- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viskund
csendes tag
válasz
Tikakukac #88148 üzenetére
Nagyszerű! newmoonlight pont téged javasolt a helyzet orvoslására.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Privátban akkor kereshetlek a javítás/csere menetéről?
Köszi
-
viskund
csendes tag
Jó estét! Segítséget szeretnék kérni.
X220 a képen látható csúfságot műveli. Kijelző csere? Amennyiben igen, IPS-re lehet-e váltani a jelenlegi TN helyett?Köszönöm
X220 -
viskund
csendes tag
-
viskund
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #76352 üzenetére
-
viskund
csendes tag
-
viskund
csendes tag
Kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt!
-
viskund
csendes tag
Köszi mindenkinek.
-
viskund
csendes tag
Sziasztok!
Ugye még simán vállalható egy x41 ssd-vel? Az asszonykámnak lenne, hurcibálós gépnek. Sok pdf, böngészés, semmi extra. -
viskund
csendes tag
Kezdek megijedni, pár napja böngésztem a neten (Firefox), közben videót konvertáltam (Format Factory), aztán hirtelen kaptam egy szép kék képernyőt, mocskosul boldog voltam.
Memóriára hivatkozott a hiba kód.
A masinám egy T60 4gb memóriával, win7 64bit op.rendszerrel
Ramteszt meg volt, elvileg mindegyik rendben van.
Gondoltam egyik ram ki, tesztelés 2 gb memóriával. Azóta ez a kép fogadTényleg kevés lenne 2 gb memória a win7nek? Nem vagyok egy nagy szaki de kicsit furcsálom.
Szerintetek? -
viskund
csendes tag
Jó reggőlt! Köszönöm mindenkinek a vásárlási tanácsokat.
-
viskund
csendes tag
hoppsz
-
-
viskund
csendes tag
allo!
belemásztam én is ebbe a ventilátor mizériába. a thinkwiki szerint soha nem tudok 1800rpm ventilátorfordulatot beállítani a T60nál
ThinkPad T60 (fan levels RPM: 1-2 = 3000-3100, 3-5 = ~3600, 6-7 = ~4500; disengaged mode works at ~5500) , ha ezek az adatok helyesek. -
viskund
csendes tag
válasz
Ghandi #10740 üzenetére
2.0-ról 1.1-re döglik az USB. A 855PM chipset-es alaplapoknál előfordulhat. A chipset forrasztásai kilazulnak. Megoldás, alaplap csere. Ha még lehet kapni hozzá.
Tim82 és Khaal kicsit bővebben is írtak itt a fórumban. Legalábbis a kereső őket dobta ki ezzel a témával kapcsolatban. -
viskund
csendes tag
Hello!
Valaki találkozott ilyen jelenséggel?[link] -
viskund
csendes tag
válasz
rankesz #9017 üzenetére
Üdv!
Akkor a bóvlik elkerülése végett elküldenéd az ebay-es linket, hogy én is költsek egy kis pénzt. Hány GB-os hdd csücsül a tiédbe, ill. mekkora a max. amit felismer a masina? Erről nem találtam adatot, vagy vaksi voltam. Előre is köszönöm. Neked is TOZ, mármint a figyelmeztetést.
v. -
viskund
csendes tag
Jó estét!
Hardverapróba is feladtam, de itt lehet hogy hamarabb... Szóval T60hoz keresek ultrabay sata hdd adaptert (remélem jól írtam). Akinek lenne egy feleslegbe, attól szívesen megvásárolnám.
v. -
viskund
csendes tag
Ma silkeresen megrendeltem az Ibm/Lenovo szervíztől a recovery lemez(eke)t a masinámhoz. 1-2 hetet mondtak szállításra. Valaki már rendelt ilyen formában tőlük?
v. -
viskund
csendes tag
Aki nem finnyás 1 kis karcra akkor, vaterára fel, t43 meg.- Sxga, 1.5 gb ram, 80gb winc. 45 ezer. Én nem tudom megvenni, mobilról nem engedi:-(
-
viskund
csendes tag
Hello! Anyukámnak szeretnék netezős, unokafotó nézegetős lapigépet. A masina hurcolva nem lesz. Subnoti is lehet. A keret kb. 45-50ezer ft. Az elkövetkező 5 évet kellene kibírnia. Addigra remélem occsó lesz a t400:-). Előre is köszönöm a segítséget.
v.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest