Hirdetés
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka
üzenetére
No,
Ami tetszik a T430-ban az X230-hoz képest, hogy masszívabb
Szerintem dekával nem. Nyöszörög az is ha akar rendesen.
fizikailag szeparált touchpad gombjai vannak és van bele 900-soros kijelző gyárilag (az nekem többet ér, mint az IPS)
Biztos van az a helyzet, de az a 900p-s panel szerintem igazi szégyene a Lenovonak meg a beszállító LG-nek is.
meg a caddy opció, meg gondolom hűvösebb és halkabb, meg a nem forrasztott proci, meg a fedél zárja, ami nincs az X230-ban. Méretben azért egész elfogadható még szerintem a T430 talán.
Ez szubjektív.
-Amúgy az X230-nak már nem olyan beteges, hibára hajlamos az USB csatlakozója, hogy kitörik a pöcke? Gondolom sajnos a palmrest az ott is érzékeny azért, csak, hogy legyen gond vele. A mérete a vonzó csak.
Sok pöcöktöréssel nem találkoztam, törő felső antenna keret, bezel szétkopás a belógó billzet miatt (T430 is) akad. Touchpad alatti repedés könnyen kihozható.
-A kijelzőmodok drágák és ahogy írjátok, csak gond van a panelokkal. Nekem inkább a felbontás fontos, mint az IPS kivitel, főleg, hogyha gyakorlatilag nem lehet IPS-t normálisan szerezni bele.
Talán most úgy tűnik megvan a jó hely, de az biztos, hogy T430 HD+ elé ha leültetnének felmondanék

Repüljek rá a T430-ra?
Dilemmás, az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest