Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Fotók, videók mobillal
- A Nubiánál vehetünk legolcsóbban levegőt
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nekem ez a 4:3 nem tetszik csak, nálam az x200 A4 papír mérete az etalon. szóval ha lenne bőrös x200s, akkor azt azért blokkolnám.
a dolog csak elviekben merült fel, gazdasszony tűnődött hogy mivel nekem mostmár ott az x, "akkor az övé a t61", és hogy "akkor kell venni hozzá az épp aktuális ruhához illő laptoptáskát, ha megy tárgyalni".
namost a hír csak majdnem igaz. először is senki nem mondta, hogy csak úgy megkapja a t61-et. másrészt egy finom hölgy csaknem kéne olyan terheket cipeljen, mint a t. harmadrészt persze nem jár tárgyalni, meg policyból én sem vihetem melógép helyett, pedig dejó lenne.
mindenesetre nekem tenyérdörzsölésem lett, gondoltam megmutatom neki mivel járnak az igazán szofisztikált, civilizált és edukált úrhölgyek tárgyalni. erre le lettem oltva. nagyjából hasonló csekély sikert aratott a korábban általam nagy erőkkel promotált transnote is. pedig az is nagyon szigorúan büntetné a nem létező tárgyalópartnerek kommersz dobozait.
mivel neki azért annyira nem számítana a sebesség meg a kicsit nagyobb fogyi / zaj, gondoltam ez beleférne lehetséges alternatívaként az x200s / t mellé. persze egy bőrkötésért sok az extra lóvé, de presztízsben nemigen űberelhető, meg mégiscsak az 5000 valaha legjobban sikerült x61s egyike. de inkább a t felé hajlok, ha már tényleg elvivős-állványosipados-kinthasználós gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Formula-1
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest