Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Tikakukac #110983 üzenetére

Ok, kicsit túloztam. Pont nézegettem amúgy, 400-500 eur körül vannak német ebayen neppereknél nagyobb tételben, felszereltségtől függően, gondolkoztam is az x230 helyett valami újabbon. Az x260 sem hangzott rosszul, azt 350-ért láttam. De valszeg inkább marad az x230, tartalomfogyasztásra (kanapén, ágyban, útközben) inkább ipad, irodai munkára ott az asztali gép, szóval ennek csak a görgős trainer szoftverét kell futtatnia. Legjobban a nem fullHD kijelző zavar rajta, de csak emiatt nem cserélem.
    Mindegy, neki kell eldöntenie, felteszem újan vette, ismeri az előéletét. 2-3 éves gépre én így ennyit nem adnék ki csak azért, mert ‘hátha’ tönkremegy, inkább bevállalnám, hogy nem. Ha most venné újan, az más kérdés, bár akkor is sokallom az árat. 5 éve az 1200 eur-s HP géphez 70 eur volt a 2 helyett 2+2 évre bővítés. Mint kiderült, ez is ‘kidobott pénz’ volt, de ezt ugye nem lehet előre tudni. Amúgy az a gép ér most 500 eur körül, i7 6500, 8GB, 256GB, fullHD Touch Screen. Ok, nem Thinkpad, ‘csak’ egy Spectre X360.

p

Új hozzászólás Aktív témák