudnám letölteni,illetve ebben az esetben hova kellene beilleszteni?Üdv!
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Tudnátok segíteni van olyan primo aminek a felbontása 960×580 vagy valahogy belehetne állítani?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy honnan lehet letölteni friss Észak-Amerikai térképet az iGO-ra?
Jöhet privibe is.Köszi
-
GrandeP
addikt
Navteq Q4 már elérhető...
-
Mark179
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy "fórumozó"...inkább csak olvasom őket. Van egy SE Xperia X1 őskövületem és Primo 1.2, illetve 2.0 alatt eldobja a GPS vevőt és nekiáll keresni. Tehát nem a műholdakat nem látja,illetve veszti el! Sys-be be vannak állítva az erre vonatkozó értékek.....Tudna valaki megoldást erre a jelenségre? Voltak már előttem szólók hasonló problémával, de szerintem nekik sem oldódott meg!
Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
forgonati #11626 üzenetére
Viszont szerintem a szoftver is jó, nekem legalábbis sosem kellett hozzá semmilyen keretszoftver, igazából nem is értem miről beszélsz.
Én sem értem. Ugyanis nem írtam semmiféle keretszoftverről, gondolom megtévesztett hogy két azonos avatarral rendelkező, de két különböző fórumozóval vitatkozol egyszerre.
-
forgonati
őstag
válasz
GrandeP #11627 üzenetére
Nem tudom hogy te hogy frissítesz Total Commanderral, nekem HIVATALOSAN még azzal sosem sikerült
Mindegy, ezt ne is firtassuk.
Garminnál is kell egy progi amin keresztül frissítesz, pl a Lifetime Updatet ha rakod fel (már ha van a navihoz), ennél a Beckernél meg a Content Manageren keresztül frissítek. Mindegyik navihoz kell minimum 1 program, ha nem akarsz warezolni. Persze akkor, ha feltételezem hogy online vásárolod a térképet, mert ha boltba veszed SD kártyán akkor ugye nem kell program.
-
forgonati
őstag
válasz
snowdog #11625 üzenetére
"A Garmin meg nem a szoftver, hanem a hardver miatt drága. És nem véletlenül, meg is éri az árát."
Ezzel egyetértek, a hardver kiváló. Viszont szerintem a szoftver is jó, nekem legalábbis sosem kellett hozzá semmilyen keretszoftver, igazából nem is értem miről beszélsz. A Mapsource nálam a Becker Content Managernek felel meg, egyik sem bonyolultabb mint a másik. A másik Garminos szoft amit használtam a "POI Uploader" meg olyan egyszerű hogy attól egyszerűbb már nem is lehetne. És mielőtt azt írnád hogy akkor miért nem vettem megint Garmint, egyszerűen szerettem volna kipróbálni valami újat, mert az tény hogy sok jó dolog van az Igoban amit a Garminom nem tudott. És ha ugyanazt, a tudást szeretném Garminban, az meg 2x annyiba kerül sajna. Meg másrészt kíváncsiságból is, mert még sosem használtam, csak mindenütt olvastam hogy nagyon jó. Mondjuk jó is, ezeken a pois macerákon kívül remek.
"A nagyon egyszerűt kedvelő használóknak semmi mást nem kell tenniük, mint elindítják a programot, és használják. Nekik tökéletesen megfelel az alap verzió.
A nagyon bonyolultat kedvelők meg had kínlódjanak vele"
Nem értem, miért zárja ki egymást a kettő. Én egy egyszerűen használható szoftvert szeretnék, de akkor már be kell érnem csak azzal ami gyárilag rajta van? Attól hogy szeretnék saját POIkat rárakni, nem hinném hogy hardcore haxoló vagyok. Egyszerűen vannak olyan POIk amik nincsenek rajta még a legújabb térképen sem, ezeket szeretném hozzáadni, de nem így képzeltem el, hogy fájlokat kell módosítanom órákig, csak hogy normálisan nézzen ki és minden poi a helyén legyen, ne pedig ömlesztve az egész mert átláthatatlan és rohadt nehéz megtalálni bármit is így
De köszi a linket még egyszer.
-
snowdog
veterán
válasz
forgonati #11623 üzenetére
Az iGO-t két féle felhasználónak ajánlhatom: a nagyon egyszerűt, és a nagyon bonyolultat kedvelőknek.
A nagyon egyszerűt kedvelő használóknak semmi mást nem kell tenniük, mint elindítják a programot, és használják. Nekik tökéletesen megfelel az alap verzió.
A nagyon bonyolultat kedvelők meg had kínlódjanak vele.
A Garmin meg nem a szoftver, hanem a hardver miatt drága. És nem véletlenül, meg is éri az árát.
-
GrandeP
addikt
válasz
forgonati #11623 üzenetére
Én meg pont fordítva gondolom.... garmin olyan körülményes, mindenhez keretszoftver, meg ilyen olyan engedélyek seriálokkal meg izé hozé...
Ez olyan mint amikor a windowsos vált linuxra, vagy a linuxos vált windows... de egy a lényeg a garmin egy bonyolult sz@r... mint a linux!
-
forgonati
őstag
válasz
snowdog #11621 üzenetére
Köszi, ránézek arra a címre, majd olvasgatok. De őszintén szólva kissé csalódott vagyok ebben az Igo-ban most, lehet hogy csak azért mert eddig Garminom volt, és ott sosem kellett ilyesmivel foglalkoznom, anyira pofonegyszerűen ment ez a dolog. Most meg össze-vissza kell módosítani fájlokat hogy működjön... Ráadásul órákig. Bazz meló után örülök hogy élek
Elkezdtem 1-2 napja Igo-val kapcsolatos fórumokat olvasgatni, hát olyan haxolások mennek, hogy az eszem megáll, a felét se értem... Nincs nekem erre időm.
Talán nem viccből volt mindig is drágább a Garmin? Hmmm
-
rruzsi
tag
válasz
ballaball #11619 üzenetére
Köszi, de valszinü félreértettük egymást, lehet rosszul írtam le amit akarok:
a CD cserélés működik csak a tartalom címke ami alapból így néz ki "tartalom:üres" hiába töltöm ki mindig üres marad, így soha nem tudom hogy éppen melyik műfajt hova tettem, bocsi ha zavarosan írtam le.R.
-
snowdog
veterán
válasz
forgonati #11617 üzenetére
Esetleg ha átraknám a Garminomból a poikat, vajon ez felismerné? A kiterjesztés azonos, csak nem tudom hogy menne e...
Nyugodtan megpróbálhatod, két dolog lehetséges: vagy megy vele, vagy nem. Kárt nem tudsz okozni. Én Garmin anyaggal még sohasem próbáltam. Az előző hozzászólásomban pár órát akartam írni, de az óra lemaradt.
Komolyra fordítva a szót valóban elég bonyolult, ezt elvégző programról nem tudok. Én manuálisan, egy notepad-dal csináltam, azzal elég macerás. Ha érdekel itt írtam róla (olvasáshoz is regisztrálni kell): [link]
Töltsél le egy egy kész állományt, és tanulmányozd a szerkezetét, azt követően már menni fog. -
rruzsi
tag
Hi!
Valaki próbálta már a Skin által nyújtotta CD váltó -t lenne egy kis mj.! elnézést kérek mindenkitől nem kötözködni akarok, csak nem tudom, hogy ismét én vagyok a béna vagy tényleg hiba a hiba,"ami nélkül ugyanúgy használható" ezáltal is köszi Zozo!
A probléma: a CD váltó képernyőn minden CD tartalma "üres" átírtam az ini ben de nem változik.
További minden jót!
-
forgonati
őstag
válasz
snowdog #11612 üzenetére
"Ha jó sok poi-d van, akkor egy-két alatt meg is leszel vele"
Egy-két MI alatt? Óra, nap, hét? Nem mindegy
De amúgy tényleg, ez ennyire bonyolult? Nekem ezelőtt Garminom volt, ahhoz van egy poi uploader nevű progi, oda be kellett rakni a Garmin CSV fájlokat (ezek már asszem tartalmazták az ikonokat is) majd egy gombnyomás "készülékre küldés" és pár perc alatt ott volt egy POI kiterjesztésű fájl, ami a mittudoménhágyszáz CSV fájlból gyúrt össsze. Itt ez miért nem megy? Tiszta gáz hogy amikor pl. ki akarom választani hogy a térképen mutassa a benzinkutakat, akkor csak az eredetileg a térképhez levő POI fájlokban levőket mutatja. Az általam berakottak meg nem kerülnek be a "töltőállomás" kategóriába, hanem össze vannak ömlesztve a többi általam berakott poival, úgy kell kiválasztgatnom a benzinkutakat a gyógyszertárak meg a shopping centerek közül.
Esetleg nincs valami program ami ezeket tudja konvertálni POI-vá? Esetleg ha átraknám a Garminomból a poikat, vajon ez felismerné? A kiterjesztés azonos, csak nem tudom hogy menne e...
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
iGO Primo 1.2.
Adott egy útvonal A-ból E-be, a B,C és D 1-1 köztes pont amelyeken át kell haladni és ez az útvonal ki van mentve. Azért vannak a köztes pontok mert a program nem azokon keresztül tervezi az útvonalat de viszont nekem útba kell ejtenem.A kérdésem az lenne, hogy megfordítható-e (különösebb macera nélkül) az útvonal a visszaúthoz, tehát E-böl A-ba szintén érintve a köztes pontokat csak visszafelé.
Remélem érthető a kérdés.
köszi
-
forgonati
őstag
Sziasztok. Vettem egy Becker navit, ezen Igo Primo alapú szoft van. A navigációval semmi gond, remek kis gép, csak a poikkal kapcsolatban lenne kérdésem. Ugye gyárilag amik rajta vannak POI-k meg amit hivatalosan le lehet tölteni a prémium poik mag pl. a Marco Polo cityguide, ezek a fájlok .POI kiterjesztésűek, és a Primo/Content/Poi könyvtárban vannak a Beckeren. Ezek szépen kategóriákra vannak osztva a gépben, mindnek van kis ikonja, ez OK. Viszont ha én további POI-kat rakok rá a Content Manager programon keresztül, akkor .KML formátumú poikat tudok csak hozzáadni. Ezeket használja pl. a Google is. KML poi-t hozzáadom, és a kütyüben meg is jelenik, de sajnos mindegyiknek egyforma ikonja van, pl. a benzinkútnak vagy az étteremnek is. Így a térképen nem tudom hogy az adott poi mi akar lenni, csak ha rábökök. Nekem valahogy úgy kellene, hogy legyen az általam felrakott POI-nak saját ikonja, pl. a Shell kútnak a kis sárga kagyló, orvosi rendelőnek kis vöröskereszt, stb. Valaki tud erre megoldást? Ezeket a kml fájlokat valahogy át lehet csinálni poi kiterjesztésűre, illetve lehet valahogy ikont adni hozzá? Remélem érhető voltam
Köszi előre is.
-
Szanyo74
tag
válasz
GrandeP #11606 üzenetére
Ez is egy vélemény.
Ez nekem csak hobbi, soha nem állítottam hogy programozó lennék. Én persze a saját skinemet használom, már csinálom 8-as óta, csak nemrég kezdtem közzé tenni őket.
Azt mondod 20-30 percig használható?
Mióta elkeztem közzé tenni 80000 km-t tettem meg vele.
Nem állítom hogy nincs benne hiba, de aki visszajelez igyekszem javítani.
Naponta kapok leveleket amerikátol ausztrálián át németország törökország stb....
Tehát olyan ...ar nem lehet.
Ja igen és úgy kb. 200 munkaórám van benne. -
snowdog
veterán
válasz
GrandeP #11606 üzenetére
Igazad van, megköszönted, ezért én kérek elnézést.
Egyébként én sem használom, mert más a kedvencem, de ettől még nem szólom le a többit. És becsülöm annyira azok munkáját, akik ezzel foglalkoznak, hogy ilyen hangon nem írok róluk. Tulajdonképpen már az előbb is ezt akartam mondani.
-
GrandeP
addikt
válasz
snowdog #11605 üzenetére
Nyilván, mert nem értelmezed amit írok...
(#11600) GrandeP
Természetesen köszönöm a fáradozást és mindent...A használom, az nálam annyiban merül ki, h kipróbálom, h most mi az ami
nemjó...
Tehát ilyen 20-30 percig...Miért kellene elnézést kérnem?!
Nekem nem haverom, én kimertem mondani h nem jó amit csinál... ennyi.De lényegtelen... aki mazoista az nyugodtan használja..
-
snowdog
veterán
válasz
GrandeP #11603 üzenetére
Teljesen rossz a megközelítésed. Ezek a skinek nem kereskedelmi temékek, amihez garanciát lehet követelni. A skinfaragók többsége (szerintem mindegyike) a saját szórakoztatására készíti a skineket. Az hogy mások számára is hozzáférhetővé teszik már csak bónusz.
Én sem tudok mást mondani, mint hogy akinek nem teszik az ne használja. Ez ilyen egyszerű. De aki a szabadidejét rááldozva fáradozik rajta megérdemel annyi megbecsülést, hogy minimum megköszönik a munkáját (azt írod használod őket, de nem emlékszem egyetlen köszönömre sem, persze lehet hogy elkerülte a figyelmemet), de a minimum hogy nem szólják le érte. Ennyi gondolom tőled is elvárható (meg egy elnézés kérés).
-
gipsztigris
addikt
válasz
GrandeP #11603 üzenetére
És azt el sem tudod képzelni, hogy esetleg User Error-ról van szó? :-)
Ugyanis én zozo skint használok, kb. minden másodikat kipróbálom, ill. azt amiben számomra érdekeset találok. Ha volt hiba és jeleztem, igyekezett javítani. De sohasem fikáztam, hogy ennyire-vagy annyira szar. Mert ha ezek a lelkes emberek egyszer leteszik a notepad-ot, akkor mehetsz majd a boltba és kérhetsz a jogtiszta cuccod mellé fizetős skint...és ha létezik akkor majd megveheted.
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #11601 üzenetére
Mivel nem értek hozzá, így nem csinálok ilyet, ellentétben a készítővel...
Hetente kijön egy új(abb) verzió x hibát javítva, de x+2 lett helyette...
Érdekes, én gurjon skint használok, ki jön havonta vagy 2 havonta egy friss verzió, bug nincs benne, csak újítás... ilyet miért nem lehet a zozoval is megcsinálni?!
Egyébként lényegtelen, csak mindig leszedem, mindig kipróbálom, aztán vagy fényerőt nem lehet állítani, vagy a figyelmeztetést nem lehet kikapcsolni, vagy a transmitter elérhetősége van rosszul megadva, vagy ez, vagy az...
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #11601 üzenetére
Én is akartam reagálni, de aztán elvetettem az ötletet, mert nem tudnám ilyen szépen kifejezni magam.
Bannoltatni meg azért nem fogom magam egy ilyen ██████████ <--(censored) miatt. -
gipsztigris
addikt
válasz
GrandeP #11600 üzenetére
Vedd úgy, hogy neked nem szólt senki sem!...vagy netántán olyan sok pénzzel támogatod a skin készítőjét, hogy jogot formálsz fikázni!
Majd amikor fel tudsz mutatni valamit ami a Te kezed munkája, és ingyen-bérmentve a közösségnek felajánlod, akkor majd beszélhetsz így! De addig, ha nem teccik, nem kell letölteni! Vagy ha letöltöd, és hibát vélsz felfedezni, akkor vedd a fáradtságot és azzal segítsd a készítőt, hogy elmondod hogy szerinted mi a hiba. Ezt hívják segítő szándékú kritikának. De amit Te csinálsz az egyszerű fikázás!
Jaaa! És nem vagyok a menedzsere ZoZo-nak, csak nagyon teleszottyan a zsákom amikor ilyen és ehhez hasonló okostojások postjait olvasom!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest