Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Itt ülök egy T500 as előtt (alfa156 kollega powa'
) és két kérdésem lenne.
1. nincsenek hangerő és fényerő indikátorok a kijelzőn ( amikor fényerőt/hangot állítok, nem jelzi, megjelenő skálán, mennyire hang/fényerő van beállítva. Olvasgattam neten, telepítettem szerintem minden fontos Lenovo szoftvert a supportból, olvastam, hogy a HotKeys kell telepíteni, az is megtörtént, de továbbra sincs
). Az Fn F4 holdacska és társai gombok működnek, de pl az fn f5 wifis kijelzős stuff se jön be, meg az fn f3 battery s se... van ötletek? (win7 van rajta)
2. Core2duo P8400 proc van benne és olykor ciripelő hangot hallat, amit azt hiszem itt is olvastam már, hogy írtátok, illetve neten is olvastam erről a kellemetlen hangról, de ha jól tudom ez sajnos sok ilyen procis t500 asnak a betegsége. Jól tudom, hogy ezzel együtt kell élni, nincs rá valami házi praktika?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest