- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8586 üzenetére
Ha hiszed hanem a Videó lejátszó a zene lejátszó hiányzik ( az ügyfélszolgálat válasza alternatív megoldás google paly.) köszönöm nem kérek. Nincs Backup mód van HonorSuite egy kalap fos az egész. Kameráról meg inkább nem is beszélek, annyira rossz.
A Témák nem letölthetők, és az asztalról ikon formájában nem elérhetők. A legnagyobb baj pedig, ha rá csatlakoztatod a telefont (Honor50-et) a számítógépre a és a Fájlok másolásánál elkezd az ablak ugrálni és csak ujjra indítás oldja meg nem ebből nem kérek, egy új telefonnál. Nincs rajta a Honor/Huawei böngésző, és sorolhatnám. Magyarul mióta kiléptek a Huaweitől minden ami jó volt feláldoztak a google szemetjei érdekében. Tehát aki megveszi az nagyot fog csalódni. Ja és nem tudod huawei fiókból nem tudsz át menteni semmit sem mert nem kezeli le.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8491 üzenetére
Az igen előtte lekellett volna menteni mert olvastam és jó dolgok voltak benne. Pont ezért mondtam azt, hogy itt már feje tetejére állt a világ, én azt gondolom, hogy egy topik gazdának nem a kérkedés lenne a feladata, mert ezzel azt mutatja, hogy nem érte semmihez, és próbál terelni.
A telefon eladásakor rám ír egy user, (pedig a hirdetésben benne volt, hogy "Utánvét nincs") hogy Ő előre nem utal stb., mikor mondom neki, hogy akkor drágább miért mert a bank se ad kamat nélkül hitel, az Utánvét is hitel. Azt irat nekem, hogy ilyen hozzáállással nem fogom eladni, és lás csodát másnap már el is adtam és vettem egy másik, és meg sem kérdőjelezte az előre utalást. Ja és volt 2 pozitív értékelése, és az én megbízhatóságomat ellenőrizte. Na ezért tartunk itt, ahol tartunk... És az ilyenek miatt lépünk le és törlünk mindent. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8487 üzenetére
Szia gyönyörű topikgazdák vannak az egyik a születési idejével kérkedik lehet vele, ha tudás nincs a háttérben. A másik meg, hogy milyen frankó összefoglalot rettyintet, inkább nem szólok semmit, abban az összefoglalóban semmi nem az övé mindre linekel hivatkozik. Gyönyörű..
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8433 üzenetére
Most néztem nem is ez a Telefonja van hanem Xiaomi Mi10 A mienk meg Xiaomi Mi10TPro 5g köze nincs a kettőnek egy máshoz.
Ez olyan mint a Huaweinél ha neki van egy Huawei-e akkor ő már mindegyikhez ért, jobban mint akinek olyan készüléke van..
Most próbál kötekedni mert tudja, hogy igazam van meg találtam a gyenge pontját.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8374 üzenetére
Bocsi, hogy ilyennel traktállak benneteket de ez nagyon kivett belőlünk mindent, akik nagyon sok csúnya dolgot láttunk és nagyon sokszor együtt küzdöttünk ember életér, együtt dolgoztunk az erdőn ( maszekba) és össze járunk minden évben karácsonykor és szilveszterkor. Igen most tudom(juk) mi az igaz barátság, az, hogy a legrosszabb helyzetben is merünk kérdezni egymástól. Mint ahogy én, hogy szeretem volna egy fekete szalagot a FB kirakni de előtte a becsület úgy kívánta, hogy hívjam fel a barátom és kérdezem meg Ő azt mondta inkább ne megértettem és én kértem elnézést. Erre Ő soha nem tudja meghálni azt amit tettem érte és a fiáért. De igen meg tudja mert soha nem fogom követelni... Na csak röviden az igaz barátságról. Mikor azt mondja nekem köszönök mindet na akkor kész voltam és megkérdeztem mit köszönsz amit tettem azt saját önszántamból tettem (és nem érdekelt mennyibe került). Saját pénzemen tankoltam+ autópálya dj oda-vissza 540 km egy fillért nem fogtam el, szerintem ez a minimum amit egy barátért meg kell tenni ha nagy a baj, már pedig itt nagy volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8374 üzenetére
Köszönöm! Igen de tudod a Tűzoltók is kemények nem adjuk fel.. Mert a lelkünk csak akkor nyugszik meg ha a bűnösök bűnhődni fognak.... Annyira nem lesz kemény Pécsen a Gyerek klinika Neurologiai osztályvezető professzor asszonya a segítség ebben aki az egészet elindította.
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #8354 üzenetére
Szia Szemesi!
Látod, pont ezért teszik tönkre a Huaweit, mert te is P30pro-t rendeltél.
Miért nem vettél almásat?
Viccet félretéve, mi tudjuk, sőt több millióan tudják, hogy a Huawei már egész jó, de ez nem tetszik bizonyos körökben.
Novemberben, nem bánnám ha bukná a választásokat.
Gratulálok a telóhoz, jó döntés volt. -
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #8320 üzenetére
Kicseréltem a linket.
Amúgy a Napi-hu, nem szereti a blokkolást.
A fenti link, már nálam se megy. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8310 üzenetére
Sajnos nincs jobbulás 99% neuroliag halott az agy!! Mester neked nem kell mondani mit jelent az ha agyhalott!!!!! Tehetetlenek vagyunk!!!! Pénteken megyek meglátogatom Remény ha meg utoljára(igaz mi látjuk). Na az lesz a kemény . (De kurva kemény lesz)...
És mikor két Tűzoltó tehetetlen és még sírni tud ( tudod ez szégyen) de vállaljuk...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8288 üzenetére
Szia rendben küldöm.
Más
Bírom ezt nyavalygást egy frissítés után, hogy ez nem jó az nem jó, de nem csinál egy FR főleg most amikor a Honor20 és a Honor 20 Pro is egy teljesen új firmware-t kapott. De nem lehet oda írni mert akkor egyből jönnek a hozzáértők. Mint most a Honor P20 Pro topikba. Érdekes módon én a feleségemén megcsináltan az FR és tökéletesen működik. Meg mikor írja, hogy visszaállítja az előbbi verzióra a HiSuitevel csak úgy meg kérdezem ez nem csinál FR..... Dehogy nem ha meg nem és user se csinál na akkor van kis kalamajka. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8188 üzenetére
Így van most egy kicsit pihek elég volt itt az OFF-ba feltünők , és küldöm a csajokat, de holnaptól egyik topikba se írok.
Sziasztok szép estét mindenkinek.
Cunaja neked is szép estét. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8171 üzenetére
Szia
Akkor egy pár szót a P40 Lite-ről.
Van élet google nélkül a GSM alkalmazások 90% működik, ami meg nem arra van egy Moreapps nevű app ami Felajánl helyette más alternatívát. Megpróbáltam a GSM-t telepíteni eddig sikertelenül de rajta vagyok a dolgon. Ha lesz OTG kábelem akkor menni fog. Reméljük a google megtudja győzni a Trumpot.
Az ujjlenyomat olvasója az nagyon gyors, a wifi sokkal hamarabb kapcsolódik mint a Honoron. A Facebook és a Messenger hibátlanul működik GSM nélkül a Maps is működik de csak angol nyelven, sajnos de van helyette a Tom Tom (tesztelni fogom) meg Sygic .vagy a Waze. Eddig meg vagyok a gsm nélkül. A gmail böngészőből elérhető, a youtubhoz van egy alternatíva. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8141 üzenetére
Na gratulálok!
Igen sajnos vannak önkéntes magyar tanárok, akik sokat képzelnek magukról, sajnos ez a fórum már nem arról szól, mint régen.
A facebookon van egy srác beteg a kisfia na azt megnézhetnék az önkéntes magyar tanárok, hogy milyen helyesen ír, sokszor barkobázni kell mit is akart írni, de senki nem írta oda neki, hogy tanuljon meg helyesen írni.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8120 üzenetére
Szia
Milyen visszaállítást akart csinálni samsung ace mert kereset privátba, és nem jöttem rá, hogy most a rendszert szeretné visszaállítani vagy a mentést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8106 üzenetére
Nem sok kábellel megy sajnos volt egy delphim azért vettem mert azt írták, hogy lehet vele az immot tanítani, az közelébe se ért az immonak, azért meg, hogy csak hibakódot olvassak vele ahhoz elég a egy telefonos is.
Én most ilyet vettem és mér működik az IMMO igaz 70 000 Ft de megérte. Talpjáratot, fojtószelep állást stb lehet vele állítani. Mag a hibás alkatrészt is letudom kérni, cikkszám alapján. A Kábellel csak az a baj, hogy csak olvasni tud, írni csak a kód törlést tudja.
Ilyet vettem. Ezt használják a szervizekben is. Én pl ilyenre gondolta, mikor írtam, ha kell akkor megnézzük, hogy immo, tanítás vagy kiütés. stb amit nem tudsz egyszerű kábellel meg csinálni.
A VAGKKL kábel van mert az meg sem nyikkant a Renault-nál most adtam el.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8092 üzenetére
Szia mester ne mérgelődj inkább nézd meg ezeket jobban jársz. Olvastam egy két hozzászólást, kíváncsi leszek mivel magyarázza meg a Gyári beállítások visszaállítása, és a Recovery közötti FR-t.
Ne menj bele adok kapókba (én már megtanultam) mert abból mindig csak te jössz ki rosszul. Sajnos ez így van minden fórumon, vannak olyanok akinek sokkal többet elnéznek mint másnak, csak ennek az a hátulütője, hogy így eltávoznak segítők is, és a végen annyi tégla lesz, hogy egy házat fellehetne majd építeni. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor kaptam köszönetet az munkámért. Engem meg az írítált sokáig, hogy ha valamit leírtam akkor jött a mindentudó (csak addig hol volt) és megakart mindent cáfolni, nem sikerült neki.
Nekem is nehéz megállni, hogy ne segítsek, de meg tudom és meg is fogom állni, tudom, neked is az az áldott jó szíved, nem meg persze a tudásod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8076 üzenetére
Mindegy melyik a win10-re a 8-ra meg a 8.1-re se lehet feltenni egyik re se vissza felé fejlődik a Microsoft Használjuk majd az XP Mi a sz@rnak nem úgy csinálják meg, hogy kilehessen iktatni aki nem akarja használni. Úgy néz ki ki dobtam az a ablakon 70 000 Ft vagy veszek egy használt gépet és letiltok rajta minden frissítést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8074 üzenetére
Szia Nem a Vírusírtó szól bele mert nincs is a defender teljesen kivan kapcsolva. Olvasgatásom alapján a biosba kellene kutakodni csak az a baj, hogy a win7 kell az CanCliphez az f@sza lesz a Microsoft hülyesége miatt) nem tudom használni a 70 000 ft cuccot.
A Beépülők között van és az istenért se lehet vele mit kezdeni..
-
csocsoszán
őstag
válasz
szemesi69 #8062 üzenetére
Boldog Nyulat Mindenkinek!
Sajna nem csak a topiktársak mérgezik a levegőt. (Vannak egyébb nem szeretném kifejteni okok.)
De úgylátom "csak" ideiglenes felfüggesztés. Persze lehet ezen berágva tötölte magát! Tényleg kár lenne érte!
Valamikor uszodában dolgoztam, és az úszómester rendszeresen elkésett! Mikor szóvá tettem, azt mondta " ha nem tetszik el lehet menni!"
Na, ez a nagy baj! Én aki becsülettel végzem a munkám, nekem lehet elmenni! Sajna figyeljétek meg, ha megkérdezel egy kollégát, hogy ki volt bent tegnap? Azzal fogja kezdeni "Én" aztán sorolja a többieket. Ez egy jó tesz!
Sorolhatnám, 1848-ban az volt a jelszó katonáéknál, hogy utánam! Ma az, hogy "előre"!
Na azért vannak jó dolgok is, azzal kell foglalatoskodni!
Például a hifi, vettem egy igen jó fejhallgatót, ami igencsak veri a sennheiser Hd 800-am. AKG K1000-est. Ha valakit érdekel olvasson utána. (A legjobb dinamikusnak van kikiáltva! Úgyhogy most van két jó drága fülesem.)
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #8048 üzenetére
Félre értesz.
Senkit nem akarok szidni, csak ha nem lesz dolgozó ember, akkor nyugdíj sem lesz,mert nem lesz miből fizetni.
Az egészségügyet is félre értetted. Megváltoztatták a beosztásukat, így egy halom lóvétól elesnek, amit majd nagy jóindulattal 500 bruttóval visszakapnak.
Az ellenzéket ne is említsük, mert 0 az egész.
A kormányunk is Andersen a mesemondótól tanult.
Részemről a politika itt befejezve.
Kijárási tilalom kell és 1 hónap múlva vége lesz. Különben nem, és könyörtelen élet jön.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8008 üzenetére
Igen azt tudom, hogy ott csak fogyasztásba szól bele, nekem mikor a Puntonál szarráment akkor volt rendesen fogyasztása. A Fiatnál azért nem mert ott más a fojtószelep és a szívósor elosztás.
Nekem ez van a Fiat Multiscanja elbújhat mellette tudás terén mellett, pedig az is jó volt.
Ez viszont a Fiatnál is többet mindre alkalmas a WoW-al mit a Multiscan -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8006 üzenetére
De igen mert a Renaultnál beállítja ez középértékre, és a fojtó szelep állító nem tud annyit utána állítani. Amit te írsz az csak akkor ha a motor diagnosztikai lámpa világit.
A Zeonál azért kell a diag hogy ne kelljen mindet cserélni csak azt amit kiír.
Az egyik ismerősömnek a Renaulton szintén ez volt a hiba és amikor kicserélte a lambda szondát akkor jó lett az alapjárat nálam (annyi, hogy nem ugrál mert kilett cseréle a felsoroltak, hanem 1000 a a fordulat alapjáraton. Nekem van diag én vettem ami jó Fiathoz is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7773 üzenetére
Tudom láttam olyan felvétel a mentőmotorral, ahol 200 km/h felet közlekedett autópályán. Mivel anno ti voltatok a legjobbak, úgy mint.
Ti anno nemcsak gyorsak voltatok, de ember barát is sok mindent meg lehet oldani veletek, ezért minden tiszteltem és becsületem a tietek.. Isten éltesse a Magyar Köztársaság Rendőreit! De ti tudtak is vezetni....
[Katt] nem sértésnek szántam csak tényleg jó remélem nincs harag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest