- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked.
Sziasztok Szép napot mindenkinek!
Szia Android??? rég nem jártál erre. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7097 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Szemvédelem nélkül nem is használom.
Amúgy ami a fényerőt és a fehérséget illeti, a P9 alaposan lenyomja a Nova 5T-t.
Mondom, hogy a P9 szuper teló. -
csocsoszán
őstag
Ha nem lenne itt a fórumon ez a pár Értelmes ember, lehet erős felindulásomban már töröltem volna az accountom!
(Nem írom le a névét, de rengeteg hozzászólása van!)
Azt írja, hogy a Tidálról nagyfelbontásban is le lehet tölteni (pénzért) zenét.
Írtam neki privátot, hogy ez nekem nem megy. Írt vissza, hogy így meg úgy kell.
Kerestem egy olyan zenét ami csak egy verzióban (nagyfelbontásban) hallgatható.
Letöltöttem a Tidál boltjából!
Ez ami hallgatható!És ez amit flac-ként le lehet tölteni!
Nem a pént sajnálom, hanem azt, hogy tele van az írogatásaival az egyik topik. (Osztja az észt zsákszámra)
(Én meg 60 évesen még hiszek az emberekben! Az orvosoknál is az a prof aki csöndben sétál el elötted a folyosón. ) -
Cunaja
addikt
Hm, nem semmi.
A Honor 20-at miért nem említi?
Jó éjszakát Mindenkinek! -
Uher
aktív tag
Urak.
Kerult hozzam egy p8lite, ale-l21, 1 simes (c02b181, vodafonos) rommal, android 5tel.
Ebbol szeretnek android 6 ot es dual simet faragni.
[link] ezt talaltam, ha ezen vegig megyek akkor sikerul(het)? Bootloader kodot mar dc unlokkerrel kiolvastam, es mar mar nem allok neki biztos ami biztos -
Black_Raven
veterán
Közben megoldódott a bluetooth probléma. Egy BT/BT midi service/Zene app adat törlés helyre hozott mindent, már műxik a Dolby Atmos is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Black_Raven #7087 üzenetére
A ph! app amit használok, pl támogat kétféle megoldást is erre.
Szürke és fekete.
Az én telefonomban ( Redmi note 7 ), ips panel van, de ha van rá mód átváltom sötét témára az appon belül a kapcsolót.+ támogatott a rendszerszintű sötét mód is, Play áruház pl sötét szürke, gmail fehér továbbra is.
-
Black_Raven
veterán
válasz
aprokaroka87 #7085 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Black_Raven #7082 üzenetére
Az tény hogy sötétszürke, de legalább már nem égeti ki a szemed sőtétben.
Meg csoda hogy belerakták a dolgot így kb 4-5 év távlatában.
-
Cunaja
addikt
válasz
csocsoszán #7083 üzenetére
Szia Csocso!
Mi ez az új arc?
Azért az nem olyan rossz volt a maga idején. -
csocsoszán
őstag
Hú! Milyen számok ezek!!! 400000!
Rendesen eljárt a mate 8 felett az idő 100000 ponttal. -
Black_Raven
veterán
Meg is írom nekik, semmilyen BT fej/ fülhallgatón nem megy csak a hangerő, még elinditani sem lehet a zenét, kipróbáltam a gyári vezetékest is, az műxik rendesen. Viszont ez a Google Sötét mód xart sem ér nálam amoleden, mert semmi köze a feketéhez, ez csak sötétszürke. De a Huawei appok rendesen feketék, ahogy kell.
, Igaz hogy azok idáig is feketék voltak, meg a Google is sötét volt 9.1-en, egyedül a Gmail nem.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Black_Raven #7077 üzenetére
Egy pár frissítésig lesz is bug.
Mivel a Nova 5T egyforma a H20-al, szerintem a ti telefonotok , lett a kisérérleti nyúl. -
Black_Raven
veterán
-
Cunaja
addikt
válasz
Black_Raven #7074 üzenetére
Az EMUI 10-ben gyorsult a fájlrendszer elérése. Ezáltal gyorsult minden.
Azért ez már nem rossz szám.A P9 154.000 tuningolva.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked.
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7067 üzenetére
Jó reggelt Bubus!
Még nem is ébredtem fel és ilyen csajszik fogadnak.
Jó reggelt Mindenkinek!
Azért jó, hogy jön az Android Q, mert így lesz egy full rom, ami nagyon hiányzik.
Semmit sem lehet kezdeni full rom nélkül.
Ha már az van, lehet gondolkodni.
A P9 az alapból full rommal érkezett, de ezekhez már direkt nem adták ki. -
bubus66
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7062 üzenetére
Szia Bubus, sziasztok!
Csajszik
Igen Bubus, csak azért ez nem volt szép.
Amúgy én vagyok a hülye, vagy mindenhol módosították a Honor 20 leírását?
Ugyanis már sehol nem találom az Infra említését.
Azt nem értem, hogyan lehet ezt csinálni?
rokafiu77: Anyós
Az ember mindig csalódik picit.
Gyorsban lőttem egy esti képet, de kb. 150%-os nagyításnál látni, hogy festményszerűnek tűnik. -
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja! Szép napot Kívánok!
És szerinted a copy/paste brigád honnan tudná, én akkár mit kérdeztem tülők homlok egyenest ellent mondot a tudásuk arról amit a telefon tudott.
Szisztok! Szép napot mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
Szép estét nektek!
1 nap meló és 10 nap pihi.
Lesz idő rendesen a teló.lelkét piszkálni.
rokafiu77: Azért ne felejtsük el, hogy A Nova nem lézeres fókuszt használ. Így tű éles kép csak állvánnyal készíthetők. Próbálkozni lehet, de azért a P30 és pro, kicsit drágább. Egyenlőre automatán ez negfelel nekem. Lehet még csiszolni rajta természetesen.
Ha sikerül megfelelö fényt és témát találni, akkor csinálok majd a Novával és a Cunaja P9-el is képet. Utóbbi ugye Laser Focus +tuning.
Addig anyóka által készíttet kép. Nova 5T. -
-
tpeter77
addikt
válasz
bubus66 #7049 üzenetére
a zöld szemű szörny!!!
Azért a P30-on látszik, hogy van fókusz, meg lehet mondani hol a legélesebb a kép, de a nova képeinél nem láttam, lehet a fotós hajnali képei okozzák, de ott minden mosott.cunaja, készíts légyszi jó fényviszonyok között egy közeli képet bármiről, csak legyen már végre tűéles az, amit fotózol.
-
bubus66
nagyúr
Mind kettőt nézd. A Honor20-ba van de leven tiltva vagy legalább is nem műkődik.
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7049 üzenetére
Szia Bubus, sziasztok!
Most a cicát nézzem, vagy a csajszikat?
Ignis:
Egy két kép.
Az első kép, szándékosan nappal szembe készült, hogy az AI, hogyan tudja korigálni a napot
2x zoom
Bubus, amúgy a Novában nincs infra.
A Tech2 Laci a videóban azt mondja, hogy a két telefon egyforma.
Este a P9-et nyomkodtam és tök jó érzés volt. Semmi másért nem vettem a telót, csak azért mert anyókának is ilyen van. Viszont így hosszú távból, (1hét) azért hiányzik rendesen a P9 testreszabási lehetősége. -
bubus66
nagyúr
-
csocsoszán
őstag
Nagyon Kedves vagy, hogy komolyan gondoltad!
De az amoled kijelzőkből elegem van. Fél évet nem bír ki és beég. Hiába próbáltam a gyereket is lebeszélni a Mate 20pro-ról, 6hónap alatt ott a messenger!
Ezt a note 8-at is azért tartom meg mert a USB kijárata jobb hangú mint a Nagy Lg-nek. Összehasonlítottuk, a füles kimenet jobb sokkal, de a c kijárat a dac-nak roszabb. -
Cunaja
addikt
válasz
csocsoszán #7045 üzenetére
Szia Csocso!
Hát pont az Amcsik miatt nem engedi hackelni a telót a Huawei.
3 dolog van, ami miatt az EMUI 9.1-től elég nehéz BL-t nyitni és nincs is TWRP támogatás, illetve ha van is, még elég erős partíció titkosítást is alkalmaznak.
A második, hogy ha agyon tuningolsz egy régebbi modelt, akkor nem veszel másikat. Lásd P9. Rengeteg ember használja még. Nekem is hiányzik, ha nem bírom nélküle, kezembe veszem a kicsikét.
Azt csináltam vele, amit csak akartam. Ki tudja a mostani telónak mikor lesz forráskódja, hogy elindulhassunk a tuning felé.
A reklám blokkolást is azért írtam le a Honor 20 és a P9 topikban, mert vagy nem tudnak rootolni, vagy nem akarnak(P9).
3. Rengeteg tégla lett és sokba kerültek a garanciális telefonok javítása.
Sokan a BL nyitás tiltása miatt nem vesznek Huawei-t.
Azért nekem is jobban esne piszkálni a telót, de még nem lehet.
Ha sokáig nem lesz változás, kénytelen leszek gyári romot gyártani.
Csak a rom aláírást kell megfejtenem.
Jelenleg a Mate30-ra nem lehet romot gyártani. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7043 üzenetére
A P30 pro szebb képeket csinál.
A lényeg, nekem elég amit ez a két teló csinál, mert automatán és kézből is elfogatható számomra.
Nem mondom azt, hogy a P30 és pro nem lenne jobb, de ennyi erővel, a Mate 30-at is megvehetném 415K-ért.
Szóval PS. segítségével, ezek a képek elegek.
Pláne a 91MB-os RAW(dng) kép.
150K alatt van az ára a telóknak, ez a lényeg.
Mivel állvánnyal és beállítások segítségével fogunk fényképezni, videózni meg stabilizátorral, a telefon így bőven elég.
Aranyos kutyus. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7040 üzenetére
Azért érdekes, hogy egyforma telefon, de a CPU odaver neki. A memória használat, meg a tiédben jobb.
Furcsa.
Egyszóval még a Huawei is azt mondja hivatalosan, hogy a két telefon egyforma, de mint tudjuk, hogy 4 eltérés van köztük.
Fájl rendszer, név, OS neve
ás a Leica lencse. A belsős emberkém azt mondta, hogy ha hátulján lenne a Leica, akkor a P30-nak hurka lenne egyből. Ez megint csak üzleti fogás.
Képzeld, belenéztem a romjába, és a kamera szoftver 65%-ra van állítva.
Sajnos a TWRP nem támogatott még, iletve a BL-t is csak box nyitja, így nem tudunk mit kezdeni.
Ha majd valamikor írható lesz a system és a többi partíció, a kamera P30pro adatait fogja tartalmazni. Tök egyforma a két adat, csak a paraméterek vannak lejjebb húzva. -
bubus66
nagyúr
Nem tudom azt hogyan kell? én csak csináltam egyett
-
bubus66
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7027 üzenetére
Szia Bubus!
Jó reggelt Mindenkinek!
Bubus, a Gcam-nál a videó nem jó. A kör panoráma viszont nagyon állat.Tudod miért vettem Novát? Mert Huawei.
A Honor is az, de nincs a nevében.
Gratulálok én is.
98%-ban egyforma a két telefon, vagyis ha kitalálok valami mókot, vagy találok valamit, majd megosztom.
Egyenlőre csak box-al nyitható a teló, de annak sincs értelme a 10-es előtt.
Csajszik.
Nyomjál majd egy Antutut teljesítmény módban. -
bubus66
nagyúr
Gratulálok az új telefonodhoz nekem most a Honor 20 van.
-
Cunaja
addikt
válasz
tpeter77 #7025 üzenetére
A topik nem rossz ötlet, lehet elgondolkodom rajta.
Topikgazdának lenni? Hm. nem is értek én a telefonokhoz, pláne nem a Huawei-hez.
Cunaja-Nova5T rom, még minimum fél év. Ugyanis jön a Android 10 és felesleges lenne ezzel a verzióval dolgozni.
Mivel ilyen szépen írtál, tessék neked egy kép kézből, pro módban, teljesen automatán.
Az ISO kicsit elszaladt.
-
Cunaja
addikt
Tökéletes. Az oldali ujjlenyomat olvasó, nekem észbontó és villámgyors.
Ne felejtsük el, hogy a Honor 20 ugyanekkora és a kialakítás is ez.Tessék. Nekem is kellemes csalódás volt.
Nehogy megkérdezd, miért van még rajta a fólia. 12-én érkezik a tok és a védelem. Teljes körű védelem lesz rajta, beleértve a lencséket is. Van külön olyan fólia,ami a lencsékre való.Jeni:
Gyorsan kézből. Ne nézd a mozgást, mert nem foglalkoztam azzal, hogy lassú, illetve gyors.
4K 30FPS, 1080P 60FPS és az Osmo mobil saját szoftver 4K 30FPS.
Azért a lejátszáshoz már gép kell. -
Cunaja
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Csocsó, köszi.jeni: Csak neked, csak most. Marhára ne nézd a minőséget, mert akkor nyomtam meg, mikor világított.
Amúgy a kicsikével készültek ezek a képek. P9Gyorsan és mindenfajta állítás nélkül.
A rezgőmotor szintje Huawei. Nem fog miatta leesni a földre.
Ami hátrány lehet valakinek RAW képek használatakor.
Erre is felhízhat, persze nem ez az átlagos, de ha ilyet akarsz feldolgozni, akkor már gép is kell. Ez a P9-nél 22,5MB
4K 30FPS 38mp videó 140MB
Jelenleg lakást újítok, de ha lesz időm, akkor megnézem majd kint, hogy mit produkál.Tessék egy eredeti szuper makró. Láttam már jobbat is, de azért kézből nem olyan vészes.
Összegzés!
Még mindig nincs topik, azért ide raktam neked a makrót. -
jeni
félisten
válasz
csocsoszán #7017 üzenetére
Feltehetőleg az akkori teszten átment,és az amoled hátránya a beégésre való hajlandóság.
Lehet Vietnámi vagy Kínai. Kétlem,hogy a Samsung amoled kijelzője van benne.
A lényeg,hogy garanciába kicserélik neked.
Nem csak a Huawei mobilban éghet be a kijelző,lehet más márkánál is. A Huawei 30 Pro mobilban levő LCD is beéghet.
Cunaja
Nove 5T led értesítő van benne? -
Cunaja
addikt
Hidd el az van benne, kérdezz meg egy belsős Huawei szakembert. Belső infóm volt.
Ja és itt is írják.
Ez a különbség a Honor 20 és ez között. Ja meg a File rendszer.
[Nova 5T Leica]
Ezért fizettem kicsit többet érte. A gyári füles is kellemes, amit adnak hozz. Pozítív csalódás.
Az érdekes viszont, hogy nincs topikja. -
Cunaja
addikt
Na szóval, ez valami brutális masinka, pedig nem is P30pro és nem egy szuper Samu, illetve felsőkategóriás valami.
A fekete az fekete, a fehér az fehér és a többi szín is rendben van. Jelenleg Anyóka a sajátján 4K 60FPS videókat néz. Egyszerűen élethű és gyönyörű, pedig nem Amoled a kijelző.
Fényképezni csak találomra lőttünk dolgokat vele, maximálisan elfogadható részünkre. A stabilizátorban, persze szerintem sokkal jobb lesz.
Első dolgom a Root és a kamera paramétereit átírni a P30pro értékeire.
Egyszóval elmondhatom, hogy méltó utód. Most a tesztelések ideje jön. -
Cunaja
addikt
Szép estét Mindenkinek!
[Változás]
Sziasztok!
Este még írok. -
Sanki
addikt
válasz
csocsoszán #7008 üzenetére
Vagy aliexpress topik vagy posta/csomagküldés topik.
De nyugodtan ki lehet írni a teljes számot, nem lesz gond belőle. -
jeni
félisten
válasz
csocsoszán #7010 üzenetére
mást nem írhattam az előbb.
írj annak aki feladta neked a csomagot.
kérd el a követési számot. -
jeni
félisten
válasz
csocsoszán #7008 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
Sziasztok!
Melyik topikban tudnék kérdezősködni? az Aliexpressről rendeltem valamit RO.....EE számon. Ezt a számot kéne megtudni biztosra, hogy nemzetközi nyomkövetési szám?
Azaz a postás kihozza és alá kell írnom?
Mert a postások mindent ellopnak, ha nem aláírós! -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7005 üzenetére
Szia Bubus! Sziasztok!
Most néztem, hogy dobtál be csajszikat.Nekem az lenne jó, ha egy nap 48-órából állna. Talán akkor mindenre lenne időm.
Végül is nem vettem Honor Band 5-öt, megvettem inkább a Cica aktivitás mérőjét a 4-es típust.
Kicsit átszerkesztettem a romját.
Viszont megint rendeltem kütyüt, azért, hogy a P9 ne sértődjön meg.
[Egy ilyet.] Ezután leszek kíváncsi, hogy milyen videókat és fényképeket csinál.
Tudom, nem egy P30 pro, de nem olyan rossz a P9-sem.
Szerintem ezzel tökéletesen tenni fogja a dolgát.Jeni: Minden elérhető marad.
Szép napot nektek!
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép estét neked.
Sziasztok szép estét mindenkinek! -
jeni
félisten
a tiedre gondoltam ha netalán valaki a gyárit elhagyná és rátérne arra amit most használsz
itthon kettő P9 van
az egyik még gyártói Telekomos garis
a másik a gyereknél van az meg fél éve lett teljesen felújítva gariban amiről már lejárt pár hónapja a jótállás.
tehát erre lehet bevállalnám az 5xx room felrakását
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest