Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
JackFeryll #6022 üzenetére
Be. Az óra settings menüjében a long button pressnél állítsd be a turn off lehetőséget.
-
Jorgos01
tag
válasz
JackFeryll #5493 üzenetére
Nekem meg folyamatosan kiírja az általad idézett szöveget.
Hiába kapcsolgatom oda vissza az értesítésekhez való hozzáférést mindig jön a szöveg.Megjegyzés: Nekem fenn van a MiBandge is (lehet, hogy azért írja az oops...-t), de így legalább az üzenetek jól jönnek.
Hetekkel korábban már szó volt róla, hogy miért nem lehet egyetlen appal megoldani feladatot.
1. Alapból kell a MiFit
2. Értesítésekhez a legjobb (legalább is nekem) a MiBandage.
3. Nappali alvásmonitorozást csak a Notify tudja.Tudom, csak költői a kérdés, de amikor eladnak több milliót egy készülékből, miért nincs egy olyan csapat, amelyik írna egy olyan programot, amivel tökéletesen működne a BIP. Szégyen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest