Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz bwoay #15971 üzenetére

    nekem ez a 4:3 nem tetszik csak, nálam az x200 A4 papír mérete az etalon. szóval ha lenne bőrös x200s, akkor azt azért blokkolnám.

    a dolog csak elviekben merült fel, gazdasszony tűnődött hogy mivel nekem mostmár ott az x, "akkor az övé a t61", és hogy "akkor kell venni hozzá az épp aktuális ruhához illő laptoptáskát, ha megy tárgyalni".

    namost a hír csak majdnem igaz. először is senki nem mondta, hogy csak úgy megkapja a t61-et. másrészt egy finom hölgy csaknem kéne olyan terheket cipeljen, mint a t. harmadrészt persze nem jár tárgyalni, meg policyból én sem vihetem melógép helyett, pedig dejó lenne.

    mindenesetre nekem tenyérdörzsölésem lett, gondoltam megmutatom neki mivel járnak az igazán szofisztikált, civilizált és edukált úrhölgyek tárgyalni. erre le lettem oltva. nagyjából hasonló csekély sikert aratott a korábban általam nagy erőkkel promotált transnote is. pedig az is nagyon szigorúan büntetné a nem létező tárgyalópartnerek kommersz dobozait.

    mivel neki azért annyira nem számítana a sebesség meg a kicsit nagyobb fogyi / zaj, gondoltam ez beleférne lehetséges alternatívaként az x200s / t mellé. persze egy bőrkötésért sok az extra lóvé, de presztízsben nemigen űberelhető, meg mégiscsak az 5000 valaha legjobban sikerült x61s egyike. de inkább a t felé hajlok, ha már tényleg elvivős-állványosipados-kinthasználós gép.

Új hozzászólás Aktív témák