Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
viskund
üzenetére
Külföldi fórumokon olvasgattam megoldást erre a problémára,ott is rögtön az alaplap cserét javasolták.....aszem nem ez lesz a megoldás számomra,mivel nem hiszem hogy megérné egy T42-esbe ennyi pénzt belefektetni csak emiatt(minden más tökéletes rajta),másrészt meg ehez uj alaplapot találni nehezebb dolog mint egy fehér hollót fogni.Szerintem csak bontottat kapnék,arra meg semmi gari hogy annál nem áll fent ugyan ez a probléma.
Ugyanezen a külföldi forumon javasolták még az USB csati megcsiszolását,kontakt sprays kezelést stb házi praktikát,mert állitólag oxidálodik csati és ezért valami ellenállási érték megváltozik bla,bla,bla nem értek hozzá.
Gondoltam hátha valaki találkozott ezzel a problémával már és tud rá tuti megoldást,de ha nincs akkor nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi