Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #9030 üzenetére
köszönöm szépen, nagyon hasznos infó. szerintem valami fizikai hiba lesz, mert egyik nap még csak 1 pixel oszlop volt világosabb, rá 2 napra meg már 2.
egyelőre kivárok, mert most még nem zavaró tévézéshez. gondolom ha magától feladta, akkor jó eséllyel még jobban is tönkre tudom tenni nyomkodással. szóval ezt az opciót meghagyom arra az esetre, amikor már nem nézhető.
varázslatos módon egyébként végre sikerült ráerőltetni a linuxos DVB-S tuner drivert, szóval ha még tévé-néző programot is sikerül rápakolnom, akkor szerintem megpróbálom rekonstruálni az egészet a T21-en. az sokkal takarékosabb tévé lenne, és akkor ez pihenhetne. persze ahhoz kell majd egy USB 2-es pcmcia is. nem tudom azok mennyire mennek linuxon varázslat nélkül.
más: mikor a procit cseréltem a T61-ben, rámértem arra a csatlakozóra, ami a power connectorból az alaplapra megy. meglepődve tapasztaltam, hogy a várt ~20v helyett csak valami 17,5 körüli fesz van ott. tudja valaki ennek a magyarázatát? van már a power connectorban valami fesz birizgáló? vagy a táp ad eleve kevesebbet? ahogy olvastam elvileg elmennek 16 voltól is, de ez önmagában nem magyarázza meg számomra a dolgot. nem volt benne az akksi akkor éppen. lehet, hogy csak akksinál / nagy terhelésnél kér 20v-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest