- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Valaki kiirta a Honor20 topikba, hogy ma reggel a Nova5T megkapta a 10.0.0.184 frissítést. Lassan talán elindul a dolog.
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7492 üzenetére
Ez egy debil.
Megint egy fontos infó! -
bubus66
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7490 üzenetére
Az is lehet ám, hogy a saját üvegfóliája jó lenne. Nincs szívem levenni a 4000 forintos profi üveget.
A saját üveg, ugye kerettől keretig ér, ez meg ugye a keret alatt van. A P9-en szuper volt, csak most Nilkin tokban van, azért nem tudom megmutatni. Amúgy tényleg jól néz ki és ez nem árnyékol. -
bubus66
nagyúr
Pedig jó néz ki de tényleg lehetne kisebb a pereme.
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7488 üzenetére
Nem látni semmit Bubus.
Megjött megint egy tok, de a hócipőm tele van.
Túl nagy az alsó perem és így a navisáv nem hozható vissza, ha elrejtem.
Mivel az oldalsó peremén is szélesebb, ezért a gesztus navigáció is nehezen használható. Az értesítési sáv is nehezen jön le.
Elvileg most nem a saját üvegfóliája van fent, de a tok rendesen záródik mindenhol. Tetszik benne a teló, erősen szokni kell és a vezérlését is.Itt látható, hogy milyen vastag alul.
Ez Honor 20 tok, mikor rendeltem, még Nova 5T-re nem volt. Egyszóval megint egy tok és ez sem 100%-os.
A P9-re minden tok passzolt. Ilyen is van hozzá. -
Cunaja
addikt
Hihi, jól feldobtam a témát reggel.
Elvagytok mint a befőtt.
Miért nem válaszoltam valakinek, miért is írtam új hozzászólást, mert nem akarok senki lelkivilágába belemászni, nem akarok senkit megsérteni.
Mindenkinek lehet saját véleménye!
Akkor jöjjön az enyém, az említett témával kapcsolatban.
Amint látjátok tapsoltam, amikor megosztottam.
Miért is?
Azért, mert lehetőséget kell adni mindenkinek, hogy védje magát.
Miért is van, hogy felhív engem egy hivatalos(nem szerv) valaki, hogy rögzítik a hívást, beleegyezést kéri.
Ha nemet mondok, leteszi.
Amikor igent mondok és közlöm vele, hogy rögzíteném a hívást, beleegyezik-e, válaszoljon határozott igen vagy nem válasszal. Nos ilyenkor már befejezi a beszélgetést.
Másnak lehet, nekem nem.?
A T-com 96.000 forinttal akart lehúzni, de amiért én is rögzítettem, ez nem sikerült. (Akkor még lehetett. )
Egyszóval legyen benne a lehetőség és döntse el mindenki, hogy kinek mit mond és mit cselekszik.
Ez kB. olyan, mint mikor az útlevél csinaltatás után, megkérdezik az okm. irodában, hogy az ujjlenyomat maradhat-e a rendszerben, vagy töröljék. Miért ne maradhatna, nem tervezek bűnözői karriert építeni. Amúgy meg totál mindegy, mert amúgy se törlik le.
Másik dolog. "Fujj mennyi sok kamera van már mindenhol, megfigyelnek minket." Legyen is, sőt tegyenek minden sarokra.
Azt marhára bírom emberekben, hogy osztják az igét, közben Facebook és mindenfajta oldalon regisztrálva vannak, illetve okostelefont használnak. A Facebook, kétszer annyit tud rólunk mint a Google, de ez senkit nem zavar???
Ezt a világot éljük, hozzá kell szokni!
Visszatérve a témához, nem kell olyat mondani telefonba, ami nem oda való. Ezt tartsuk meg a személyes találkozásra, de akkor is csak egy papírlapon leírva mutassuk meg, ha az illető nem szemüveges.
Mondani ne mondjuk semmit, mert kB. olyan ez is mint a hívásrögzítés, soha nem tudjuk, hogy mikor rögzítik a beszélgetést egy zsebben lévő mobilkészülékkel.
Kérem ne sértődjőn meg senki, ez az én véleményem!
Bubusnak is valahol igaza van, de ebben a világban, ez senkit nem érdekel
. Úgyis azt csinálnak amit akarnak.
Egyik percben tiltják, másik percben engedik, majd az Android 12-től megint tiltják.
Összefoglalva, továbbra isa döntésen.
-
Figur10
tag
válasz
bubus66 #7483 üzenetére
Szia
Saját vélemény.Engem egyáltalán nem zavar ha valaki rögzíti a beszélgetést, én amit mondok vállalom, mindegy, hogy telefonba vagy személyesen.
Én egy átlag ember vagyok, nem politikus aki mindent letagad.
De nem meggyőzni akarlak, sőt be is helyezem. Így jó, hogy mindenkinek vannak érvei mellette illetve ellene. További szép napot mindenkinek. -
bubus66
nagyúr
válasz
Figur10 #7482 üzenetére
Szia!
Én akkor sem tudok vele egyetérteni.. Aki használja akkor az jelezze a Hívott félnek, hogy a beszélgetést rögzítik, ha nem járul hozzá akkor nem lehet rögzíteni. Igen azt is tudom, hogy tárolhatja magánszemély, és csak a rendőrség vagy a bíróság kérésére adhatja ki, (és mi a biztositék, hogy nem él vele vissza). Semmi!!!
Különben meg magán személyeknek nem is engedném. Sőt a Tűzoltóság, Rendőrség, és a Mentőkön kívül senkinek..
-
Figur10
tag
válasz
bubus66 #7481 üzenetére
Szia Bubus!
Én viszont szeretném ha továbbra is lehetne saját része rögzíteni a hívásokat.
Nekem nagyon sokat segít, általában mikor egy idegen számról hív valaki és a hívás elején bemutatkozik, azt még nem értem, vagy a hívás végére elfelejtem, ilyenkor szoktam vissza hallgatni és rögzíteni a névjegyzékben.
Azt viszont nagyon komolyan még kell büntetni ha valaki egy magán beszélgetést köze tenne!(akár börtönnel is)
Viszont egy vitás esetben a rendőrség, bíróság jogszerű kérésére átadnám.
UI. Egyébként, hogy a Google mit "hall", szerintem most is tud rólunk szinte mindent. -
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7480 üzenetére
Nekem ez a félem persze sokan használják, addig nem is érdekel még a törvényes keretek között, (ami nálunk Magyarországon) nem biztos, hogy fenn áll. Mikor itt a mobilarénán is sokan kérdezték, hogy miért szedték ki, szerint simán belefért volna a tiltott dolgokba mint az IGO.
-
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7478 üzenetére
Miért az adatvédelmi törvény leírja, hogy kik, és hogyan használhatják ez ép elég. Kitudja hogy a Google mittesz bele, a hátérban hogyan fogja lopni az adatokat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7476 üzenetére
Az lehet de a visszaélés ami nagy divat simán meg fog történni, én személy szerint nem engedélyezném.. Persze ez csak az én véleményem, igaz semmibe veszi az adatvédelmi törvényt (mint ahogyan a sok felhasználó is) ezért kétkézzel kell érte kapaszkodni.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked!
Hát nem tudom én nem tartom jó dolognak, mert lehetnek vele visszaélések.
Sziasztok Szép napot mindenkinek! -
Cunaja
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
Mai [olvasni való ].
Legyen szép napotok, mentem alukálni. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7471 üzenetére
Szia Bubus!
Ez igen, csak azt nem értem, honnan tudod, hogy melyik csajszit raktad már be?
Tuti valami nyilvántartást vezetsz.
Amúgy a frissítésről annyit, hogy van egy pár Huawei p30-Lite és Honor 20 telefon a kollégáimnak és még egyik se frissült.
A családban sem frissülnek a Nova5T-k, pedig kettő is van.
Mindegy, kikapcsolódás gyanánt egy kis madár less.Jó kis környezetkárosító madarak, ráadásul albatrosz méretben..
(Albatrosz viszonyítása a többi madárkához.)
Oké, hogy védeni kell az emberi életet, de azért a földi halandókat is kellene. Nem volt egy káposzta föld a közelben, mint Vecsésen?
Ma megyek éjszakára, most edzek egyet és lefekszem.
Este leszek!
Szép Napot Mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
-
robi64
aktív tag
Üdvözlet.
Igaz,hogy átpártoltam a Xiaomi táborba,de azért még mindig meg van a P9 Lite-m.
Napokban mig töltöttem az aksit,ráböktem a F.Finder-re és nézz csodát FRISSITÉS másfél év után.
Próbáltam telepiteni,de semmi,nem megy.
Nem izgat,csak akartam jelenteni,hogy létezik.Úgy látszik a kinaiak (gondolok a Huawei-re) be indultak az új évük előtt,mig a Xiaomi-nál csak utána várhatók frissitések.bubus66
Csak folytasd szebbé tenni napjainkat. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7459 üzenetére
Mint írtam fentebb, január első hetében, egy teljesen új full csomagot adtak ki a Nova 5T-re és az előzőt visszavonták. Folyamatosan fagyasztotta a rendszert, illetve a GMS és a HMS is összeveszett.
Gondolom még minidig várják a fejleményeket, mert más indokát nem találom, hogy nem küldik.
A Huawei azt mondja, hogy folyamatosan fogják kiküldeni. Rengeteg helyen nincs még kint a Nova 5T EMUI 10 verziója és várjunk türelemmel. Véletlenszerűen generálták több régióban azokat az imei számokat, amikre kiküldték. Az érdekesség az, hogy még Kínában is van olyan Nova 5T amin nincs rajta. Panaszkodnak a kínai fórumokon. Egyszóval idegesítő, mert az ember már várná, de azt ígérték, hogy januárban az összes Nova 5T frissülni fog. Kíváncsi leszek. A magyar ügyfélszolgálat nem ír semmit, csak sablon szöveget. Ezért lett kint megkérdezve. -
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép napot neked!
Sziasztok Szép napot mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
Sziasztok Jó reggelt szép napot mindenkinek! -
Cunaja
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
Egy kis olvasni való! [Huawei vs USA és a Huawei országa ] Érdekes lesz ha Kína a Huawei mellé áll.
Szép napot Nektek! -
bubus66
nagyúr
[link] érdemes meghallgatni
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Ugyan nem történt semmi: https://mobilarena.hu/tema/re_honor_8_tisztelet_a_kivitelnek/hsz_35723-35723.html
Azért kár hogy nem.
-
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7444 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia Bubus!
Nincs rálátásuk a frissítésekre. Azért nem egyszerre jön mindenkinek, mert akkor a szerverük összeomlana. Legyünk türelemmel. Az első ütemű frissítések után egy szünet várható, mert az esetleges hibákat javítják.
Egyszóval CRTL+C és CRTL+V.
Szép napot Nektek! -
ANDROID???
addikt
Sziasztok,
Bubus66: megint odatettél neki
Cunaja, szemesi69:
Igen sajnos ez ilyen, csak a qrva hatalom a fontos, azt hiszi a tudatlan (mert az), hogy a pénzén majd vesz bármikor vizet. A klíma nem minden, ha majd a nap le fog égetni mindent, de azt hiszi el lehet majd bújni. Lassan teljesen tönkre fog menni a föld, vele a víz levegő, aztán majd a gazdag kölkeik leshetik, hogy hova tegyenek pénzt a levegőért vízért stb... Az a baj, hogy csak a jelentéktelen dolgokbanfontosak nekik... -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7440 üzenetére
Szia Bubus!
Most jól jöttek a csajszik, mert az évszázad marhája voltam.
Szereztem egy Telenor kártyát, gondoltam meglesem a frissítést.
Természetesen FR keretében csináltam a dolgokat, de semmi frissítés.
Nem ez a lényeg. Nem mentettem el az alkalmazásokat, így nagyon ügyesen telepíthetk újra 96 alkalmazást.Szerencsére a 85%-a online, ezért a felhőből leszedi a mentést, a többinél így jártam.
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja szép napot neked.
Sziasztok szép napot mindenkinek! -
szemesi69
addikt
Szia!
Ez van, nincs klíma veszély, azt a soros bérencek terjesztik jó kormányunk szerint.
Jelenleg harácsolás van, de ha beüt a ménkű, a hajára kenheti a vagyont, ő is meg fog sülni, mint mindenki más.
Lassan minden fontosabb, mint a föld amin élünk, elég erős figyelmeztetések vannak, hogy rossz irányba megyünk, decemberben nincs hó, meleg van, nyáron megdöglünk, olyan meleg lesz. -
Cunaja
addikt
Szép jó napot Mindenkinek!
Egy kis benzin infó!
Nagyon király, mert környezettudatosabban élünk papír szerint. Amúgy baromság az egész.
Igen, kevesebb a káros anyag kibocsájtása a benzinüzemű járműveknek, és szerencsére bioetanol nagyhatalomnak számítunk. Miért is nem örülünk, miért is csak papírforma az egész?
Semmit nem kell tenni csak előállítani.
Mivel aratunk? Mivel szállítunk? Mivel mennek a gépek nagy részei? Szóval akkor lesz környezettudatos benzinünk, de az előállítása alatt kétszer annyi gázolaj végterméket pöfékelünk a levegőbe, mint amit megtakarítunk az E10-es benzinnel.Gratulálok, megint átneveztük a gyereket és az autók is mennek tönkre, a magyar családoknál. Elég sok régi autó van még a piacon, hiába mondják azt, hogy nem árt a régi motornak.
A városok tisztábbak lesznek, de a föld légkörébe semmivel nem fog kevesebb szennyeződés kerülni.
Nem kell itt háború, semmi fajta erőszak. Elég ha éljük az életünket és automatikusan ki is nyírjuk magunkat.
Vettünk új telefont, várjuk a szoftverfrissítést. Miből is készülnek a gépek, mi kell, hogy működjön a telefon?
Ausztráliában millió számra pusztulnak az állatok, az emberek százezrei lesznek földönfutók a tüzektől, Görögországban méteres hó van, Velence mindig víz alatt mostanában ,stb.... .
Tegnap mondtam anyókámnak, hogy a szánkóra szerelek kerekeket és lemegyünk szánkózni. Mit nekünk, hogy nincs hó, tél van csillagászatilag, dátum alapján és ennyi elég.
Ezek azok a dolgok, amik már igen csak intőjelek.
Egyszóval szép lassan a tűz és víz martalékává lesz a föld, és a nagyhatalmak sza.....ak rá.
Bocsi a szöveg miatt, csak kicsit felidegesítettek a hírek.
Legyen szép tiszta levegőjű napotok!
Lekopogom, szerencsére mi még egész jó helyen élünk földrajzilag. -
Cunaja
addikt
Pörgök én is, mert a MI STORE WEBSHOP-ban megrendeltem még 1-én a mérlegemet, ami készleten van jelzést mutatott és azóta is csak feldolgozás alatt van. Írtam nekik levelet, de arra válaszolni se képesek.
Eddig is volt egy véleményem a Xiaomi hozzállásáról, de most még inkább beigazolodott. -
ANDROID???
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7431 üzenetére
Hol tudod feljelenteni. Sőt ők tudni fogják, volt-e nála ellenőrzés stb. Az nem gond midegyiket leelllenőrzik és kész te csak jelents be a KFV megmondja, hogy mia teendő, a továbbiakban.
-
ANDROID???
addikt
Hol jelentsem fel?
Az a baj, hogy az 1-2 ingatlan tulajdonos amolyan "tenger" ész, sima agyú sötét ágyúgolyó, ezekkel nem tudok mit kezdeni. Nem vehetem meg neki tavasszal a 2020-as tüzelőt. tegnap tolatott az egyikhez egy ifa friss nyers fával, tuti nem a következő télen fogja bepakolni a kazánba a tulok. Pedig nem 20 éves az ember...bubus66:
Az a gond, hogy nem 100% hogy melyiktől jön, mert vagy 2-3 emberke füstöl itt, de én kettőre szűkíteném a lehetőséget.szemesi69:
én sem b.szok mindent a kályhába/kazánba gázzal fűtök, de ezek szeretik ezt a fűrészelni kell vasárnap stb. Ráadásul amikor a fa megérkezik, az ifa is itt töfög 15-20 percig, volt hogy kint voltunk és az ablak nyitva volt elfelejtettem, meghozták a fát még az ősszel és elfelejtettem hogy nyitva...
Mire kattant, hogy be kell csukni rohantam be, de akkor már hagynom kellett, hogy az ifa füstöt szellőztessem ki. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7422 üzenetére
Mint ahogy a Cunaja is mondta, vagy alacsony a kémény vagy nem volt jó kipucolva felkell jelneteni a Katasztrófavédelemnél, ha tudud, hogy kitől jön a füst.
-
szemesi69
addikt
válasz
Szia! Nálunk is ez van, mert minden szart eltüzelnek, én csak gázzal fűtök, de engem is zavar, hogy mások olyan bűzt csinálnak, hogy csak rövid ideig lehet szellőztetni, talán bubusnak van ötlete rá
-
Cunaja
addikt
válasz
Szia!
Jól teszed, hogy nem nézel be.
A kéményének füstje nem jöhet hozzád. Alacsony a kémény és azért hozzád megy. Fel kell jelenteni.
A kollégám is ebben volt, és mielőtt ment volna feljelenteni, a szomszéd megcsinálta a kéményt.
Ha máshonnan jön, sajnos nincs mit tenni, kivéve ha tudod, hogy veszélyes hulladékot éget az illető.
Sajnos a vizes fa ellen nem tudsz mit tenni.
Szerk:
Sajnos amíg vidéken laktam, én is szenvedtem ilyenektől.Meg kell nézni, hogy mi fut akkor amikor a messenger indítva lesz és mi történik közben? Ezt mind írja a log, csak nem egyszerű kikeresni.
Szerk:
Nyugodtan, és használja a Notepad++-ban a keresőt. A messenger nevét kell keresnie. com.facebook.orca7432 Viszont a Nován kitudod próbálni, várom nagyon, ha jó, egyből rendelek én is.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
P30 Lite topik, be sem nézek inkább meg semelyik ilyen jellegűbe, mert felidegesít felcseszem magam és csak beszállok a játékba feleslegesen. Aztán csak a balhé van.Most viszont cseppet feltolt a stressz...
Reggel, délben , délután, este, ettől több napszakot nem tudok, kérlek világosítsatok fel milyen van még, mert valamikor kell szellőztetnem itthon anélkül, hogy a lakás tel lenne b.szva füsttel.
Bármikor kinyitom az ablakot mindig jön be füst, de nem értem, soha nem tudják a tahók, hogy lesz tél, és mindig szeptember végén kell beszerezni a fát október eljén befűteni, és mindig vizes fát kell beb.szni a kályhába/kazánba????
Komolyan, miért kell minden sz.rt mellé tenni, és terhelni a levegőt, ha már ostoba és vizes fával fűt a h.r.zacskó??
Mit lehetne ez ellen tenni, anélkül, hogy valakinek fikailag belenyúl valaki az ilyenek fejébe? Mert ha azt mondja az ember, hogy ne tegyél már rá minden szutykot persze hogy neki áll feljebb. De a kéménye meg bírja és nem porlad el miatta.... -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7419 üzenetére
Ja azt hittem az e-bayról kellene megrendelni ott is van és amit te itt veszel 8000 Ft az 99% hogy onnan való.
Itt nézegesd ha valamelyik tetszik akkor merendelem neked.
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7418 üzenetére
USB hibakeresés engedélyez, majd adb mappába belépsz és jöhet a parancs. Persze legyen gépre kötve.
adb logcat -d > logcat.txt
Ezután az adb mappába(vagy ahogy hívod ahol az adb cuccok vannak)kimenti a log fájlt.
Ebben aztán lehet csemegézni, de szerintem egy sima felhasználó csak elveszik benne.
Lehet látni mikor ébredtem és mikor kapcsoltam be.Bubus:
Ugye ez csak hátul védi, előre üveg kell. Várom a szilikon tokot, hogy megkapd. -
szemesi69
addikt
válasz
bubus66 #7417 üzenetére
Gyári okos tokot szeretnék, de itthon drágák, p30 lite gyári tok 5 ezer volt kerekítve, a p30-ra itthon, Kaposváron csak egy volt, 8400 ft., az nagyon sok. Most kissé csoró vagyok, de ha lenne rá, akkor se adnék annyit érte. Nem sürgős, de számla nélkül nem megy az olcsó rendelés, és nekem nem lesz még egyszer, ha csak rá nem kényszerít állam bácsi, mert már pedzegeti a bank szövetség, hogy a nyugdíj is kötelezően számlára menjen.
Ezzel szemezek, majd talán egyszer
[link]
-
szemesi69
addikt
Igen, azt még magamnak vettem, ő nem nagyon használja.
P30- ra szeretnék majd, de sokallok 6-8 ezer forintot adni érte, más nem játszik, mert nincs számlám így rendelni nem tudok.
Benéznél a p30 topikba? Van egy fórum társ valami program össze akadás gondal, amiért újra indul neki, fr. volt utána is. Próbáltam segíteni, de azt nem tudom androidon is lehet nézni logot mint windowsnál. -
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7410 üzenetére
Szia!
Igen, az okos,mert a mágnes is benne van. A tükör az soha nem lesz teljesen okos, mert a felülete nem olyan. Ha a mágnes benne is van, akkor mutatni fog mindent amit a fiadnál, de vezérelni elég nehezen fogja tudni, vagy éppen sehogy.
A fiad tokjánál, a jobb oldali sáv direkt érintés támogató felületet kapott, azért lehet felvenni, elutasítani a hívást és a zenét vezérelni. -
Cunaja
addikt
válasz
bubus66 #7408 üzenetére
Szia Bubus!
Mindjárt szebb lett az este.
Megjött az első kérdés a Lite-nál. Valószinűleg kihagyták a mágnes korongot a tokból és ezért nem is fog müködni okosként. Így a Hall-senzor nem érzékeli a mágnest és nem zárja le a kijelzőt. Csak az applikáción keresztül proxy szenzor működésével fogja tudni használni.
Természetesen a videóban ott a mágnes.
Szegényt ennyi pénzért jól átverték, de valójában nem, mert a hívásokat így is fogja mutatni neki, csak nem tudja felvenni minden esetben. A tükör tokon keresztül, nem mindig érzékeli az érintést. Végül is Hívás mutatóval információt adtak és nem okostok vezérlést.
A fiókomban ilyen is van.
Ne szóljatok, lássuk az okoskák válaszolnak-e neki, ha már úgyis mindent tudnak.A Nova frissítésről annyit, hogy 1-hete Indiában egy teljesen új EMUI10 jött ki rá, valószinüleg még azt tesztelgetik. Az elsőnél rengeteg volt a fagyás.
Szép estét Mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Szia Cunaja Szép estét kívánok neked
Így frissülnek a Huawei telefonjai
Sziasztok szép estét mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7404 üzenetére
Az így abban az esetben állja meg a helyét, ha az alkalmazás a probléma lép fel, de itt nem az csak az alkalmazásról volt szó. Mint ahogyan szó volt róla itt nem az alkalmazás volt a gond..
-
szemesi69
addikt
válasz
aprokaroka87 #7402 üzenetére
Szia!
Nem fog használni, mezőgazdasági gép nevű, csak azt látja fr.
Oka is van, hogy mindjárt azt javasoljuk, mert nem érdemlik meg, hogy becsületesen segítsünk, mint ahogy írod 0. szint, aztán fogyasztás csekkolása és így tovább
Sokszor én is lusta vagyok fr.t nyomni fő verzió frissítés után, ezért halogatom, aztán mindig jön valami, amikor kénytelen vagyok meg csinálni. Párom s8-n se lett főverzió váltás után, mert van pár szó keresős játéka és elvesznek az eredményei, mérges asszony nem jó asszony, ezért muszáj a többi verziót elővenni ha gond van a telefonjávalHa kicsit vissza olvasol ott, láthatod, hogy a hang adók nem segítenek, csak vitát generálnak, mint ahogy ottani utolsó hsz-ben is hoztam példát, amivel utoljára segítettem okos tok témában.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bubus66 #7403 üzenetére
Oké, ti tudjátok.
Viszont lehet érdemes lenne valahogyan tudatositani a felhasználókban úgy all in one, hogy az újrainditás legyen a 0.szint.
Azt lehetőleg írja is le a hsz-ben, amiben felveti a problémát, lehet hogy vannak userek, akiknél ez nem egyértelmű
Az a baj hogy lehet hogy sokan nem hiszik el, hogy egy FR megoldhat gondokat?
tartanak tőle, stb. -
bubus66
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7402 üzenetére
Szia,
Nyugodtam írhatsz oda, mert egyikünk sem fog oda menni többet, legalább is segítségnyújtás céljából.
Ebben igazad van, de a főverzióra való frissítés után az újra indítás nem oldja meg a dolgot. Azért lett direk ki írva, hogy az FR ajánlott és azt ezen a szinten a Huawei ügyfél szolgálat is megerősítette.Szerinetem mi ezt a témát a szemesi69-el már lezártnak tekintjük.
-
aprokaroka87
nagyúr
Írtam egy fajta véleményt a p30 lite topikba, amiben leírtam pl azt is hogy az újrainditás kellene hogy legyen a 0.szint.
Azaz azzal kellene kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- Google Chrome
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gmail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest