- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #67942 üzenetére
Mi alapjan kellene megbizniuk benned, aki annyi faradsagot sem vesz, hogy felhivja oket?
Jajajajaja. Annyi fáradtságot sem vett a paraszt, hogy tökéletesen leírja a problémát, összeszedetten, valamint időzítővel és állvánnyal kiváló minőségű fotókat is küldjön a gép összes adatával és adatlapjával amivel rendelkezik nem beszélve a hibákról amiről szó van.
És véletlenül sem választékosan és kulturált módon feltett pár kérdést, amire válaszolni akár tőmondatokban is nagyjából 3 legyintés: kell-e papír, ha igen micsoda, ha alkatrész csere lesz akkor elhozhatom-e a gépet addig vagy bent marad, időpontban mikor egyszerűbb nekik gépet felvenni, mert pont ráérek még a héten stb stb stb.
Na ne meséld már be nekem, hogy ez lentebb van, mint egy telefon értetlenkedés és pontosabb infókat kapsz belőle, mert megyek a falnak. Ha egy Dellnél valamiért ez megy és emlékeim szerint Samu valamint HP is 24 órán belül mindig megoldotta-elmondta a választ a problémákra amiket kérdeztünk akkor sajnos az van, hogy ez a szolgáltatás: sz@r.
Gondwana: Jha. Legyártottam a matricát, átütöttem a BIOS-t és a Lenovo rendszerében is beélesítettem az adatokat, hogy mikor megnézik stimmeljen, majd összekukáztam egy x220-at. Tökéletes terv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest