- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Pedig azt hittem van autód mert úgy nyilatkoztál a Ladáról, nekem volt Ladám és ki merem jelenteni, hogy abban az időm bizony az egyik legjobb autó volt a váltója sokkal pontosabb mint az én Renault Megane Alize-mé. Nem beszélve arról, hogy láncos volt a vezérlése és sokkal egyszerűbb volt a javítása mint a mostani-é. Az enyémnél pl. a fél autót szétkel szedni, hogy ki lehessen cserélni a vezérműszíjat. Nem kellett a beállításhoz több 100 000 Ft dignosztikai műszer, a stroboszkop hézagmérő meg pár szerszám (ami nem speciális volt).
35 éve van jogosítványom és vezetek. 2018. orvosi vizsgán már nem kértem a C kategóriát.
-
Cunaja
addikt
Köszönöm!
Ha én lennék a kormány, az országot hermetikusan lezárnám, mert a gazdaságnak már így is annyi.
Engedném a teherszallitást külföldről, de csak vasúton. 1 mozdonyvezetőt könnyebb kiszűrni, mint 100 kamion sofőrt.
Ez miért nem jut már senki eszébe?
Ferihegyet, meg bezárnám egyből.
Tiltott a 100fő feletti rendezvény, de a reptéren, meg ott vannak több százan.
Mindenkiba gazdaságot és a turizmust félti, de minnél később hoznak meg egy korlátozó intézkedést, annál tovább fog tartani az egész és annál nagyobb lesz a veszteség.
Matematika az egész.
A pénz beszél és a kutya ugat. Ha tökölnek, a pénz fog ugatni és 360 is lesz egy Euró.
Ezt nem csak itt kellene így csinálni, hanem mindenhol.
Gondoljunk bele. Ha az Olaszok se tökölnek a turizmus miatt, akkor most nem ott lennének, ahol vannak.
Nincs benne semmi logika.
Ha nem múlik el Május végére, akkor lőttek a szezonnak. A veszteség felbecsülhetetlen és az ország csődbe megy.
Januárban találták az első beteget és azért még a nagy fesztiválokat megrendezték.
Ha akkor lezárnak mindent, akkor már lassan kifelé jönnének belőle.
A karneválon több 1000 külföldi volt egymás hegyén hátán , akik szetvitték mindenhova.
Nehéz döntés, de nem mindegy, hogy most eladok 1 tonna wc-papirt és utána semmit,vagy 3-hónapig nem árulok semmit, de utána dupla annyit. A turisták mindent be akarnak majd pótolni.
Ha nem tudják, mert elhúzodik, az lesz igazán veszteség. Megúszni meg senki nem fogja.Bubus:
4 hét van rá.
Jön a két hetes tavaszi szünet, két hét múlva. Szóval most két hét, amit még szombatokkal tudnak pótolni, vagy június 30-ig tart az év. Ha elhúzodik akkor kampó.
Távoktatás, hm. Majd mindenkinek van otthon PC, tablet, stb..
Sajnos van olyan gyerkőc, akinek még tv sincs otthon.
Na meg az első osztályosok is tudják az ABC-t, illetve a gépeket perfektül kezelni.
Maradjunk annyiban, hogy ez szinte lehetetlen feladat. -
Black_Raven
veterán
Ami a megadott idő után lett bejelentve,pl Mate 30 pro, azon nincs hivatalosan Google, a többi meg, csak átcimkézett valami, azért van rajtuk Google, pl. Nova 5T. Listát nem láttam én sem. de ne aggódj, a Trampliék tudják mi jelent meg később, az időpontjuknál. Gondolhatod hogy hányan figyelik, hiszen kapnak piros pontot a főnöktől.
-
Black_Raven
veterán
Szia! Mitől lenne aggályos? Ma veszek pl. egy p30-at, mivel 2019 márciusban jelent meg, kutya kötelessége azt a Google-nak támogatni, és minden funkciót elérhetővé tenni, amíg használom, ha 5 évig akkor addig..(nem főverzió és bizt.frissitésre gondolok, hanem szolgáltatásokra)
-
Cunaja
addikt
Szerintem kicsit kiégett a szemed a csajsziktól.
Írtam, hogy a Huawei kitudja kerülnia a Vodát, vagyis amíg Huawei termék van a kezedben, ami Vodás IMEI-hez kapcsolódik, Huawei támogatás is lesz.
Azután szép lassan kivezeti kínálatából, vagyis nem lesz Vodás Huawei készülék.
Megszűnik az IMEI összekapcsolása vele.
Most már végképp elvesztettem a fonalat.
Van Nova 5T, vagy nincs?
Tényleg nem rossz ajánlat. Mondjuk elképzelem, hogy ülsz a metrón és szétnyitható telefon van a kezedben. Mindenki téged lesne. -
Cunaja
addikt
Ha már kigyönyörködted magad a metrós lányokban, akkor olvass vissza picit.
Amíg tudsz venni Vodás Huawei-t, addig a Huawei megtudja oldani, hogy kapjál frissítést.
Viszont szerintem, lassan a Huawei-t lefogja venni a kinálatából a Vodafone.
Egyik rossz döntés a másik után. -
Cunaja
addikt
Minek a P30? Azért mert a hátulján az van írva, hogy Sony Leica?
A Nova 5T-ben is az van csak nem fizetett külön a Huawei a név használatáért.
Fogjuk fel, hogy a Honor 20 és a Nova 5T, P30 valójában a P30 kamerában szoftveresen butitott változata.
Igen, a Honor 20 és a Nova 5T-nél, egy átlag felhasználónak, nem kell jobb, sőt még lehet sok is neki.
P9-ről a váltás, az meg pláne szuper.
A billentyűzetről meg ne is beszéljünk, mindig átírja a szöveget és ha nem figyelsz, akkor kegyetlen hülyeség 🤪 lesz belőle. -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Szia!
Melyiket Raktam fel kétszer?Azt én is tudom, hogy megkapja, csak tele vagyok már a Huawei ígérgetéseivel, és a végén feledésbe merül, meg a magyar Huawei ügyfélszolgálat hozzáállásával... És nem csak a 10-es a bajom, hanem az, hogy 2-3 hónapot csúszik a szerviz patch.
Különben nem nagyon szeret a Huawei frissíteni. A páromnak vettem 2018 év végén egy Huawei Médiapad T3 10" tablettet egyetlen egy db frissítést nem kapott még szerviz patchet sem, azért ez elég szégyen nézve a Huaweire, ha valamit kiadok azt X ideig jó lenne frissíteni is.. Igaz a frissítés nem a Huawei erőssége. Ha így folytatja akkor simán el veszti a vásárlóit.
Ez OFF tocpik itt nem kell OFF-ba rakni semmit sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha jól néztem minimum Android 8 kell hozzá, nekem Redmi note 7-re telepűlt, bár elég furán néz ki, pl sehol nem látom hogy hol lehet új lapot nyitni, meg a beállitásait sem.
Ha letöltöm hozzá a HMS-t, akkor sem
kb így néz ki
Amúgy köszi cunaja, gondoltam megnézem, de hát lehet a miui nem kedveli az emui-t
-
Cunaja
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Csocsó, köszi.jeni: Csak neked, csak most. Marhára ne nézd a minőséget, mert akkor nyomtam meg, mikor világított.
Amúgy a kicsikével készültek ezek a képek. P9Gyorsan és mindenfajta állítás nélkül.
A rezgőmotor szintje Huawei. Nem fog miatta leesni a földre.
Ami hátrány lehet valakinek RAW képek használatakor.
Erre is felhízhat, persze nem ez az átlagos, de ha ilyet akarsz feldolgozni, akkor már gép is kell. Ez a P9-nél 22,5MB
4K 30FPS 38mp videó 140MB
Jelenleg lakást újítok, de ha lesz időm, akkor megnézem majd kint, hogy mit produkál.Tessék egy eredeti szuper makró. Láttam már jobbat is, de azért kézből nem olyan vészes.
Összegzés!
Még mindig nincs topik, azért ide raktam neked a makrót. -
Cunaja
addikt
Hidd el az van benne, kérdezz meg egy belsős Huawei szakembert. Belső infóm volt.
Ja és itt is írják.
Ez a különbség a Honor 20 és ez között. Ja meg a File rendszer.
[Nova 5T Leica]
Ezért fizettem kicsit többet érte. A gyári füles is kellemes, amit adnak hozz. Pozítív csalódás.
Az érdekes viszont, hogy nincs topikja. -
Cunaja
addikt
Jó reggelt Mindenkinek!
Huawei jövőt jósolnak.
Igen, percenként dobálják fel az apróra a Huawei termékeket.
Maradok a hivatalos úton.
Egy jó ajánlat és már viszem is, mert marhára nem zavar az USA kavarása.
A kémkedés az kamu, de így az összes kínai márkát korlátozhatnánk.
Az 5G és a hálózat építés a gond. Egyszerűen gyorsabb volt mint az USA.
Amúgy ez off topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest