- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #111176 üzenetére
Nagy dögöknek kell azért a 8x minimum, a 4x korlátoz már egy 1070-nél is, de mostanra az elég kicsi lett, de igen nyilván a CPU lesz az első limit egy laptopnál. Bár ha belegondolsz a Ryzen 5000 elég jól meghajtja a dolgokat még mobilban is.
-
válasz
FoxiestFox #111149 üzenetére
Mondjuk én nem is várok sokat a használt laposaim akkuitól
Ha pár percet kibír akkuról, meg sleepben tudok vele mászkálni, az már elfeogadhható, ha nem is örülök neki.
Máskülönben ++++ -
Zooka
tag
válasz
FoxiestFox #111119 üzenetére
Az i1300 lomtalanításból van, CCFL hiba miatt kukázhatták, de működik rendesen.
A W701-el tényleg nagy szerencsém volt, céges selejtezés volt. Már csak egy gyári táp kéne hozzá, valaki átkókányolta "hagyományos" centerpines csatlakozóra.
A gépek többsége bolhapiacról van, ki kell fogni -
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #111025 üzenetére
"- innováció.. nem kell innováció, minden ki volt találva tizen, de lassan huszonéve. Az ergo megtartásával kellett volna elérni a mai mobilitást, nem annak elvesztésével, és Apple és egyéb termékek hátrányainak Thinkapdekbe forgatásával"
Az a baj, hogy ha ehhez tartanák magukat, ott tartanának mint a Nokia.
Az innováció a verseny velejárója, ha az Apple a minél vékonyabb és dizájnos gépeket gyártja, az emberek azt fogják venni, nem a desktop szintű csatlakozást nyújtó, de nehéz, bumfordi, réginek tűnő Thinkpad-eket. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #111025 üzenetére
"vége lett a desktop-közeli ergonómiának sok gennel ezelőtt"
Onnantól hogy egeret használsz a desktop közeli ergonómia megszűnt 95 után. És azóta próbálják a gyártók az input bevitelt valahogy megoldani több vagy kevesebb sikerrel.
De manapság két 27"-os 4k vagy WQHD monitort és vezeték nélküli 105-ös + egér ergonómiáját elég nehezen tudná egy laptop visszaadni. -
S_x96x_S
addikt
válasz
FoxiestFox #111014 üzenetére
> Thinkpad, de mégse.. if you know what I mean
a Classic / Retro / kézműves Thinkpad kedvelőknek
érdemes követni a http://www.cnmod.cn/ -t
- "The Classic ThinkPad X200/X201 Modified I7-10510u, 10th generation Intel chipset." -
S_x96x_S
addikt
válasz
FoxiestFox #111014 üzenetére
> Thinkpad, de mégse.. if you know what I mean
A legtöbbünknek a fiatalsága is hozzákötődik a nosztalgiaélményhez.. vagyis nehéz megkülönböztetni - hogy ebben mennyi része van a Thinkpad-nek és mennyi a hozzá kötődő emlékeknek.
Pláne most a karantén-home-office időszakában
.. amikor a ThinkPad mindig is az extrém kompromisszummentes mobilitást képviselte ...Mivel alattam 2 Commodore generáció kipusztult, van egy olyan hipotézisem, hogy a Commodore-on szocializálódott informatikusoknál a billentyűzet ( és az ergonómia ) az átlaghoz képest felülértékelt.
Míg egy ZX-81 / ZX Spectrum -on szocializált informatikus - megtanul a "kompromisszumokkal" együtt élni.> Ezek már azok a gépek, amikben semmi sem maradt abból, amiért a Thinkpadeket szerettük.
Alkalmazkodni kell mindenkinek - még a cégeknek is, ha nem akarnak a Nokia sorsára jutni.
És az IBM -es ős-korszaknak vége .. Amikor sok új innováció a ThinkPad-ben jelent meg.Vagyis itt a kulcsszó - az innováció.
Az új generációnak már mások az elvárásai ...
Manapság a fiatalok - ha cool-ok akarnak lenni, akkor iPhone / Mac -et használnak ..És az Apple diktálja a trendeket itt is.
Ha a Lenovo - méretgazdaságos - akar lenni , akkor sok kompromisszumot kell kötni a tervezés - a gyártás - a kivitelezés - és a marketing területén is.
( És közben még innovatívnak is kell lennie - mert az a spicy )Manapság a ThinkPad márka szerintem leszükült pár minimális dologra:
- minimális prémium érzés ( persze mihez képest )
- átlaghoz képest strapabiróság és üzleti fókusz
- fekete / szürke / ~ konzervatív kivitel ( ~ üzleti fókusz )
- (piros) pöcökegérA "Thinkpad márkát" - szélesítik ..
- Androidos Thinkpad Tabletet
- (Enterprise) ChromebookHabár szerintem lesz rózsaszín Thinkpad is a következő években ..
( persze aki nem tud várni .. )
Amúgy egy Japán tervezte a ThinkPad első verzióját.
( Arimasa Naitoh (内藤在正, Naitō Arimasa == Father of ThinkPad )
https://en.wikipedia.org/wiki/ThinkPad
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #111016 üzenetére
Azt nem tudom, hogy bugos-e, a Lenovo oldalán talán valami 2019-es driver van, az Nvidia oldalán nem néztem.
Pár éves címek 1080p-ben gond nélkül mennek rajta, ez nekem a heti 1-2 óra max játékhoz bőven elég. Kb. azt figyeltem meg, hogy ami az X360-omon megy az elmegy ezen is (mármint ha megjelent PC-n is az adott cím), persze nem feltétlenül ugyanolyan minőségben.
-
letix
senior tag
válasz
FoxiestFox #110991 üzenetére
Köszi, ez is hasznos infó!
-
S_x96x_S
addikt
válasz
FoxiestFox #111012 üzenetére
> Nem kell mindent elhinni, csak mert rá van írva.
“Ha úgy hápog mint egy kacsa, úgy jár mint egy kacsa, és úgy néz ki mint egy kacsa, akkor az egy kacsa.”
Vagyis ha
- úgy reklámozzák mint egy Thinkpad
- Úgy néz ki mint egy Thinkpad
- A szervizes úgy kezeli - mint egy Thinkpad ..
Akkor az egy thinkpad ..
de az is lehet : Thinkpad Chromebook ~= kacsacsűrű emlős -
lócitrom
őstag
válasz
FoxiestFox #110976 üzenetére
érdekelne, hogy ennek mi pontosan a menete?
-
BTom1970
aktív tag
válasz
FoxiestFox #110963 üzenetére
Pl. ez lenne? (3. oldal)
[link] -
BTom1970
aktív tag
válasz
FoxiestFox #110963 üzenetére
Ez jött ki:
DisableDeleteNotify = 0HDD Sentinel 5.70 PRO van. A legújabb (ha nem jelent meg pár hete újabb).
Windows 7 van, pont a T500 miatt nem akartam Windows 10-est.
Szerintem van Intel Rapid Driver, mert a Driver Genius-sal lettek a driverek frissítve.
"Francia91" ajánlott egy HP féle, Intel Rapid Storage -t, hogy azzal neki jól mennek az T500-asok. Beszéltétek itt a fórumban is évekkel ezelőtt ezt. De most nem tudom őt elérni egy jó ideje. Pont Veled beszélt róla itt, már jó régen persze... -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #110957 üzenetére
Rézlapkás sztorit én egyszer csináltam meg (ráadásul kilapított egyforintossal) és nyertem vele kb. 8-10 fokot. Lehet, szerencsés voltam a kivitelezéssel, mert nem gondolom, hogy extra ügyesen és profin oldottam volna meg. Arra törekedtem, hogy rendesen le legyen csiszolva mindkét fele az érmének.
Az tény, hogy bírják a melegedést a Radeon-os T60-ak.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #110952 üzenetére
Gondolom, jó akku van benne, ami merül közben.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #110930 üzenetére
a t400 előtti gépekre, mi? Persze csak pcie slottal
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #110923 üzenetére
Works well.
Mondjuk restart után, de erről is eltűnt.
Tényleg hihetetlen, amit ezzel a szarral művelnek az utóbbi 2 éveben... -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #110910 üzenetére
Igazad van, megnéztem egy tiszta Win-en és ott a Toolbar opció...
Vagy a fel le rakosgatás bolondítja, mondjuk a neten se véletlen panaszkodnak, vagy valami registry opció amit kitolok. -
lócitrom
őstag
válasz
FoxiestFox #110898 üzenetére
„Tökmindegy, rajta van-e. Az összes régi szaron lebomlott már, ha neked jobban tetszik szivaccsal, szabdalj össze egy mosogatószivacsot és ragaszd oda csíkban, jobb esetben csomagokban található alapból vékony szivacsot is használhatsz. Porvédelmi jelentősége van csupán.”
kókányolni nem akarok csak kihozni belőle, amit lehetséges. a por bőven elég gond, ezért ha lehet csak megóvnám tőle a vasat, mert eleve látszott az alaplapon, hogy a környékére kezdett beszivárogni. ezért gondoltam, hogy azért jó lenne valamit kezdeni. de ha nincs valami közismert megoldás, akkor lehet valamit kitalálok rá végül.
„Fogsz egy CR2032 tokot ebayről (vagy bontasz működésképtelen PC alaplapról), és ráforrasztod a vezetékre. A gépben bőven lesz hely bedugni valahová.”
ez csak simán egy foglalat vagy van esetleg olyan, amihez van csatlakozó is eleve? csak mert ez, hogy magamnak itthon hegesztek ez nem úgy van ám azért. tehát oké, hogy valakinek mindenhez van minden eszköze, de nem egy műhelyben élek. így ha esetleg van rá kész megoldás, akkor olyat keresek. ha nincs, akkor marad az, hogy szerzek be utángyártottat és remélem, hogy kibír mondjuk egy évtizedet.
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #110905 üzenetére
Ez a Store-os Commertial Vantage?
A Toolbár amiről a kép van az a régi Vantage Enterprise-ból van, az új teljesen máshogy kellene kinézzen. -
thgergo
tag
válasz
FoxiestFox #110879 üzenetére
1) Hardveres mechanikus wifi on of gomb az oldalán? Bluetoothot is kikapcsolja.
2) Billentyűzeten a F5+Fn gomb mintha BIOS-ból blokkolná a wifit és a bluetoothot is.
3) Live Ubuntu pendrive-ra ki, boot, hátha az látja. ("bluetooth on" és "bluetooth off" egy terminálablakban begépelve mutatnia kell ha van) Ha csak le van tiltva, de amúgy menne: "hardware off" vagy valami ilyesmi a válasz és nem engedi bekapcsolni. -
zekk007
aktív tag
válasz
FoxiestFox #110797 üzenetére
Köszi de ezeket ellenőriztem első körben de semmi...
-
válasz
FoxiestFox #110756 üzenetére
Én azon tudok a legjobban kb.
Bejön hogy egy picivel kisebb, meg én szeretem a kiosztását. -
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110756 üzenetére
Jó volt, ez nagyon fájt, tekintve hogy surface tulaj vagyok, valamint dolgoztam is az apple-nek pár évigy
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110747 üzenetére
Én szerettem! De kukáztam fele annyiért egy surface pro-t ezt jobban szeretem. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #110750 üzenetére
Ennél kicsit bonyolultabb történet. Nyilván nem csak az aksi % kijelzés kell hanem a toolbar shortcut funkcionalitása is mert céges szinten nem fogok egy csökevényt kitolni.
Jelenleg májusra ígérik ez a funkcionalitást.
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110745 üzenetére
Ott sajnos egy időben nem tudtam alkalmazni, de szerencsére már okosabb vagyok
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110743 üzenetére
A minimalizmus sokat segít!
-
lócitrom
őstag
válasz
FoxiestFox #110623 üzenetére
játékhoz nagyon nem is akarnám használni. bár mondjuk Worms simán elmenne rajta. alkatrészeket már elkezdtem beszerezni hozzá, amiknek az összege nem vág földhöz. az 1,4 Ghz-es Celeron helyére érkezik egy 2 Ghz-es Pentium pont emiatt. azzal azért ellesz a vas, nem?
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110600 üzenetére
Szerintem viszont az 10 gép nem is 0-24 megy, mint nálam. Évente ha 24 óra összleállásom van sokat mondok
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110580 üzenetére
Olyan biztosan nem lesz, thinkpadból ennyi maradt, HP és Dell van már csak ilyen régi pakkból
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #110543 üzenetére
Pár év múlva, ha a csajom T420-a csereérett lesz, egy ilyen moddolt T480 váltaná.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110503 üzenetére
Vicces sztori lesz az biztos.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110501 üzenetére
Véletlenül sosincs
Most majd elvben megint megindul ez a cuccbeszerzős buli, kíváncsi leszek rá.
-
válasz
FoxiestFox #110478 üzenetére
Én is belinkeltem az írás alján a GreenCellt.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110448 üzenetére
Oké, ezek vannak, tucatjával ismerem azokat a gépeket, amikre repkedtek fű alatt a csereutalványok, mert pereltek a userek, olyan volt a típushiba, hogy nem is bírták javítani FW okosságokkal, a többibe meg sz@rt a gyártó.
De azért tisztázzuk már mi a hézag.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #110442 üzenetére
Abban még nem vagyok teljesen biztos, hogy kell nekem
Fúrni farigcsálni nem akarok. Ali-n láttam magyar kiosztású 30-as szériába való világító billentyűzetet egész jó áron(*). Lehet inkább azt raknám bele, a T420-é valami olasz kiosztás(matrica nem kell)
(*)Csak az meg nem tudom mennyire eredeti... -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110445 üzenetére
Jó, ilyen sztoriból nekem is van egy kosárral, de ami nem hibás hardver, az mitől ad neked ekkora boot időt? Mi fut le és hol meg úgy egyébként is?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #110398 üzenetére
Két külön problémát mosol egybe.
Az USB port degradálódás (2.0-ról 1.1-re) Inteles R5x-eknél is előfordult, sőt, azt hiszem, kb. minden olyan modellnél (más gyártónál is), amelyik Intel 855GM/PM chipsetre épült alaplapra épült. Én legalábbis találkoztam már említve ugyanezt a gondot kortárs Fujitsu-Siemens LifeBook-oknál is. Nyilván a T4x-eknél a leggyakoribb, illetve legjobban dokumentált, mert valóban, a tervezés is közrejátszott a gyakoriságban.
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #110392 üzenetére
Nem a brandnek rovom fel, ahogy írtam ezek tök általános problémák voltak a legtöbb dGPU-s gépben. A szerencsés túlélők, nem szabályt erősítik.
--------------------------------
Épp friss 4db T14G1 R7-et szedegetem szét. Úgy látszik 2év után sikerült ezt a házat értelmesen szétszedhetőre megcsinálni, és belőni a toleranciákat.
Delta helyett mind AVC hűtő WD helyett SK PC611-ek kerültek mindbe, eddig ez a leggyengébb amit kaptam. -
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #110352 üzenetére
Értem én, de a nano pokoli vékonynak tűnt a marketing anyagokon, ezért keltette fel a figyelmemet!
De pár óra gondolkodás után elengedtem, nem akarok ennyit elkölteni csak azért mert szép, úgyis csak redditet olvasnék rajta meg filmet néznék. Erre full jó a surface is, töredék áron.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110352 üzenetére
Szó szerint pukkan a lufi, a szép dagadós akkuk imádják szétfeszegetni a gépházakat.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #110336 üzenetére
Engem az nem zavart, bár kétségkívül hasznos, ha megvannak a gombok hozzá. Viszont hogy a hangerőt csak FN-es kombinációval érjem el, na az nagyon tud idegesíteni.
-
carr
őstag
válasz
FoxiestFox #110331 üzenetére
Erre gondolsz?
Nálam nem megy, a prockó fix. max kiforrasztani tudnám.
A bill (az új egy halom fabatka) rosszbb mint a régi a hiányzó e, és shift (?) billentyűkkel. Jó lenne egy új hozzá.
Az enyém Slim verzió. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #110331 üzenetére
Pedig a T430 még a legjobb 6 soros... Arról még nem lett lespórolva a dedikált hangerőszabályzó blokk. Nekem magasan annak a hiánya okozta a legtöbb fejfájást az újabb gépeken.
-
peca05
csendes tag
válasz
FoxiestFox #110332 üzenetére
Köszi!
Viszont elsőkörben fórumtársaktól érdeklődök, hátva van valakinek elfekvőben -
carr
őstag
válasz
FoxiestFox #110328 üzenetére
Köszi. Amit barnam_ írt, az erre is él?
Mit kell csinálnom vele, hogy töltse is? BIOS? -
válasz
FoxiestFox #110283 üzenetére
Hát van annak újabb változata elvileg, ami picivel kisebb.
Meg van belőle asszem két portos változat is. -
válasz
FoxiestFox #110281 üzenetére
A 2C+1A-s Baseus töltőre gondolsz?
-
Cold5
senior tag
válasz
FoxiestFox #110268 üzenetére
Samsonite Network 3 14" én a 2-est használom meg vagyok elégedve.
Ezelőtt egy memóriaszivacsos(sárga) Samsonite volt, na az nagyon király volt, csak a gép mellé már sok mindent nem lehetett beletenni. -
S_x96x_S
addikt
válasz
FoxiestFox #110268 üzenetére
> Kell a vállpánt, mert nem szeretem kézben lóbálni.
Nekem a sleeve tok csak arra való
- hogy belepakolom egy nagyobb - átlagos hátizsákba ; amiben szintén van valami szivacs .. de minden más kacat is van.
és így nem karcolódik a többi kütyütől ... ráadásul könnyű ... nincs akkora extra súlya ..
Valamint kívülről így nem is hivalkodó .. ( habár nálunk ritka az, hogy Laptoptáskát csak úgy elraboljanak - pl. motoros betyárok ... de azért Olaszban ez megeshet .. )
Ráadásul .. most olyan tabletet keresek - ami külső (hordozható) monitorként is használható a ThinkPad-ra kötve ... szóval én nem akarok 1-nél több táskát ... ( egy nagyba bele minden )
de ez én vagyok ..
De ha már tudod - hogy neked mi a szimpatikus .. akkor válaszd azt ! -
S_x96x_S
addikt
válasz
FoxiestFox #110265 üzenetére
> 14"-es, valami párnázott, könnyű, cipzáros cucc kellene,
> lehetőleg egy kis külső zsebbel, vállpánttal.nekem Thinkpad 14" Sleeve -em van - T480s -hez használom .. csak vállpánt nincs hozzá...
de a többit tudja ...
- külső zseb, thinkpad felirat, zipzár, könnyű ...
amúgy meg el kell menni valami nagyobb boltba ( Médiamarkt ) és végig kell próbálgatni ..
de annó sok próbálgatás után .. mégis a "gyárit" választottam .. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110265 üzenetére
Iponból durrantottam meg most pár tasit meg tokot pont.
Fogalmazzunk úgy, hogy nem 10 forinttal voltak elárazva
-
Dr. Akula
félisten
válasz
FoxiestFox #110242 üzenetére
A régi X-es házat hozhatnák vissza, 12", faltól-falig billentyűzettel.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #110210 üzenetére
A 2503-ból létezett pci kártyahelyes változat is. Nem tudom, hogy csak a belső riser card -e a különbség. Lehet annak tartották fenn az a pci sávot, amit esetleg pcmcia-ra használhattak volna. Bár akkoriban a már lehet leköszönőben volt ez a fajta slot.
Nekem is persze már a pcie slotos változat van.Nekem is van még ott ahonnan ez jött
Ez a teljes lista:
1x 2503, 1x 2505, 2x 2504
1x 4337, 2x 4338Utóbbiból is sokféle válétozat létezik, nekem legalább az egyik usb3-as, a másikon vagy nincs plusz csati vagy esetleg esata csatis, nem emlékszem.
Általában home office-ban van 1-2 dokkoló meg az irodá(k)ban ahol dolgozni szoktam.
Persze a 2x t61 és 2x t430 mellé kell is többJa és persze egy gt1050 van itt a másik t430 mellett, időnként bedugom az expresscard slotba a diy egpu adapterrel.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #110208 üzenetére
Nem látszik jól, várj, megfordítom
Persze, jobb ez mint a tamagocsi, 2503, 2504, 2505
Nekem egy gt610 gagyiság volt benne. De idén az asus kiadott 4 hdmi 1.4 portos gt710-et, 19W fogyasztással, tökéletes lenne egy ilyenbe multimonitor agymenéshez
Esetleg talán belefél a fillérekért szórt quadro nvs 450 is - 35w, az meg 4 displayport 1.1-gyel.
Csak ne lenne olyan mocskosul hangos a belső ventije.
-
válasz
FoxiestFox #110206 üzenetére
Egy radiator.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #110185 üzenetére
Aranyosak az állatkák.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
biega
aktív tag
válasz
FoxiestFox #110194 üzenetére
Köszönöm a tippet, az egyik apró fül el volt görbülve, így az sem könnyítette meg a visszahelyezést, de most már rendben van.
Régebben be lehetett állítani, hogy az akkut max. 80 (vagy 85?) %-ig töltse, de most nincs meg ez az opció, így állandóan 100%-ra tölti. Gondolom valamelyik Windows frissítés elintézte, mit kellene visszaraknom?
Az aktuális Power Manager meghajtócsomagot telepítettem, de nem segített, Vantage is a legfrisebb. -
hszilard666
veterán
válasz
Van Cica is a Süni mellett?
De cukiiik!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Boldog Karácsonyt!
-
RAiN91
őstag
válasz
FoxiestFox #110147 üzenetére
Köszi a válaszokat. Igen, kategóriát nem írtam, bármi jó, sajnos a szimulátorok kilőve, mert nincs már kormányom, pedig akkor nem lenne kérdés.
-
válasz
FoxiestFox #110142 üzenetére
Track Mania Nations Forever
-
fattyu
veterán
válasz
FoxiestFox #110125 üzenetére
nekem a 8.1 az ideális. sose hittem ilyet mondok de 3 otthoni gépemen van és évek óta futnak anélkül hogy fárasztottak idegesítettek volna valaha.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #110081 üzenetére
Rossz a kiindulási alapod és ebből téved következtetést vontál le
Minden kapcsolós billzet megvolt, van, amiből több márkától is ugyanazon switch. A jelenlegi a mostani gyűrűkkel a legjobb ami nekem passzol, a T60 pedig ehhez mérten is erős. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #110081 üzenetére
Mint írtam, nem elég azt nézni, hogy Cherry Brown...
Én háromféle Brown-os billentyűzetet próbáltam, háromféle élmény volt. A Ducky One 2 toronymagasan a legjobb közülük, majdnem mintha az egy másmilyen kapcsoló lenne, számomra hibátlan. Éppen annyi visszajelzése van a gomboknak, hogy pont érezni, mikor lett aktiválva, és mégsem kattog/csattog olyan hangosan, mint néhány más taktilis alternatíva.
-
carr
őstag
válasz
FoxiestFox #110006 üzenetére
Meló miatt kell a touch. Szerződést írt írják alá.
Azt így meg macera átváltani telóra... Újra belépni , adott szerződését újra elérni stb. Nem esik le a gyűrű, félre értés ne essék, csak valamiért már egy ideje kattogok rajta .
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #110006 üzenetére
Van aki valamiért szereti passz miért de szeretik. Ha nem üveg akkor nekem már mindegy és nem zavar úgyse használom... Értelmes árú és fényerejű kijelző újaknál meg csak touch sajnos.
-
válasz
FoxiestFox #109981 üzenetére
Ha tiltom a 60fps-t akkor a HD felbontások simán 30-al fognak menni?
-
z123456789
addikt
válasz
FoxiestFox #109898 üzenetére
Van ez az üzletrontás címszó... Nincs nekem kedvem senkivel pereskedni. Privátban tényleg leírom bárkinek szívesen.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
FoxiestFox #109895 üzenetére
ugyan ez vonatkozik a hasonszőrű dellekre is. bár azt kicsit lejet fixálni egy fogóval és muszklival..
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #109778 üzenetére
Erre van a dokkoló.
@MrPetya19: Sajnos túl sok variációs lehetőséged nincs, vagy jobbra portok balra venti vagy jobbra venti, balra portok. Na most az egyik estben a kábelektől nem férsz el, másikban meg a forró levegőtől... egyik se jó az tuti.
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #109774 üzenetére
Volt még olyan modell amin volt? Próbálok visszaemlékezni, de elég de nekem csak a T440p ugrik be utolsónak. Talán valamelyik P-n még volt.
#109775 SzalaiG:
Az hogy lassabb annyira nem gond inkább, hogy nagyon macerás éppen milyet fogad, van ami tud SATA-t és Nvme-t van ami csak az egyik vagy másikat, illetve nem minding lehet bootolni róla, gondolom arra gondoltál. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #109771 üzenetére
A hétfő nem elég indok?
Csak, hogy on is legyen egyre inkább úgy néz ki, hogy a 2021-es modellek 16:10-es kijelzővel jönnek, ami azért egy lépés a jó irányba, és ezzel együtt jócskán csökken a kijelző keret.
Viszont sajnos jön a X1E, E és Thinkbookból ismert 2 pontos hosszú zsanér, amit én visszalépésnek érzek... -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
FoxiestFox #109735 üzenetére
ok boomer
-
slayernick66
tag
válasz
FoxiestFox #109653 üzenetére
mmint a win10-ben? elvileg astsrt menuben is latszik, gyakorlatilag is, illetve a power settingsben az van beallitva hogy hibernalodjon amikor megnyomom a power gombot. de lof**szt se csinal amikor megnyomom. mi mast kellhet beallitani meg? ezerszer vegigmentem a beallitasokon, ill neztem biost is, de nem talaltam semmit meg..
-
válasz
FoxiestFox #108286 üzenetére
#frankenpad blog
A napokban észrevettem, hogy a Franki melegebb, mint szokott.
Thermal Grizzly Conductonaut van ugye benne, folyékony fém, ezzel lazán lehűtötte az X9000 CPU-t 3.4 GHz-re pöccentve is az elmúlt hónapokban.Pár hete odavertem egy kissé, és arra gondoltam, elmozdulhatott benne a cooler, vagy ilyesmi. Nagyobb stressre levágta a hővédelem, alapórajelen nem volt gond.
Szétkaptam, és képzeljétek, a fémpaszta oxidálta a CPU hűtő hőfelvevő felületét.
Ami felettébb furcsa, hiszen direkt megnéztem, a réz felületet nem szabad oxidálnia a gyári leírás szerint. Az alut marja meg, de alu nincs a laposban.
Úgyhogy felpolíroztam egy kis csiszolópapírral, az oxidáció nem volt mély, szépen lejött, és ismét tartja a hőmérsékleteket.
Érdekes. Lehet hogy valami ötvözet képezi a hűtőnek ezt a lenti részét, mert a hőcsövek maguk egész biztosan rézből vannak, az alja viszont bár full réznek látszik, lehetséges, hogy réz-alu ötvözet. -
BTom1970
aktív tag
válasz
FoxiestFox #109642 üzenetére
Köszi!
Tehát akkor nem kell félni a Win10 bajaitól?
Úgyse váltogatok grafikát, mindig tápról megy a laptop, mindegy a fogyasztás. Kaspersky Internet Security 2020-at használok. -
freelanced
addikt
válasz
FoxiestFox #109620 üzenetére
Köszönöm!
Túl nagy. Nem nagyon hurcolnék 15.6-os gépet ha nem muszáj.
Tikakukac
Köszönöm neked is!
Igen, első sorban szerintem monitor nélkül használnám. Nem fő gép lenne egyébként, arra van asztali.A t440 és a t440p között inkább a t440 ajánlott? Ha igen miért?
Megnézem akkor a t450-et is. A dellek közül melyik modelleket ajánlod?
Őszintén nem hinném, hogy kell a bika processszor, vélhetően egy kétmagos is megteszi, vagy egy alap négymagos, nem muszáj a legjobb. -
válasz
FoxiestFox #109387 üzenetére
Nem kell nocd crackelnem a játékokat, minden cd bent lehet egyszerre
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #109387 üzenetére
Ez a 2000-es évek elején de jól jött volna. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #109365 üzenetére
De tényleg, ezt a kört évek óta futjuk, ha win frissül a telefon csörög. Oké, mert valahol pénz lesz ebből, de bakker, változtassanak már ezen.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
FoxiestFox #109291 üzenetére
Gép restart és lesz megint ;)
Vagy az,vagy az új Garniervagy az eszköz kezelőben hw változások keresés. És nem lesz ilyen gond. -
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox #109287 üzenetére
Többnyire a 2,4Ghz-s különböző bill/egér jeladók borzasztó zajosak és nagyon zavarják a BT 4.0-t ami nagyon "halk", így könnyű megzavarni.
Egy laptop esetében még az is közre játszik, hogy Wifi-n vagy kábelen lógsz, mert ugyanazon antennán osztozik a BT és a Wifi, így még ez is probléma egyik vagy másik rovására.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
FoxiestFox #109270 üzenetére
> Mekkora lenne a kijelzőből kikandikáló pöcök
Az érdekes lenne ..
de most a hozzáadott külső "vékony" billentyűzetre gondoltam,
aminek valószínűleg elég vékonynak kell lennie, hogy a félbehajtott gép közé is beférjen.
( video ) -
válasz
FoxiestFox #109262 üzenetére
En orulok a 200 gramm sulycsokkentesnek. Semennyi USB-A portra nincs szuksegem. Kitolnam egy TB dokkra, es kesz. A parom X1C-t hasznal, sose kell neki USB-A. Kiteszi a 38" monitorra, amikor az asztalanal dolgozik, es kesz. Ami fontos neki (is): akkuido, suly, billentyuzet minosege.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
FoxiestFox #109262 üzenetére
Evridzs dzsónak nem kell fél millió darab type a, és 4db TB port
Magamról tudom. Nekem 3db-nál több eddig sose kellett egy laptopon, csak különleges esetekben 2 évente egyszer. Amire nekem szükségem van, az egy Ethernet port. Semmi más nem számít nekem. Otthoni gigabit elég fontos.Az, hogy a Lenovo a ThinkPad X(1 Carbon) sorozattal megcéloz egy MacBook Air audience-et, szerintem nincs semmi baj addig, amíg a T sorozatot nem kezdik el brutálmódon herélni ala' T490 és társai.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #109143 üzenetére
8510W-ket is válogattam meg kutattam-kerestem, aztán azok is sorban döglöttek le, mindegy milyen rev. volt meg gyártás vagy bármi más.
Azt ott el kell engedni szerintem. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #109141 üzenetére
Na, mondjuk Win 10 alatt nem próbáltam a HD3650-et, csajom ragaszkodott a T500-on a Win 7-hez. Aztán lehet, hogy valóban ott már többet tudna virítani a Radeon is, de ezt már nem valószínű, hogy teszteljük, már egy T420 van a T500 helyett.
Az Nvidia annyira nem lep meg, az NVS 140M is már a G8* családba tartozó GPU, azok már meglepően jó videógyorsításos képességekkel rendelkeztek, némi megszorításokkal (úgy rémlik, a desktop Geforce 8800 kártyák valamilyen fura oknál ilyen téren kevesebbet tudtak, mint a 8*** széria "izomban" gyengébb tagjai).
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #109125 üzenetére
A prociban van, csak épp nem lehet használni, beállítás-szinten sem elérhető.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #109128 üzenetére
Kijelző az foltos, mert dokkon monitor mellett minek csináljam meg, és a fedlap felső pereme lehámlott teljesen az antennánál. Más kínja azt hiszem nem volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #109126 üzenetére
Eltaláltad, most eladós lesz esélyesen az egyik IPS-es T60, az x230-am, az R400 és a T510 is
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #109120 üzenetére
Van amiben igen, van amiben nem. Van nálam egy FHD-s T510, Optimus is van benne
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #109120 üzenetére
Éppenséggel az Optimus-os T410 és T510 ritka, mint a fehér holló.
-
válasz
FoxiestFox #109091 üzenetére
Hmm, ez a megoldás eszembe se jutott.
-
CB
senior tag
válasz
FoxiestFox #109035 üzenetére
Nos, azt felajánlották, hogy a munkahelyről hazahozhatom az asztali gépet.
Viszont két hetente váltjuk egymást a kollégákkal.
Akkor meg vitessem vissza? Utána megint haza? Mindezt szerintem tavaszig...
Köszi, ebből nem kérek.
Ma kérdeztem a főnökömet, hogy legalább egy monitort nem kaphatok-e?
....Hozzam haza a monitoromat......Köszi.
Tehát érdemes beruházni akkor egy monitorra. Veszek akkor egy olcsó, használt, IPS paneles monitort erre az időszakra. -
arcsin
senior tag
válasz
FoxiestFox #109028 üzenetére
Majd holnap a reggeli meetingek közben matatok benne
Már ma nem kapcsolom be.
De köszi
Tudom, ismerem az x330at. nem lenne rossz, 1x lehet hobbiprojektnek bevállalnám.
taobao-n mondjuk egy fokkal pöppet profibbak.
i7-3615QE
13.3 FHD IPS -
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox #109000 üzenetére
Segíts kicsit, életemben nem használtam linuxot.
-
válasz
FoxiestFox #108991 üzenetére
És nem csak annyi, hogy cellacsere. Az akku kontrollerét is fel kell újra írni (ebay-en van hozzá író, de a szoftver már rázósabb). És ha egyáltalán, nem jól veszed ki a cellákat, leolvad a biztosítéka is...
-
mazsonpopo
tag
válasz
FoxiestFox #108985 üzenetére
Igen, ezt / ezeket sejtettem.
Jó minőségű 9 cellás, "nagy" kilógós akkut lehet még találni hozzá valahol?
Illetve ha jól olvastam, T420 akku kompatibilis a T410-l is. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest