- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Akkor mindegy hagyom, firefoxban tűrhetőbb volt a dolog ott olyan 20-50% közt ugrált a cpu, bár annak is köze lehet hozzá, hogy alapból ha csak a chrome megy semmi flash csak 8-10 oldal a cpu 70% fölött megy.
Természetesen feladatkezelő semmit nem jelez, hogy bármi is jobban használná. Chromeot leállítva is 50% fölött. Lehet azért mert windows update megy vagy csak fos az egész nem tudom. Nekem ilyen inteles cucc nincs is amiről te képet raktál. Van egy intel graphic media cucc de maga ez a felület nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Természetesen feladatkezelő semmit nem jelez, hogy bármi is jobban használná. Chromeot leállítva is 50% fölött. Lehet azért mert windows update megy vagy csak fos az egész nem tudom. Nekem ilyen inteles cucc nincs is amiről te képet raktál. Van egy intel graphic media cucc de maga ez a felület nincs.