Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Poco F7
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
vettem egy T400s-t, de a 3g modemet sehogy sem tudom működésre bírni. A thinkwiki és az eladó állítása szerint is független a modem (FRU 43Y6513), a gps-t sikerült is működésre bírnom, de a mobilnetet nem. Egy Digi kártyát tettem bele, ami a Telenor hálózatát használja. Az első furcsaság, h a Mobile Boradban Connections-nál egy pannon nevű hálózatot talál, ami nem tudom honnan jöhet, mert elvileg Digit vagy esetleg Telenort kellene találjon. Az apn-t is próbáltam már Digi-re is állítani, meg net-re is, ami meg a Telenoré, de vagy eldobja ismeretlen hibával, vagy visszaad vmi nullás hibakódot, amihez a szöveget sajnos nem jegyeztem meg, most meg nem tudom előidézni
Viszont érdekes, h omst a hálózatkezelőben a pannon kapcsolatot connectednek mutatja, viszont a Network Connectiosnál meg a Mobile Broadband Connection-re azt mondja, h not connected ... és persze nem is működik. Próbáltam már többféle drivert, profilt csinálni az Access Connectionban, de sehogy sem jó... nincs esetleg vkinek tapasztalata ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon
- Renault, Dacia topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nem tudták megverni a Huaweit
- További aktív témák...
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest