Hirdetés
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
csocsoszán #7008 üzenetére
Vagy aliexpress topik vagy posta/csomagküldés topik.
De nyugodtan ki lehet írni a teljes számot, nem lesz gond belőle. -
Sanki
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
Sanki
addikt
Huawei / Honor telefonoknál, ha eladja vagy veszi valaki a telefont akkor az előző illetőnek a Gmail és a Huawei fiókból kell kijelentkeznie és utána mehet a reset ugye?
-
Sanki
addikt
BUÉK mindenkinek!
-
Sanki
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #5358 üzenetére
Yep, most jött.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #5349 üzenetére
Ja, ne is mond.. Kicsit felhúzták magukat, korában már én is írtam nekik a frissítésekkel kapcsolatban.
-
Sanki
addikt
Akkor hajrá.
-
Sanki
addikt
válasz
aprokaroka87 #5263 üzenetére
Tehát minden telefonhoz 2 külön topik?
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #5259 üzenetére
Oké, szakmai topik és akkor mégis hol legyen ez kitárgyalva?
Szerintem ugyanúgy a telefonhoz tartozik.
Szerintem egyszerűbb egy hsz-be összeszedni pár kiegészítőt és arra hivatkozni, mint mindenkinek egyesével leírni, hogy melyik fólia vált be. Akkor tényleg több ilyen hsz születne feleslegesen!Kérlek linkelj egy olyan összefoglalót, ami szerinted megfelelő.
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #5256 üzenetére
Nem értem a kapcsolatot egy telefon hiba között és a tok / fólia páros között.
Attól semmi sem fog megjavulni.
Ha viszont van egy hiba, amire esetleg van megoldás, vagy nincs, akkor az miért ne kerülhetne az összefoglalóba? Ugyanúgy a tok, ha belekerül lehet kevesebb kérdés lesz. -
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #4608 üzenetére
Csak hogy tisztán láss: a használatához semmiféle regisztrációra nincs szükség (egyedül PH regisztráció, ami ugyebár megvan), a kérdőív pedig opcionális, annyit tartalmaz, hogy melyik funkciók legyenek fejlesztve prioritás szerint (ehhez pedig egyedül egy google fiók kell (azért, hogy ne lehessen többször megcsinálni), ami megint megvan, mivel egy androidos telefont használsz...). Összesen 2 gombnyomásba kerül az, hogy megkapd a legfrissebb verziót. 1. Ezt megnyitni. 2. Rákattintani arra, hogy tesztelő leszek. --> Kész. Van egy friss alkalmazásod.
Illetve a kép, amit kiraktam az is google play-ből van, hiába jössz a 2014-es dátummal, az a régi, az van továbbfejlesztve.Ui.: félre ne értsd, én egyáltalán nem rábeszélni akarlak (és mást sem), én csupán erre a mondatra reagáltam: "Pc-ről könnyebb, telefonról is megoldható, bár elég körülményes", csak szeretném azt, hogy megértsd, hogy hogyan működik és miért írtam. Ajánlottam egy általam kipróbált könnyebb utat. Akinek nem tetszik nem rakja fel és kész.
-
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #3928 üzenetére
De akkor az adott választ szerkeszted, mivel a 3. pont felülírja azt, hogy Neked kötelező lenne ugyanabba 20 embernek válaszolni.
Persze nem szép egymás után 5 hsz csak 1 embertől, de több oka is lehet. (Itt nem olyan hsz-ekre gondolok, hogy "köszi", "+1" és társai, hanem szakmai tartalommal bíró hsz-re.)
-
Sanki
addikt
válasz
bubus66 #3926 üzenetére
Ilyen szabály már nincs tudtommal.
Alapelvekből:
4. Hozzászólás:
1. Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Spórolós topik
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Bitcoin topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell DisplayLink D3100
- Moza R3 Pc/Xbox szimulátor szett
- Eladó HP Pavilion 14-ec1002nh 8F607EA - bolti garanciàlis
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest