Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Chaser #20830 üzenetére

nekem 7661-ch8 van, csak fel van bővítve memóriával, hdd-vel és broadcom crystal hd kártyával :DDD

T7100(1.8GHz), 4GB RAM, 320GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, Intel X3100, DVD, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, WinXP Pro, CrystalHd Fél éve vettem 80ért (+bele a crystalhd 13e, meg n-es nano usb wifi fillérekért, usb smartcard olvasó, dvb-t és analóg tuner.... szal minenféle usb-s kacat ami jól jön, de ezeket nem csak a notihoz vettem)

Ebben pc card és expresscard slot van. De van amelyikben smartcard olvasó (elvileg átcserélhető, vagy vehető bele bővítőkártyaként). Asszem van olyan is ami wwan-os (annak a kártyahelyébe tettem a crystalhd-t), de enyémben nincs antenna előkészítés hozzá.

Elégedett vagyok vele. Kezdetben szívtam a win7-64bit-tel, mert a lenovo és win update féle vga driver nem volt tökéletes és megkavarta az akku/hálózatos üzem közti váltást. De aztán az intel oldaláról szedtem le a drivert és azóta minden ok (valahol itt a link is ebben a topicban).

A crystalhd-nak hála filmekkel sincs gond, fullhd külső monitorral is jól használható. Meglepően jól megy. Csak azért kacérkodom a gondolattal, hogy egy-két dolgot még lehet fejleszteni rajta.

Ja meg rendeltem bele új ventillátort (még úton van). A portól kezdett kerregni, de kifújás után két héttel most nem kerreg... biztos kiegyensúlyozta a por :D

Új hozzászólás Aktív témák