- Elindult a One UI 8 frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nem lesz Xiaomi 16
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest #93845 üzenetére
Csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, ha valaki oldott már meg ilyet, az simán rávághatja, hogy mi volt nála a baja (én pl. ezért szoktam megírni a sikerültebb javításokat személyesbe, vagy a címlapra).
Alaplap sérült : persze, az érdekelt volna, hogy merre érdemes elindulni az alaplapon, sok esetben javíthatóak az ilyenek
Közben mondjuk eladtam, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elmegyA tápcsatlakozó volt sérült, de azt megoldottam, semmi baja. T410 kapcsrajz könnyen található, de ahogy néztem, semminek nem kéne, hogy baja legyen - van egy i2c busz az akku felé, ha az rossz, akkor nyilván nem látja, de nem találtam rajta semmit, ami rossz lenne. Az akkuról is megvan a tápja.
A FRU és a töltőlimitet köszi
Ez máskor még jól jöhet (meg mondjuk logikus is). Mondjuk két akkuval néztem, az egyik a saját gépemből van, de azzal sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elindult a One UI 8 frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest