- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
válasz
Zizi123 #3807 üzenetére
6.5-re van hp customized image, de nekem azzal az io speed borzalmas volt.
Van aki feltette a 6.7-et is.
-
blokad
senior tag
válasz
dontibee #2953 üzenetére
Az igényeidet a xpenology teljes mértékben kielégíti. Topic is van segítségeet tud nyújtani a telepítésben.
A boot loaderét én egy pendrivera tenném, alaplapi usb-re és csókolom.
iLo license az sajnos zsebbe nyúlós móka, bár nem is nagoyn van rá szükség, xpenology telepítéskor sem, egyedül a RAID confighoz és a biost beállítani, de az meg a free verzióban is megy.
üdv
-
blokad
senior tag
válasz
kelna91 #2944 üzenetére
Nekem kettő van aktívan használatban. Egy webszerver, és egy win server 2016 (media,letöltés,file,print,stb.)
Van még pár, de azok csak játszani, hobbiprojekt stb.Könnyebben menthető, gyorsabban konfigurálható nekem a VM megoldás mindamellett a hypervisor nem hal meg túl sűrűn és így egy újraindítás, ha kell a VM-nek, akkor nem 15 perc, hanem ennek a töredéke. Bővíteni, konfigurálni is könnyebb így, ha arra kerülne sor, valamint, ha költöztetnem kell, csak fogom a vm-et és viszem magammal másik vasra.
-
blokad
senior tag
válasz
Kiratheonly #2891 üzenetére
Bármit, bármilyen vm-mel próbáltam nekem 30-50 között megállt a sebesség. A driverek cserélgetésével is. Mint látod, a kollégánál ugyan ez a helyzet. Nekem az 5.5 megoldotta a sebesség 97-101 megára állt be. Ezek után én csak ezt ajánlom
(#2890):
HP féle 5.5 image-et.
-
blokad
senior tag
válasz
Kiratheonly #2888 üzenetére
6.5-tel nagyon rossz a disk performance, ha nem használod ki a plusz featureöket, akkor az 5.5 inkább jobb.
(Lecseréltem a 6.5-ös drivereket 5.5-re de 30 mb/sec-rol csak 50ig kuszott fel. 5.5-tel megvan a gigabites sebesseg a halozaton)
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest