-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz viskund #10741 üzenetére
Külföldi fórumokon olvasgattam megoldást erre a problémára,ott is rögtön az alaplap cserét javasolták.....aszem nem ez lesz a megoldás számomra,mivel nem hiszem hogy megérné egy T42-esbe ennyi pénzt belefektetni csak emiatt(minden más tökéletes rajta),másrészt meg ehez uj alaplapot találni nehezebb dolog mint egy fehér hollót fogni.Szerintem csak bontottat kapnék,arra meg semmi gari hogy annál nem áll fent ugyan ez a probléma.
Ugyanezen a külföldi forumon javasolták még az USB csati megcsiszolását,kontakt sprays kezelést stb házi praktikát,mert állitólag oxidálodik csati és ezért valami ellenállási érték megváltozik bla,bla,bla nem értek hozzá.
Gondoltam hátha valaki találkozott ezzel a problémával már és tud rá tuti megoldást,de ha nincs akkor nincsElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - 14" QHD+ 90Hz (2880 x 1800) - i7-1165G7 - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest