- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Huawei P30 - kell ennél több?
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
timer32
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #95681 üzenetére
Igen, SSD-s.
(#95682) HSM : Tudom, hogy 64 bites kell, azért írtam, hogy emiatt mindenképpen lenne egy operációs rendszer frissítés, sajnos előreláthatólag csak március közepén, így van időm dönteni.
Nem tudtam, hogy elvileg a 10 jobban bánik az SSD-vel meg az akksival, van benne logika, de az sem tűnik butaságnak, ami pont a rendszer hátrányainak számíthat, hogy folyton csinál valamit a háttérben.
Bevallom, meg ahogyan bizonyára sejthető, nem használtam hosszabb távon fixen Win 10-et, de a környezetemben sok van, úgyhogy azért nem teljes mértékben idegen. (Más OS egyelőre egyébként nem is jön szóba) -
HSM
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #95681 üzenetére
Nekem T420-on teljesen perfekt az SSD kezelés win7 64bit alatt. Ami az akku üzemidőt illeti, képzelem, milyen jó lehet az állandó kikapcsolhatatlan defender víruskergető, grafika intenzív gui, meg táncoló csempék mellett....
(#95680) timer32: 8GB ramhoz 64bites OS kell, ha azt szeretnéd, hogy lássa.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #86746 üzenetére
Ez viszont már a te problémádra való chip. Egy újat beforrasztani lehet egyszerűbb, mint resetelni azt, ami védett. Főleg ha nincs gari. Ha lenne, az úgy necc...
-
RoboGuru
tag
válasz
Sweet Lou 6 #86735 üzenetére
Nem gondolom hogy az elődökhöz képest nagyban változott a védelem. Meg kell keresni az Atmel IC-t az SDA SCL kivezetéseit és reszetelni!
-
Tikakukac
titán
válasz
Sweet Lou 6 #86742 üzenetére
Akkor részben teljesült a kívánságom, már csak cloud lock szerű dolog kell
Passzolom akkor innentől
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #86742 üzenetére
Nem tudom itt mennyire játszik a bios chip újraírása eeprom íróval vagy új chip:innen?
-
Tikakukac
titán
válasz
Sweet Lou 6 #86738 üzenetére
Apróra bedobod keresőbe a pass remove thinkpad kombót és meg is van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Ezy, ahonnan van tuti tudják a kódot, beütjük és kész
Sajnos egyébként igen, nem csak lapcserével oldható meg, örülnék már Apple szintű tiltásnak amihez mindenképpen a gép értékének felét kell elkölteni új lapra, de inkább többet+munkadíj.
Egyik kollega futott most bele T440-be egyik aprós árusnál egy esélyesen megpukkantott gépbe, kíváncsi vagyok azzal mi lesz
-
törölt tag
válasz
BIOS password reset-hez hw-es beavatkozas szukseges, nem kell cserelni az alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest