- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi.tomi
tag
Sziasztok!
Az előzmény topicban (R, Z, SL szériás ThinkPadok) vetettem fel annak idején - nem elsőként - a Lenovo garancia-kiterjesztés témáját. Arra voltam kíváncsi, hogy egy külföldön vásárolt ThinkPad SL500-hoz lehet-e Magyarországon érvényes garanciahosszabbítást venni. Hosszas eredménytelen levelezés után végre kaptam egyértelmű választ, viszont nem azt, amire számítottam: a Lenovo azt írta, hogy a kiterjesztett garancia ugyanazokban az országokban lesz érvényes, mint az alap garancia. Magyarul ugyanúgy világgarancia.
Lehetséges ez? Korábban mindenki azt írta itt, hogy az csak a vásárlás országában érvényes.
Volt már tapasztalata valakinek hasonlóval?Egyébként drámaian megemelkedtek a kiterjesztés árak. Lehet még valahonnan a pár hónappal ezelőtti 12-14 ezer Ft-ért venni a plusz 2 évet?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest