- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
kisnorbi
üzenetére
Nekem sikerült a gen7-es win2008r2 életre kelteni gen8-an. Tény, hogy előtte én is lementettem róla a nem reprodukálható dolgokat.Az enyém egy natur 2 lemezes szerver volt, semmi RAID vagy egyéb extrával.
Szóval beraktam a boot lemezt magában és először mindenféle csökkentett módokkal próbálkoztam. mivel nem volt gond vele aztán hagytam, hogy végigfusson a normál OS boot.
Kért néhány driver cserét (hálókártya, videokártya, USB3 driver rémlik) de utána minden rendben volt nálam.Anno win2000 környékén csináltam, egy hasonló gépcserét, hogy csak a vinyó maradt meg a régi gépből ami AMD+nvidia volt és egy sok generációval későbbi Intel+Raedon konfigban indítottam újra. Kb. 1 órán keresztül hörgött, drivert cserélgetett és újraindult aztán egyszer csak minden működött az új konfigban. Azóta egy kicsit jobban bízom az MS szerver oprendszereiben, és ezért mertem itt is kipróbálni ezt a szív transzplantációt.
RAID-et nem használtam se itt se az előző konfigban.
-
kammler
senior tag
válasz
kisnorbi
üzenetére
Ja, megtaláltam. AHCI modban kiprobáltam. Nem jó, viszont most láto, hogy minden lemezt lát. Tehát minden HDD-t, usb lemezt, az a virtualt is. Na innentől nem tudom miféle dattárolohoz kell neki driver. Viszont a HP amugy is az intelligent provisionon át ajánlja telepiteni. de ott meg a két lemez közül egyet kínál fel. Vajon miért.
-
nlq
aktív tag
válasz
kisnorbi
üzenetére
de elbirja ha nem hajtod 100% ra vagy kikapcsolod a turbot vagy kikapcsolod a HT-t vagy mit tudom en
mert az a proci csak akkor fogyaszt (talan) 69 wattot ha fullra terheledha megakadalyozod a fullra terheleset akkor van egy ~ 20 eFT al kevesebbe kerulő procid ami ugyanazt tudja mint a 1265L
vagy pedig 20 eFT bol olyan csendes aktiv hutest csinalhatsz a procidnak amit nem szegyenlsz -
nlq
aktív tag
válasz
kisnorbi
üzenetére
ugyanazon csikszelességnél ugyanannál a cpu családnál ugyanannyi tdp bol kb ugyanannyi szamitasi teljesitmeny fog kijonni...
az nem mindegy, hogy ugyanazt a szamitasi teljesitmenyt mennyi penzert kapod
csak ugy kb ertek
1230V2 20% al gyorsabb mint a 1265L V2
a 1265L v2 kb 30% al dragabb mint a 1230 V2tenyleg jo business 1265L v2-t venni

http://ark.intel.com/compare/65732,65728
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő