Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra

- 

Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Falcon C.
aktív tag
válasz

Gondwana

üzenetére
						Tudtam, hogy ha leírom azt a szót, hogy mérnök, legalább egy ember felemlíti, hogy vannak, akiket úgy rugdosnak át vizsgán, s hogy ez nem ennyire egyszerű... Szerintem ez általános fórumbetegség, eddig bármelyik fórumon tettem így, mindig így jártam.
Tudom, hogy nem olyan egyszerű és láttam az illető mérnök papírjait, szó sincs átrugdosásról. Igaz, nem a NASA-nál dolgozik (még ha fejlesztőmérnök is), de anno azt kértem tőle, hogy konyhanyelven, tömören mondja el nekem, hogyan és mit tegyek.
A válasza az volt, hogy lehetőleg ne használjam töltés közben a gépet (és soha ne engedjem teljesen lemerülni, de azt a Windows amúgy sem hagyja, ha jól tudom). Hozzátette, hogy biztosan adnak a géphez szoftvert. Mikor mondtam neki, hogy egy Thinkpadról van szó, rögtön bólogatott, hogy azok jó gépek és biztosan található a honlapjukon erre vonatkozó tanács. Mivel nekem annyi bőven elég volt, amit ő mondott, nem feszegettem tovább a témát.
Mikor a fórumtárs hasonlót kérdezett, bátorkodtam leírni, amit egy olyan ember mondott nekem, akiben bízom. A lényegen persze mindez nem változtat: az eszköz van értünk, nem mi az eszközért, s bár gondolkodó emberre vall, ha valaki kímélni akarja a tulajdonát, de nem kell túlaggódni a dolgot.
Részemről nincs harag, se sértődés. Béke!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
 - 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
 - LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest