- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #64374 üzenetére
Lehet, hogy melegedősek, de ha alulfeszeled, akkor majdnem egy P-s procit kapsz
Szóval nyugodtan beruházhatsz T9xxx-re, alulfeszeled, és nyersz vele 10-15 fokot egy MX2-es pasztával karöltve -
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #64372 üzenetére
Intel Core 2 Duo T9400 szerintem, most van is eladó.
Mondjuk én 12k-ért vettem P9700-ast -
bnorci71
addikt
válasz
Aethelstone #63978 üzenetére
igen ezt már észrevettem
btudos
köszi
-
Tikakukac
titán
válasz
Aethelstone #63978 üzenetére
Nyugodtan lehet, sima TP-ben is van olyan fos, hogy csak na.
De azokban ritkán láttam olyat, hogy 3 dobozból kivett gép, mintha 3 különféle termék lett volna, olyan mocskosul szórt a minőségük. Sajnos. Mert marha sokan veszik, aztán megy a pingvin,hogy hát de..
-
Peet91
aktív tag
válasz
Aethelstone #63816 üzenetére
Igazából az L a low budget T. Ez többnyire abban nyilvánul meg, hogy ha jól tudom nem fém a ház, hanem csak ellenálló műanyag, és emellett nincs thinklight sem a kijelző kávába építve. szvsz inkább T-t érdemes venni mint L-t. Egyszerűen minőségibb konstrukció.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Aethelstone #63538 üzenetére
Netről?
Van valahol hivatalos forrás?
Nekem kellene egy friss Win7, a múltkor az eredetiből raktam újra, egy hétig csak az update-eket pakolgatta :S -
Sensei
aktív tag
válasz
Aethelstone #63534 üzenetére
-
fgordon
senior tag
válasz
Aethelstone #63518 üzenetére
Értem. Én úgy oldom meg virtualizáció nélkül ezt, ha ilyen van, hogy interneten keresztül normál szervereken dolgozom, és fejleszteni elég egy sima 2 magos gép, mint kliens. De ha mindent 1 gépen akarsz, akkor triviális, hogy a multiboot erre nem megoldás...
Optimális lenne erre egy 4 magos, 8-32 GB memóriás, SSD alapú gép -
fgordon
senior tag
válasz
Aethelstone #63513 üzenetére
Miért is kell neked több operációs rendszert futtatni azonos időben? Nem találom, hol írtál erről.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Aethelstone #63471 üzenetére
Nem kell ennyire rápörögnöd erre a dologra, én csak jeleztem hogy ez nem az a topic. azt gondolom ebben nem volt semmi lekicsinylő vagy bántó. Senki nem szólt le se téged, sem a laptopod, felesleges itt a habot verni.
-
Schuby
aktív tag
válasz
Aethelstone #63458 üzenetére
Biztos lesz aki felvilágosít, de az a thinkpad nem ez a topic
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #63367 üzenetére
Hmmm...most láttam youtube-n egy videot, ezek szerint kivehető az akksi...most hogy van ez?
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #62601 üzenetére
Nem nyert. Egy Samsung 840 PRO dolgozik az asztali gépemben fél éve, az egyik leggyorsabb kapható SSD, és a gép se gyenge (i5 4670k +16GB ram).
Nem, nem hiányzik a notimból (T410, i5 540M proci, 4GB ram), kellően gyors benne a 320GB-os, 7200rpm-es Hitachi HDD. Az engem egyáltalán nem zavar, hogy 5-8 másodpercig tölt az Eclipse, mikor kinyitom, nem csak 3, a munka érdemi része ugyanannyi idő. -
Dhampir
félisten
válasz
Aethelstone #62452 üzenetére
A HP esetében is az üzleti széria van ellátva minden földi jóval, vagyis a régi és új Microsoft Windows oprendszerekhez elkészített driverekkel, az üzleti szegmensnek a legjobb a támogatása.
-
Poo
senior tag
válasz
Aethelstone #62452 üzenetére
Mert a hp oldala egy hulladék szerintem de ha tudod hol kell keresni akkor megvannak hamar (kivéve mikor nem)de ha nem akkor elég szar szerintem.A Lenovo lényegesen jobban meg van csinálva szerintem.
-
válasz
Aethelstone #62361 üzenetére
Nyilván, de arra gondoltam, hogy mire nem elég, amire épeszű ember használna egy laptopot?
-
kraftxld
félisten
válasz
Aethelstone #54498 üzenetére
Nyáron minek fűtenénk?
-
ielektros
senior tag
válasz
Aethelstone #54498 üzenetére
De csak azert felpucer mert eltakarja egy batar T520
-
Dhampir
félisten
válasz
Aethelstone #54090 üzenetére
A múzeumban kapát és gyógyító tárgyakat is lehet látni. Miért kell minden eszközben a pusztítást és nem az építést látni?
-
válasz
Aethelstone #54080 üzenetére
~20 a w7, ~25 a wow, habar az uj kieg jo kerdes mekkora lesz, a linux meg... Szerintem egy 60as is eleg
-
válasz
Aethelstone #54080 üzenetére
Megy az még lejjebb. Nálam maradni fog ez a gép ~ két évig biztos, a 200 GB felettiek pedig kezdenek elviselhető áron lenni.
Persze a vinyó kell mellé, mint tárhely, de hát azt nem nehéz betolni az optika helyére. -
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #54074 üzenetére
Nekem meg pont az alatta lévő P8400 van. Kb egy ezres a különbség.
Kb 10%.
-
válasz
Aethelstone #54076 üzenetére
Jaja. Majd idővel ez is kap valami gyorsabb procit. De előbb SSD legyen..
-
válasz
Aethelstone #54074 üzenetére
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #54071 üzenetére
cpu queen-el csinálj már légyszi egy tesztet az aida-ban.
-
válasz
Aethelstone #54071 üzenetére
Gratula!!
-
Chaser
legenda
válasz
Aethelstone #53903 üzenetére
Elvileg megy benne. Még most tegyél fel friss BIOS-t és akkor nem lesz gond biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest