- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8600 üzenetére
Ezen is van fólia és a lékerekítésre meg olyan tokot kell venni ami felé ér.
Veszek rá majd olyan tokot ami pont annyit ér felé
Ilyen tokot és gyönyörűen meg védi A mi11 ilyen volt és nagyon jó hasznot tett.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8598 üzenetére
Szia
Nem eladó, és mi a baj a hajlítottal. Micsoda problémáid vannak. Hol rendeltél OP8T a Telekomnál már nincs?
Néz be a Redmi Note 10 Pro topikba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8594 üzenetére
Szia vettél valamilyen telefont már?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8594 üzenetére
Szia most a Telekomnál van jó árba szerintem bevállalható 22x5560 Ft.
Én lista áron a másikat vettem meg amelyikhez van a Freebuds 4I mellé ezt adtam a lányomnak ajándékba. Mint mondtam nem érzed a google hiányát mert minden google alkalmazásra van alternatív megoldás.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8592 üzenetére
Hát nem is tudom neked milyen telefon lenne jó
Azért javasolni tudom, hogy próbáld ki a Huaweit.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8589 üzenetére
De neked az nem kellet mikor volt a Telekomnál OnePlus8T most meg már hirtelen jó készülék lett. A 9 pro az nagyon is túl van árazva.
Különben neked nem lenne jó a Huawei mert HMS megy rajta, igaz van egy GSpace alkalmazás amivel a google fontosabb alkalmazásit lelehet tölteni és telepíteni lehet HMS.
Nekem az mondták, hogy K&H alkalmazás se megy a aurora app- ajálott fel és megy és frissül is. a NFC fizetésre meg ott a Cruve. Ha el mennél és fognál a kezedbe egy HMS alapú telefont és össze hasonlítod a googlevel hát van külömség a HMS javára bőven.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8587 üzenetére
Szia a Honor 50 felejtős most küldtem vissza ma.
Egyedül csak a kiherélt Tárcsázó app van rajta a Honortól, se zene lejátszó se videó lejátszó, a témák nem lelehetőtök, nincs téma ikon és sorolhatnám
Neked minden túl árazott termék. A Huawei Nova 9 itt van a kezemben és lehet hogy gyorsaságban az általad felsorolt Xiaomik elbujhatnak, elmehet ahova akar, annyi, hogy nincs rajta 5G ( reptéri kutyát nem érdekli, a Mi11-vol zabálta is akkut rendesen). Az általad felsoroltak közül melyik nem túlárazott??? És hidd a Huawei többet ér a google szemetjei nélkül, nem akarnak erőszakoskodni az appok, mint az álatald felsoroltak aSzerintem ami neked való az a Nokia 5.4
Szerinted ez a Xiaomin Mi11T hol ér meg 195 000 Ft csak azért mert 5G van benne na meg egy fos közelség érzékelő.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8571 üzenetére
Szia!
Szerintem vegyél P30 Pro-t használtan vagy P40 Pro-t, videók alapján nem nagyon lehet ítélni Redmi és Mi között. Ha kell a goggle akkor még az OnePlus 8T ajánlom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ANDROID??? #8569 üzenetére
Nem tudom, én a Mi 11 lite-ot, ugyanolyan élesnek láttam kijelzőben mint a OnePlus 8T-met, és nem vibrált, igaz a vibrálás nem mindenkinél jelentkezik, a topikját olvasgatva láttam. Én sem tartottam meg a telót, nem tudtam megbarátkozni a Miuival a Huawei és Samu után. Úgyis jól döntesz ha megtartod az 5t-t, aztán esetleg ránézel egy Honorra, vagy p40p-re. Sok sikert a választáshoz.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ANDROID??? #8566 üzenetére
Igen, az 5g-s verzió sokkal erősebb(GPU-ban is), a kijelző ugyanaz, és más is. De picit drágább, most nem tudom mennyivel.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ANDROID??? #8564 üzenetére
Szia! A kijelző az pont szuper. De milyen lenne egy 6.5" FHD HDR10+ Amoled. A proci az SD720G, közepes erővel(kb 280k antutu) De nekem a Mi 11 lite 4g volt(1 napig).
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #8556 üzenetére
Sajnos kiadás és nélkülözés az mindig van. Valamit, valamiért.
Nem vagyunk gázszerelők, mert akkor talán többre jutottunk volna.
A másik lényeg. Ha nincs életcélja az embernek, akkor miért is él?
Sajnos a mai árak mellett, vagy kitűzől magad elé egy célt, vagy eladósodunk teljesen.
Sporolni kell ésszel, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy azt vegyük meg az üzletekben, amit a felső szegmens.
A becsületes ember, bérből szeretne megélni, ami sajnos majdnem, hogy lehetetlen.
Na, nem is idegesítem magam tovább.
Amúgy sosem volt 150K felett telefonom, de mivel túlórázom már évek óta annyit, hogy zombisodom, ezért megengedtem ( anyóka engedte meg )magamnak. Megengedte volna a +60K-t és a P40pro-ra, mert látta, hogy sovárgok érte, de a főnőköm telefonján kipróbáltam a programokat amit használnom kell és azok nem mentek sehogy a GMS nélkül. Így maradt a Mi 10Tpro. Sima Mi 10 nem volt a T-nél.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #8554 üzenetére
A lelki keret az már számít. A PC-t is júniusbam tuningoltam fentebb(kicseréltem) és érzékenyen érintett az 520K-s végeredmény. Már az idegösszeomlás szélén álltam, amikor fizettem érte.
Most meg autóra gyüjtünk, mert lassan kitíltanak Bp-ről. Sokat gondolkodtam, hogy használt vagy új legyen. Új mellett döntöttem. 7 millát kell összepakolni 4-év alatt. Nem eszünk, nem iszunk, nem megyünk sehová a nyaralás után és akkor talán összejön. Néha a lelki árakat át kell lépni. A használt autó olcsóbb, de hosszú távon drágább lenne és nem üzembiztos. Ki tudja miért adják el. A mai autókon minden szerelés egy vagyon.
Majd most kiderül a nyaralás alatt, hogy a Mi 10Tpro is valójában mit tud a 250K-s ára mellett. Azt tudom, hogy a 108MP képeivel a P40pro-t lenyomja. A főnökömnek az van és ő is lesni szokta a képeimet. Viszont a Xiaomi szoftveresen alulmarad a Huawei-nek.
A Huaweinél a mérnökök tesztelnek, a Xiaominál a felhasználók, ami nem mindegy. Ezért olyan rossz a támogatás. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8551 üzenetére
Nem pl most is használnom kellett riasztásnál mert szolgálatinak nem volt térereje ma kb 1 órát telefonáltam egyszer se csinálta, de van amikor meg zavarodik.. Utána meg napokig jó.
Csak az a bosszantó hogy filléres dolog miatt kell bosszankodni. Ultrahangos a közelségérzékelője.
Én meg ki próbálom a HarmonyOS szerintem van élet a Google nélkül. A P40 Lite a google szemetjei nélkül sokkal gyorsabb volt, és nem akar minden hol Ő lenni az alapértelmezett.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8549 üzenetére
Viszont az OnePlus jobb is meg az Oppo is szerintem, ha neked kell a GMS akkor a P40 Pro mindegy milyen árban van.
Ha mindenképpen a Xiaomit akarod akkor azzal a buggal amit írtam együtt kell élni, (valószínű addig sikerül) még egy fontos hívás nem tudsz fogadni. De ettől függetlenül jó telefon a Redmi Note 10 Pro.
Sajnos arra nem volt képes a Xioami, hogy a Mi11-ben javítsa ezt filléres hibát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8547 üzenetére
Miért akarsz minden áron Xiaomit akkor ott enyém Poco is Xiaomi valószínű ugyan azok a bugok mint a többi Xiaominál
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8545 üzenetére
A Pocot nem ismerem
Itt a tech2 teszt videója én újabban ezt szoktam figyelembe venni
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8543 üzenetére
Az üzem idő az jó meg a kijelző is én a helyedben kipróbálnám a Redmi is dual.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8539 üzenetére
Az ugyan úgy van mint a Huaweinál a P széria meg a Mate széria stb.
Poco f3 dicsérik de Xiaomi az is
Csak sajnos a Xiaominál a csúcskategóriás Mi11 Ultranál is a közelségérzékelő egy fos küzel 500 000 telefonál is szarik a Xiaomi ilyen apróságokra.
Az oppo oldalát olvasva még a tokról is van leírás és rajz, hogy a közelségérzékelő megfelelően működjön
Én meg nagyon gondolkodok a Huawein mert tele vagyok már, hogy a google nélkül semmit se lehet telepíteni mert vagy nem engedi vagy csak ő akar lenni az alapértelmezett.
Bánom már hogy Xiaomit vettem jobb lett volna a Huawei P40 Pro inkább
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8536 üzenetére
Szia azt elfelejtettem hogy a Miui tárcsázót a Google (szar) likvidálta ezzel megszűnt a hangrögzítés lehetősége vagy keresel rá alternatívát ha kell, vagy az Indonéz ROM-ot teszed fel.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8536 üzenetére
Nem mindig csinálja de amikor az csinálja az bosszantó, de együtt lehet vele élni. Ettől független nyugodtan merem ajánlani. Ma pl egyszer sem csinálta és telefonáltam rendgetet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8534 üzenetére
Pont, hogy kikapcsol és tiszta fekete minden volt amikor csak újra indítással állt helyre.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8532 üzenetére
A kijelző jó fényerő wifi jó a bt is Az Always -on meg sok értelme nincs kb 10 ms percig látszik
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8530 üzenetére
Szia
A Xiaomi Redmi Note 10 Pro nekem az van, a közelségérzékelő egy nagy sz@r hol működik hol nem (sajnos mindegyik Xiaominál ez a baj, csak azt nem értem, hogy egy filléres valamin miért kell sporolni). Ha nem cserélsz rajta frimwaret akkor a google szemetjeivel kell megküzdened (van belőle bőven, és erőszakosak). Ha ezek nem lennének akkor egy jó kis telefon lenne. Ha akkor mikor én rendeltem lett volna Oppo akkor valószínű az lett volna.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8500 üzenetére
Szia irta is különben meg már épp ideje volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8480 üzenetére
Van ám....
-
Black_Raven
veterán
válasz
ANDROID??? #8474 üzenetére
Igen sajnos megy még. Én is kaptam már 4-et, különböző számokról, csak azonnal töröltem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8471 üzenetére
Ha nem telepíti az adott .apk fájlt akkor semmi gond nem lesz.
De pl Eset Mobile Security eleve ki szűri elvileg.
A fedex .apk-t biztosan kiszűri :)
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8471 üzenetére
Szia szerintem nem lesz semmi
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8457 üzenetére
Hát van igazad ebben. Én is inkább az oldalamat fejlesztem majd
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8455 üzenetére
Szia így van sajnos sok okos aki azt hiszi, hogy ért hozzá pedig nem azok miat mennnek el. És ez egyre többtől várható lesz mert már a MA se a régi.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ANDROID??? #8316 üzenetére
Ja van, csak az új Trampli listán már rajta van az Oppo, Vivo, Xiaomi is. De írta a Mobilarena is. Megy minden kínai a levesbe.(ha a Tramplin múlik) Viszont ha ez tényleg így lenne, fényes jövő állhatna a HMS előtt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8282 üzenetére
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #8090 üzenetére
Szia Android, sziasztok!
Elvagyok mint a befőt, de közben szétvág az ideg.
Mi a fenéért nem lehet az Androidot normálisan kezelni egy egérrel?
A jobb gomb a vissza gomb és nem a menü gomb.
Ugye ha van root, akkor a system/usr/keylayout/generic.kl fájlban a key 158 BACK bejegyzést átírom MENU -re és már megy is a jobb klick menu, mint a Windows-ban. Viszont ha nincs root, akkor az alkalmazásokat kell átírnom, de ezt frissítésnéll kezdhetem előlről.
Most ezzel küzdök. Rengeteg dolgot kell másolnom, szerkesztenem, de ezért nem fogok laptopot, illetve egy windows-os tabot venni.
Egyszóval itthon vagyok és ezzel küzdök. Az Office Suite Pro, az a bal gombot használja hosszan a menű elérésére, most azt használom.
Van billentyűzet is, HUN,de az egér funkció nagyon hiányzik pl. egy kép gyors letöltésénél.
Szép estét neketek! -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #8088 üzenetére
Sziasztok, szia Android!
Részemre csak úgy, hogy ha szabadnapos vagyok, akkor nem megyünk sehová, de amúgy meg ugyanúgy dolgozok mint eddig.
A BKK-járatain, csak az emberek 98%-a visel valami arcot eltakaró maszkot, sálat, illetve kendőt. Aki nem visel semmit, azt nem is zavarja, hogy fél percenként üvölti be az automata, hogy viseljen valamit. A emberek észrefogják venni, hogy a kutya sem ellenőrzi, majd az is leveszi, aki idáig viselte. A kezdetektől fogva maszkban járok, így nekem nem volt újdonság.
Ha itthon vagyunk, mindig megtaláljuk, hogy mivel üssük el az időt, pl. írogatok a fórumra, de csak ide.
Jövőhét hétfőtől már tervezik az utcán is kötelezővé tenni a maszk viselést, illetve száj és orr eltakarását, majd akkor leszek kiváncsi, hogy ellenőrzik. Odamegy hozzád a csinos rendőrnéni és azt mondja"na de uram, nem hallotta, hogy kötelező dolog van? Semmi baj, ez 10000ft helyszíni bírság lesz." Valahogy így lenne az igazi, amúgy semmi értelme.
Szép napot mindenkinek!
ui.
Lassan veszélyesebb lesz, hogy nem esik az eső mint a koronavírus.
Kiszárad minden, ami végzetes következményekkel járna. Nem csak a szegény elhunytak lesznek, akik most meghaltak a koronában, hanem 10 millió számra lesznek áldozatok.
A koronavírusnak Május 4-én vége lesz, mert az országok ezt mondták. (Vagy az 5 ember, aki írányitja az egészet.) -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8031 üzenetére
Szia én a gyári böngészőt használom..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8028 üzenetére
Na ja
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8026 üzenetére
Azért kérdeztem, mert aakor szokott engedélyt kérni ha nincs vagy nem vagy bejelentkezve.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8022 üzenetére
Én nem is chromeról beszéltem, hanem a Huawei Böngészőjéről. Van huawei fiókod?
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #8021 üzenetére
Chrome nem kért, de azt egy ideje nem használom telefonon sem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8019 üzenetére
Én nem tudom nálam semmire se kér engedélyt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8017 üzenetére
Nálam semmire nem kér engedélyt a gyári böngésző mit akarsz fertőtleníteni és minek? Ha hetente egyszer leveszed akkor minek kell rá tok akkor bele kell tenni egy zokniba aztán abból csak ki kell húzni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8015 üzenetére
Szia!
Igen az ha egyszer felteszed minek kell leszegetni. Különben tényleg nehezen jön le. -
jeni
félisten
válasz
ANDROID??? #7995 üzenetére
szégyen de kényszer megoldás már most Ausztriában és a Nyugat Európában későbbiekben!
ami nem más mint 4 kísérő egy pap és neten keresztül családtagok távollétében a temetés lefolytatása! -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7992 üzenetére
Így van volt most riasztásom kb. olyan 22 km-re a Barcstól egy Gáz-előkészítőhöz, a gyerekek bandáznak mikor jöttem vissza felé.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7978 üzenetére
Szia Android!
Azt nem kell csinálni mert ha nem lépsz ki a google fiókból lehet, hogy nem fogsz tudni belépni elég, a "Gyári beállítások visszaállítása"
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #7978 üzenetére
Ha nem gesztus vezérlést használsz, akkor igen.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #7976 üzenetére
Szia! 9 droidon már yes kell azt tudom vagy 9.1- től.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7971 üzenetére
Szia Külsőleg semmilyen különbség nincsen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7968 üzenetére
Nem nekem Huawei Nova 5T van de úgyan az mint a Honor20Pro vagy a Honor20 mármint tok szempontjából.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7962 üzenetére
Na ja látod, egyszer adott egy hasonló a tűzoltó pályafutásom alatt, főleg, úgy hogy a 3. emeletről kézeben hozod le, és közeben még ölel is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7951 üzenetére
Szia mint egy mostani Lada. Szerintem simán Lesz egy BMW ára, főleg ha még meg is csinálják.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7942 üzenetére
Sziasztok!
Szia ANDROID!
Nehogy megvedd, mert nem lesz térerő.
Maradjon olyan tok ami nem mágneses. Nekem most abban van a vírus miatt, mert egyből jól körbe tudom fertőtleníteni a BKV után, de itt van térerő.
Van a másik fajta, ami műanyag 360° és üvegfóliája is van, az jó. Viszont az is kintről van. Marad a szilikonos, amivel szívok, fentebb is írtam, hogy a két kolléga tokja megjött, az enyém nem. Szerintem nem is fog, mert ugyanonnan rendeltem. Egyszerűen lehet nincs neki.
Viszont elég nagy hibát találtam, nincs kesztyű mód a telefonban, ami nevetséges és most hiányzik. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7920 üzenetére
MAGIC UI.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7918 üzenetére
Mi a jobb?
Még ébren vagyok. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7916 üzenetére
Tökéletesen elég a 128GB.
Nézzétek, mit csinál a szappan.
Így taszítja a vírust is.
Jó éjszakát! -
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #7911 üzenetére
50-t bőven megér
De ha nem sürgős várd meg bubusék válaszát is. 128 giga bőven elég átlag felhasználásra.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #7909 üzenetére
Cunaja és bubus is nova5t-t használ, eddig dicsérték, bubusnak van honor 20 is a párjának. Memória nem bővíthető, azzal együtt lehet élni, de majd ők tudják igazán elmondani milyen napi használatban.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #7905 üzenetére
Szia! Bubus majd elmondja, nála van mindkettő. Ha kicsit többet rá tudsz szánni, ajánlom a P30-t, nekem az van. Jól látható napfényben és az akksi is meglepően jó.
-
jeni
félisten
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #7904 üzenetére
Engem inkább az érdekel, hogy napfény alatt olvasható e normálisan, mi az üzemidő Honor 8 -hoz képest. Az egyértelmű, hogy nagyobb a készülék, de azt még csak eltűröm valahogy..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7431 üzenetére
Hol tudod feljelenteni. Sőt ők tudni fogják, volt-e nála ellenőrzés stb. Az nem gond midegyiket leelllenőrzik és kész te csak jelents be a KFV megmondja, hogy mia teendő, a továbbiakban.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7422 üzenetére
Mint ahogy a Cunaja is mondta, vagy alacsony a kémény vagy nem volt jó kipucolva felkell jelneteni a Katasztrófavédelemnél, ha tudud, hogy kitől jön a füst.
-
szemesi69
addikt
válasz
Szia! Nálunk is ez van, mert minden szart eltüzelnek, én csak gázzal fűtök, de engem is zavar, hogy mások olyan bűzt csinálnak, hogy csak rövid ideig lehet szellőztetni, talán bubusnak van ötlete rá
-
Cunaja
addikt
válasz
Szia!
Jól teszed, hogy nem nézel be.
A kéményének füstje nem jöhet hozzád. Alacsony a kémény és azért hozzád megy. Fel kell jelenteni.
A kollégám is ebben volt, és mielőtt ment volna feljelenteni, a szomszéd megcsinálta a kéményt.
Ha máshonnan jön, sajnos nincs mit tenni, kivéve ha tudod, hogy veszélyes hulladékot éget az illető.
Sajnos a vizes fa ellen nem tudsz mit tenni.
Szerk:
Sajnos amíg vidéken laktam, én is szenvedtem ilyenektől.Meg kell nézni, hogy mi fut akkor amikor a messenger indítva lesz és mi történik közben? Ezt mind írja a log, csak nem egyszerű kikeresni.
Szerk:
Nyugodtan, és használja a Notepad++-ban a keresőt. A messenger nevét kell keresnie. com.facebook.orca7432 Viszont a Nován kitudod próbálni, várom nagyon, ha jó, egyből rendelek én is.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #7274 üzenetére
Buék!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Neked is Boldog Újévet kívánok!
-
Cunaja
addikt
válasz
Neked is!
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7180 üzenetére
Igen!
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7168 üzenetére
Te voltál aki sokat ült a csajszinál?
Elvileg a ragasztó nyoma.
Délután óta frissítgeti a teló magát , vagyis melegszik, így a csíkok is halványulnak. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7121 üzenetére
Szia Android???
Sajnos ez így van már lassan mindenhol, neki, hogy belénk rúgjon egyett ezért írtam neki az XDA-t ha meg találta ott, akkor a segítség is onnan van.
Ha láttam is a hozzászólását, akkor se erősítettem volna meg, mivel (te tudod), hogy az XDA-s leírásokból (főleg a P8 Litenél és még a P9 Litenél is) nagyon sok olyan készülék volt amit a halálból kellett vissza hozni. Ezért volt az, hogy ha az XDA-s leírás alapján csinálta akkor ott is kérjen segítséget, és ezért nem is sértődhetett meg mint sokan.
Sajnos azt sokan nem tudják, hogy ebben rengeteg munka, van és mind ezt csak hobbiból.
A Köszönömöt, meg a köszönést azt sokan hírből sem ismerik.. De ezeket a dolgokat neked nem kell bemutatni.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #7097 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Szemvédelem nélkül nem is használom.
Amúgy ami a fényerőt és a fehérséget illeti, a P9 alaposan lenyomja a Nova 5T-t.
Mondom, hogy a P9 szuper teló. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6969 üzenetére
Szia valahogyan nem sikerül fázni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6960 üzenetére
Sziasztok szép napot mindenkinek!
Szia!
Hát igen sajnos nagyon nagy esély van rá, sajnos nem érem el a óz FB-se se őt se a barátnőjét, hogy megkérdezewm mitörtént. És ez itt a legnagyobb próbláma, hogy nagytudású egyenek távoznak akiktől csak atnulni lehet. Ha ez így folytatódik, akkor elfogaj veszteni ez a fórum a jellegét.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6958 üzenetére
Szia hát igen sajnos abból már több van mint a segítségnyújtásból. Én is befejeztem a segítségnyújtást, elég volt abból, hogy idejön 3 regisztrált nappal és ő mindent jobban tud, és a végén kiderül, hogy xy jóskától hallotta. Na ebből van elegem, és gondolom a porterocka is az ilyenek miatt sokallt be...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6955 üzenetére
Igen rád akkor meg vagy még a meloval meg csak csiján bánni.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #6731 üzenetére
Szia!
Telenortól is szoktam kapni, holott semmi közöm hozzájuk -
Septum15
aktív tag
válasz
ANDROID??? #6402 üzenetére
Nálunk ez úgy működik, hogy ha a sürgősségi osztályon van éppen 5 nővér, akkor közülük 4 kint cigizik, közben olyan sorok vannak, mert nincs elég dolgozó.
Másik kedvencem a nem idén barnult friss anyukák. Semmi rasszizmus nincs benne, de itt azt lehet látni hogy 100ból 99 új barnább anyuka szülés után szinte azonnal megy ki cigizni, közben a kicsi le van szarva.
Én múlt hónapban tettem le a cigit, de sose értem, hogy miért jó az embereknek, ha másokra fújják a füstöt. Én mindig figyeltem arra, hogy ha egy kisgyerek megy el mellettem akkor addig nem szívtam, vagy bent tartottam a füstöt, hogy ne rá menjen, és el is rejtettem magam mögött a cigit, hogy ne is lássa, és más idősebb emberek mellett se fújtam a füstöt, max akkor ha ők is cigiztek. Elég baj az, hogy van egy ilyen függősége az embernek, de emiatt szerintem a dohányzónak kell csak szenvednie, mást nem kell vele szennyezni. Ha én megtudtam tenni, és felbírtam ezt fogni, akkor szerintem másnak is menne. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6404 üzenetére
Köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6402 üzenetére
Remélem nálunk nem fog esni, mert elég lesz nekem belűről elázni (megyek nyugdíjas találkozóra)....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6343 üzenetére
Mint színvak mondom: Köszönöm, nem kérem, ez baromság!
Egységesíteni akarnak? Íme:Benzin - olcsó
Benzin - drága
Dízel - olcsó
Dízel - drágaAki ezt eltéveszti, meg is érdemli!
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #6343 üzenetére
Néztem az üa. cikket. A disel-ről nem ír semmit. Nagyon jó lesz, ha mondjuk kileheli a motor a lelkét, mert nem megfelelő gázolajat kap.
Ugyanez a helyzet a benzinnél, de ott legalább leírták a különbséget.Most jöhet majd jó ez.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #6339 üzenetére
Szia Bubus, sziasztok!
Android: Rengeteget káromkodtál és rengeteg volt a smile.
A hozzászólásodat én töröltettem, mert ronda volt, de igaz.
Teljes mértékben igazad van, ráadásul a fogyasztásán kívül, semmi nem vág földhöz. Nem véletlen, hogy egyből mókoltam rajta.
Várják, hogy szinte görcsölnek rajta, mikor a Nougat sokkal gyorsabb és egyenlőre jobb. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6339 üzenetére
Szia erre már rég rá kellett volna jönnöd lásd P8 Lite topick.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #6332 üzenetére
Azt írják a Honor 8-nál, amit te is olvastál. A net tele van vele, hogy Oreo baki, és hogyan lehetne elrejteni?
BT-n keresztül, át vehetik a telefonod irányítását is akár. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6315 üzenetére
Köszi az infót.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6286 üzenetére
Használtam a másikat és nem volt visszhang semmit az én telefonommal.. Itt nem arról volt szó, hogy milyet kellett volna, hanem a magyarok tanulhatnának, a hozzáállásból.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6252 üzenetére
Szia!
Most eltéglázta vagy letéglázta?
-
Cunaja
addikt
válasz
Végre egy kis csemege.
Megyek lesni a fejleményeket.
Mivel az Oreo más fájlrendszert használ, ezért nem lesz egyszerű.
Hivatalosan még nem jött ki, így nincs garancia és alaplap cserével javítják 80K.Szerk.
Semmit! Más rendszer!
Szedje le valahonnan manuálisan és tegye a dload mappába, majd 3 gombos.
Nehogy Nougat legyen ráengedve, mert kuka egyből. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szegény Sanki, lesz melója
...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6158 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #6081 üzenetére
Te ezt leírhatod, én nem.
A menetrendszerkesztők is elmehetnek a fenébe, mert nem utas barát menetrendet terveznek. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6066 üzenetére
Általában az szokott lenni zárt térben
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6064 üzenetére
Na az a lényeg a gyerekeknek..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6062 üzenetére
Szia Igen általban gyereknapkor nyitott szertár szokott lenn. Vitték egy kört is őket szirénázva, mert a gyereknek az az élvezet.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #5999 üzenetére
Úgy értve, melyik elnök néz ki jól is?
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5966 üzenetére
Pont ezért vonják meg a garanciát, mert akkor már nem érdemes megcsináltatni és másikat vesznek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5956 üzenetére
Szia mi újság élsz még?
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5804 üzenetére
Annak idején rendszámmal és forgalmival volt a műszaki.
Ilyen autók életveszélyesek.
Viccnek szántam.
Az idegen helyeken amúgy vigyázni kell, mert szeretik az embereket lehúzni, kitalált hibákkal. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5796 üzenetére
Csak a forgalmit vitted be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest